micron píše:tak po dlouhý době... jsem tu... biscuit> je jedno jestli je to phil mor, nebo imperial tabaco.... je to hnus... známej kouřil- cca 50 letej + davidoff a přestal kouřit... už cejtil že ho to zabíjí a řek to i doktor. tečka
Jak sem řek, tak se stalo... už cca 3 tejdny testuju doutníčky- cigarillos různých značek a musim říct, že mam i návod jak odnaučit lidi kouřit ty chemikálie a začít kouřit něco "co má vůni, sílu a navíc to dle mých poznatků má pozitivní reakci v organismu... čistej kvalitní tabák ze sumatry-javy. Navíc za lepší cenu, než ty sračky od morise, britishe, imperialů a dalších humus firem, který bych pojmenoval "global Toxic clan"
tímto přejmenovávám i tohle téma... a nikdo už nedostane ani korunu, moje přání je aby akcie pm a dalších klesly úplně do sraček...
jak na to... aby jsi uvěřil? dobře... návod... všechny cigarety jsou namáčený v chemikáliích... to je ta vůně/smrad když otevřeš krabku a čichneš si... ta vůně neni vůně tabáku, ale smrádek chemikálie... specifickej pro každou značku. Objasnění je tu: cigarety PUEBLO blue jsou bez přísad, voněj jako seno- chutnaj bez chuti... přírodní tabák!

pokračujem... tyhle pueblo jsou schopný... velmi schopný 85kč... když si koupíš 3-5 krabek a promixuješ to s touhle značkou: "Sundays Fantasy" což je tabák do dýmky s příchutí lesního ovoce- u mě evokuje teda spíš vůni v čajovně z šíši...

zjistíš, že Sundays jsou velmi zajímavý 83kč... dáš 5-6 krabek... ale začne se ti stejskat po tabáku, kterej si nepoznal...
a to je tenhle: muj favorit současnej..."trošku" jiná liga!

a tipni si cenu... mimochodem těch 10 cigarillos kvalitních ti vydrží dýl než 2 krabky moriso-britisho-imperial mrdek... a navíc ten rozdíl, co to udělá s organismem... nepopsatelný... najednou sem zase zdravej... bomba!

bez chemikálií, čistá práce čistá kvalita za směšnou cenu... ano, cena je 75kč... míň než ty prací prášky co hulíte a co sem hulil... time to change!

nechci přestat kouřit... chci kouřit ale jen to, co mi dělá jen a jen dobře...
testoval jsem ještě jiný cigarilla ale zatim vedou tyhle... nejen že ta krabička má "šmrnc" jako hovado... ale to co je uvnitř je TOP TIP ŤOP delikatesa

reference na baru: zatim mi všechny 3 barmanky řekly, že jim to voní... a jedna se přiznala (po tom co sem jí to tam zavoněl), že kouří cíga jen proto, že je na nich závislá a přitom jí nechutnaj!!!... a neví jestli by dokázala přejít na portugalce mořeplavce... jo je to boj dokázat se na ty toxický sračky vysrat... může to bolet, ale ne -NE díky týhle mý radě! jak přesně na to. zkus to a dej reference... ovšem jedině když cejtíš že ti kouření chemikálií už nedělá dobře, jinak to nemá cenu a vzdej to, sponzoruj obamu
ps: ta krabka vyklápěcí má opravdu tak krásnej design, že se nedá vyhodit... nene... a mam pro vás trick- jak se zbavit tý nálepky precizně nalepený "koření může zabíjet" atd... stačí jí jemně odloupnout a ta černá sračka co tam zbyde- to lepidlo nechutný se odstraní nejlíp benzinovým čističem... technickej benzin a design krabky bude panensky neposkvrněn a graficky neznásilněn