SMAZAT - Toyota Carina E DÍLY k prodeji a doklady za přepis
pokud Ti to startuje i bez čipu tak to prostě nefunguje jak má, já bez toho auto nenastartovalFloki píše:Jako ten čip jak máš na fotkách dílů? takže musíš než dáš klíček do zapalování dát ten čip na ten snímač a pak můžeš startovat? tak to mám já,ale problém je v tom že já nastartuju i bez toho,akorát mě svítí kontrolka červeně a chvilu to pípe

A nemáte někdo schéma kde je to kam zapojeny? Já to mam ve středním panelu pod rádiem,ale jak jsem psal,mam tam toho půlku odpojenyho a když to odpojím uplně tak shasne i ta kontrolka a auto stejně jede normálně. chtěl bych to zapojit aby to fungovalo jak má,tak jestli mi s tím někdo helfnete?
Toyota Carina E 2.0 GLI
pokud vím tak nemá,manasek píše:potreboval bych videt ten volant??ma airbag??diky
http://ricardog.rajce.idnes.cz/2009_toyota_dily/ zde jsou nějaká fota
Jo,našel jsem ji,jenže byla zapojená jen půlka a jeden konektor se 4 dráty nebylo do toho připojeny a byly do toho konektoru zastrkany drátky,takže byly vlastně všechny spojeny dohromady a díky tomu nebylo nutny před startem dávat ten čip. když jsem to zapojil tak bez čipu když chci nastartovat se nic neděje,jen pohasnou hodiny a nic. takže jsem to nechal zapojeny tak jak to má být,alespon s tím nikdo neodjedejiří josl píše:ještě k tomu čipu. 'Měli by jste mít někde pod palubovkou takovou černou krabičku která funguje jako relátko které rozpojí přívod většinou ke startéru a tím čipem to propojí. když je to rozpojené (taky jsem si to rozpojil) tak je to spojené na přímo a čip jenom bliká a při startu zapípá

Toyota Carina E 2.0 GLI