Kde jsme koho potkali ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

X_Mave píše:Kunaznory: Jj to v te slatine po ranu byvam ja (cerna omlacena kapota je jasny poznavaci znameni) ... no jezdim do prace, kam bych jezdil, holt akorat opacnym smerem a pokazdy v jinou dobu :-D
zd.
jj jinaci kapoty jsem si vsiml ale estli byla omlacena tak to uz tezko rict, no ja jezdim pravidelne mezi 8:30-8:45 ale podle teho jak mam smeny tak to taky neni kazdej den :wink:
Javor
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Kdopak na mě dnes troubil za husovickým tunelem stačil jsem postřehnout a mávnout na rychlo :)
Celica 2.0GTi 5g zvaná vCelka
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

Vcera vecere jsem videl v jihlave (ulici fakt nvm) zaparkovanou cernou 5.gen kdopak to je? :)
Today:
KTM 625 SMC - for fun :)
BMW e46 coupe - daily fun :)
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold :(
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned :(
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed :(

http://www.sportovnivozy.cz
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

včera (15.9.) kolem desáté večer jsem někde na Jižní nebo Štěrboholské spojce potkal černou 7g 1AN ****, zamával jsem a zablikal blinkrama, ale řidič už odbočoval, takže nejspíš nevěnoval pozornost staré ošuntělé corolle.
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

gramo píše:včera (15.9.) kolem desáté večer jsem někde na Jižní nebo Štěrboholské spojce potkal černou 7g 1AN ****, zamával jsem a zablikal blinkrama, ale řidič už odbočoval, takže nejspíš nevěnoval pozornost staré ošuntělé corolle.
No jo...kdo by takovou ošuntělou, černou třidvěřovou corollu všimal... :roll:
7g, ZZ231
černa
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Vcera jsem sel z obchodu, blizim se k autu a sel tam nejaky borec tak 17 s rodicema podival se a rika " ty jo celica a v geeteecku" :lol: asi nejaky fanousek
Toyota Celica ST202, SS, LSD
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

TomasGT20 píše:Vcera jsem sel z obchodu, blizim se k autu a sel tam nejaky borec tak 17 s rodicema podival se a rika " ty jo celica a v geeteecku" :lol: asi nejaky fanousek
Že by čerstva krev...? :twisted:
Doufam jsi jako spravnej člen klubu ihned mu dal svoji vizitku...s tim že muže volat kdykoliv... :lol:
7g, ZZ231
černa
Kk
Manager Týmu

Příspěvek od Kk »

Kohopak jsem to potkal v černé 7g dnes po 10 hod. na obchvatu v Hradci, když jsem jel na sraz? :shock: Že by Cera? :lol: (jen tak tipuji)
Kk
Naposledy upravil(a) Kk dne ned 19.09.2010, 20:56, celkem upraveno 2 x.
Celica 7g TS
sEmprE
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sEmprE »

cera píše:
TomasGT20 píše:Vcera jsem sel z obchodu, blizim se k autu a sel tam nejaky borec tak 17 s rodicema podival se a rika " ty jo celica a v geeteecku" :lol: asi nejaky fanousek
Doufam jsi jako spravnej člen klubu ihned mu dal svoji vizitku...s tim že muže volat kdykoliv... :lol:
Tak vy máte rádi čerstvou krev ? :sneaky:
Mno já jsem v 15-ti letech poprvé uviděl na živo Celicu 6. generace a od té doby nemyslím na nic jiného :D :D Teď je mi 18, dělám právě řidičák a doufám, že na konci příštího léta se Cecilky konečně (po trvdé brigádě) dočkám 8)

.... když si teď představím, jak vyvádíte na Celica meetingu, je mi do breku.... že já zrovna musel dostat chřipku :-(
Salceer
Navigátor

Příspěvek od Salceer »

sEmprE píše:
cera píše:
Tak vy máte rádi čerstvou krev ? :sneaky:
Mno já jsem v 15-ti letech poprvé uviděl na živo Celicu 6. generace a od té doby nemyslím na nic jiného :D :D Teď je mi 18, dělám právě řidičák a doufám, že na konci příštího léta se Cecilky konečně (po trvdé brigádě) dočkám 8)

.... když si teď představím, jak vyvádíte na Celica meetingu, je mi do breku.... že já zrovna musel dostat chřipku :-(
To teda jj, blblo se tam pěkně.. :-D hodím sem odkaz s fotkama tak se můžeš podívat jaké pěkné kousky tam byli..:-)
Salceer
Navigátor

Příspěvek od Salceer »

fOTKY jsou na Celorepublikový celica Meeting , poslal jsem tam odkaz tak se můžete tam podívat..
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

dnes jsem konecne mel u sebe pozvanku do klubu kdyz sem potkal stojici 6g co jezdi po pelhrimove :)
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Kk píše:Kohopak jsem to potkal v černé 7g dnes po 10 hod. na obchvatu v Hradci, když jsem jel na sraz? :shock: Že by Cera? :lol: (jen tak tipuji)
Kk
Zmateně jsem projižděl krajinou, když hledal vyjezd na dalnici na Prahu... :lol:
Na tom že HK ma nejhorši dalnični označeni asi něco bude
Jinak, myslim, že budu jedina celica ktera v to rano jela opačnym směrem :cry: :cry:
7g, ZZ231
černa
Javor
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

včera jsem potkal červenou 7g. lehce poladěnou, projíždějící po radnické a pak nahoru ke špalíčku a pořvávali na policajty, zajímalo by mě jestli to byl někdo od tud :P
Naposledy upravil(a) Javor dne stř 22.09.2010, 09:55, celkem upraveno 1 x.
Celica 2.0GTi 5g zvaná vCelka
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Taky sem narazil včera na červenou 7ku TS, ale v Praze stála o místo vedle mě na Žižkově u ekonomky, řidiče sem bohužel nezahlídl.
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Odpovědět

Zpět na „Celica“