240 bude poctivých... Mno prostě stárnou gumový díly- těsnění... teď je to první rok snad po 10 letech co z auta nekape nikde olejík, to bylo nekonečný... ale podstatný je, že ho nežrala a nežere

mně zase zatim nikdy nenechala na Šumavě... silnice jsou totožný jako v Alpách... nehoráznej luxus ti povim

Vždycky dojela tam i zpátky, no teda jednou odešla ta modrá pojistka v řitce

Ale víš co ty gumy... Hadice od vzduchovýho filtru rupla, hadice od posilovače rupla, hadice od chladiče rupla, gufero teklo z poloosy- převodovky- 1/2 šťávy vytekla, ale furt to jelo

Pak Těsnění pod hlavou, víko, vana.... samá guma, a bylo to k nasrání. Olej chcal snad všude kde moh... postupně

A nikdy nevim kdy začne znova... proto to chce něco novýho na delší trasy... neni v lidských možnostech vyměnit všechno gumový v motoru... prostě to chce se dívat, jestli nejsou loužičky, místo kontroly stavu oleje v motoru, tak pod motorem

Tak to praktikuju
Strašně se mi líbí RX8, ale už se neprodává... líbí líbí v tý modrý metle je k sežrání, interier je taky k sežrání.... ale je to mrcha, žere 15 na pohodu, a navíc žere olej... takže Nicht. To by chlastala víc než já...
kdo by to řek do takovýho sexy zadečku že je to taková pijavice min. 15l město

+ oil
Lancer EVO.... no žere stejně jako RX8 prase... je to pěkný, VIII VIX... je to nádherný v černý nebo modrý... ale vysávalo by mě to... to je pro větší magory než sem já... zbytečně moc výkonu na mojí pohodovou jízdu.
Dneska sem byl navštívit Toyotu, "Dobrý den, kde tu máte tu 86?" "Nemáte? jo ona je v průhonicích" No já že jedu kolem a potřeboval bych si něco otestovat, kufr... jen pojďte pane, " A Tak tohle už se nevidí jen tak... To je nádhernej kousek, my jsme tu měli naposled tuhle generaci před X lety... ale pán už sem nejezdí... Tak podívejte, tuhle krabici potřebuju nacpat do 86... kompostovač... jestli tenhle test vyjde, tak dále chci vyzkoušet 2 snowboardy... " No to jste první koho zajímá kufr na tomhle autě... " já vim, ale potřebuju aby to bylo přibližně stejně praktický jako celi... jinak chci Teréňáka... Pán zase povídal, že jemu tam chybí turbo, a osobně se mu ten počin taky moc nezamlouvá... Celkem jsme si rozuměli, Tak teď nevim jestli si jí objednat nebo si ten kompostovač dovezu až na sraz

Jako dalo by se na to sázet... je to 50/50 moh by se tam vejít a taky ne... perfektní testovací rozměr
No spíš to bude Yakuza Suzuki... ze předu je podobná Lancer Evo 8/9, nežere, a vypadá bez komentáře... Tahle fotka se mi obzvlášť líbí... působí... už jako klasika, a to elegantní klasika, ani kulatá, ani hranatá... je tam unikátní vzor, přesná kombinace tak akorát... ale nebyl bych to já, musim mít extra buřt... chci zadní nárazník JDM/US verzi... na úzkou značku, a klidně si počkám... a nechci slyšet že to nende... to pude
a bumper bude tenhle... zajímavej exemplář... foceno kdysi po cestě když jsem renovoval podlahu... "znamení"