Rav Hybrid 2016 - 2018

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
manasek
Věčnej rejpal

Re: Rav Hybrid

Příspěvek od manasek »

no kdyz ty ravky jsou k.... drahy :D :D :D :D ale ,pecka svezeni.. :biggrin:
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

Ahoj, dovolím si nesouhlasit, ač jsem auto vybral a už tomu nedávám ten čas, se zájmem sleduji vývoj na poli hybridů a myslím si, že RAV4 Hybrid je zdaleka nejlacinější napříč veškerým spektrem vozů (až na ty z vlastní stáje) :-)
RAV4 HSD AWD
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Davidd: ted jsou za super cenu, zrovna dneska jsem se dival a Louwman v Kladne ma Trend v bile (asi zakladni) za nejakych 732tis. Kdyz k tomu pripoctu moji barvu za 22 a navi za 17, tak cena je nejakych 770 takze jeste o 30 levnejsi nez jsem ji mel ja, a to jsem mel slevu asi 70 tis. Pocitej se slevou nejak kolem 10%. Pokud jsi rybar, tak jsou slevy jeste vetsi. Nejlepsi nabidku dal Frey a Tsuscho.

msp: Souhlasim, ravka je v podstate za stejnou cenu co konkurence "nehybrid". S ostatnima hybridama se to asi neda srovnavat, protoze vetsina je jich plugin.
RAV4 HSD FWD
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

10 procent jsi se zbláznil ne ;) ani na rybare ano ale na to byla akce a ta již není. 10 procent ani když spadas do nějaké kategorie pro velkoodběratele.
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD

Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť

Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi

Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

A čtěte pozorně z čeho se slevy skládají na netu je to i s bonusem za výkup!! A všema sléváma

kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Mirku, vzdyt jsem to za to kupoval. 799tis, trend, predokolka, bila perlet, navi za 17 a zimni komplety. Mozna to teda nebylo 10%, ale 9,5% :)
RAV4 HSD FWD
manasek
Věčnej rejpal

Příspěvek od manasek »

no jo chlapi,kdyz vy to doma prehazujezte vidlema,tak se nedivim... :D :D :D :D :D ale co my lopaty?? :D :D :D
ne ,delam si srandu... :D jeste chvilku musime vyckat na ty jetejsi...zatim nejsou.. :-D
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

To je dobrá myšlenka, jsem zvědav jak bude vypadat prodej ojetin RAV4 Hybrid v české kotlině...
RAV4 HSD AWD
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Zatim, co jsou ojetiny na sautu, tak jsou za ceny, za ktery se daji sehnat funglovky a stejne je to tak na autoscoutu. Taky jsem zvedavej, kolik to bude stat za 5 let. Abysme to vubec prodali. :)

Manasek: ja jsem taky lopata, bohuzel se v praci musim prevlikat do modraku. Za posledni 2 mesice jsem byl doma asi 4 dny, doma uz me moc radi nemaji :)
RAV4 HSD FWD
manasek
Věčnej rejpal

Příspěvek od manasek »

no to znam...vubec ti to nezavidim :( ale tu ravenku tak trosku joo... :D
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Kluci nechtěl jsem vyvolat diskuse o penězích prosím, ale díky za info.
V podstatě souhlas, poměr výkon/cena, jak se říká, je Rav prostě super kup. Jsem notorický měnič starších aut, ať už pro radost a vyzkoušení, tak i občas jako příležitostný autíčkář. Většinou koukám na následnou likviditu, ale první zamyšlení (o novém autě) bylo, když jsem měl doma druhé kilo (LC100) poměrně poznamenané terénem, takže trochu "kasička", cca 12 let stáří a naši si pořídili za stejné peníze funglovku Verso (totoální doprodej skladovek, před příchodem nového modelu).
A podobný pocit mám u Ravky, kdy za nějaké peníze má člověk takový auto. Žádný "kamna", prostor, pohodlí,dobrá spotřeba, zábava a zkušenost, že se to prostě nes..e :)
Vždy bych razil teorii, že lepší za stejný prachy radši koupit ojeté auto vyšší třídy (např. Lexus 450h, což by tak vycházelo). Když (imho) porovnávám pro a proti, radši bych asi tu funglovku Ravku...
Samozřejmě radost může být i z auta v jiné cenové hladině, vždy budu vzpomínat na ježdění s PriusII a Previí :inlove:
Asi plevelím myšlenkovými pochody (nebo pomateností), tak mi to nemějte za zlé.
Každopádně budu pozorně číst postřehy a dumat. Šťastné a pohodové kilometry všem :wink: :)
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
alesho
Člen Týmu

Příspěvek od alesho »

Můžete mi prosím napsat, jakou viskozitu oleje vám dali na první servisce. Zkoušeli jste se někdo s originálním servisem domluvit na konkrétní viskozitě?
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Servis si dělá co chce. Má teď v ruce jakýsi rozsudek, kde je psáno, že zákazník není odborník a tak není chyba u zákazníka, ale u servisu když se něco vy.....re. Takže servis může v kteroukoliv chvíli zarazit jakoukoliv diskuzi o oleji.
Back in Czech.
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

Krásná spotřeba Slovensko okresky a vesnice bez omezování krásných 394 km na nádrž a ještě mám přes půlku, takže si myslím že udělám těch 850 úplně v pohodě a pak že to nejde. Spotřeba 5.8 na 100 foto dám později z mobilu nechce brát moc velka

alesho
Člen Týmu

Příspěvek od alesho »

Zkuste se někdo prosím kouknout do servisky, co vám tam dali za olej? V manuálu je preferován 0w-20, ale četl jsem, že český Toyota servisy používají spíš 5w-30, který je také v manuálu uveden a vzhledem k tomu, že jezdím převážně dálnice, byl by asi vhodnější. Stejně tak jsem četl, že domluvit se v rámci olejů doporučených v manuálu nebývá problém.
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“