co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

gabko24 píše:no na nasich cestach sa stymi pruzinami jazdit nedalo, navyse som dal dozadu nove tlmice a to tie pruziny by ich zlikvidovali o polovicu zivotnosti skor... predpokladam.. seriovy stav urcite nie, ale co je dobre, to menit netreba :-) a podvozok-tlmicom a seriovym pruzinam nieje co vytknut :-)
Jo no, jak rikas, na tech nasich cestach a jeste navic v tuhle zimu...taky by me zajimalo jak by se na tlumicich podepsaly nizsi pruziny... jo a co jsi poridil za tlumice?

BTW: pred nejakym casem jsem tu shanel zatku palivoveho hrdla no a jelikoz jsem nesehnal, tak v TOY mi ji dodali za 840,- ...no krasna cena za kousek plastu co? :roll: jeste stesti ze to neplatim 8)
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

zatial som menil len zadne a daval som tam Kyb Excel G od Lenulky...
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Svíčkový kábly JC se zárukou a dokladem používaný cca 7 dní 666,- na 2.0 GTi
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

cierna predna kapota 5gen OEM... zle lakovanie, takze asi nutne prebrusit a nastriekat.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

mam tady lambda sondu na 3S-GTE/GE mozna i jine. Je jeta, ale funkci, nechal jsem ji merit a rikali ze je v poradku. Ma ustrihly konektor, ktery si ale muzete napajet sami. Koupil jsem novou, protoze jsem myslel ze je spatna, ale lambdou to nebylo. Cena 500kc vcetne postovneho, pripadne 400kc osobne. foto dodam.
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
tomik.s.
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

prodej TP celica ST-i r.v. 1993

Příspěvek od tomik.s. »

prodám doklady foto pošlu emailem jedná se o celicu 1,6 ST-i r.v. 1993 byla to limitovaná edice a v TP je hodně zapsaných rozměrů gum největší možné podle TP 215/50 R15
Pavel Alenka
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Alenka »

Sháníme pravou přední pozičku na Celdu rv. 89 pokud budou obě bereme také. Spěchá dík.
JSC Rally Racing Team
safar17
Člen Týmu

Příspěvek od safar17 »

zdarec vsem mam celicu st 162 2,0 gti a prekazi mi takze veskere dili za dobrou cenu zatim mam skoro vse cenu nabidnete chybi mi jen okna ve dverich jinak konplet rozprodavam cenu nabidnete urcite se domluvime nam jeste 3 ks orginal elektronu z st 165 2,0t 4x4 cena 500kc/ ks domluva jista
Naposledy upravil(a) safar17 dne sob 20.02.2010, 12:31, celkem upraveno 1 x.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

pavel alenka> mam obě pozičky "jakonový" v ložnici... ale řeknu to sprdla hrdla... cena 1 bude min. 1250,- a to i když vezmu v úvahu Humpolec- odkud je mý nejoblíbenější pivo Bernard- taky stojí mnohem víc než ty patoky standardní... ale o tom to neni... já je mam ve "spíži" protože nikdy si nemůžu bejt jistej že mě nějakej idiot nenabourá- já vim že bych neboural. Na to už mam praxi. Prostě nemam důvod je prodávat... navíc se mi nelíbí ten tuzing spoiler co máte na celice... je nevkusnej. Carlos Sainz a celi co jela rally catalunya 1992 a vyhrála měla normální nejhezčí spoiler. Ale to je jedno. Moje cena je prostě min 1250,- za pozičku. Možnost odeslání v pondělí. Nemam důvod prodávat... a nesouhlasim s cenama těhle "artefaktů" v relacích 500,- to nezájem. :tongue:
To že sem se přiznal, že je mam... tak to jen díky tomu že jste jedni zmála co se rádi reálně a akčně projedou v nejkrásnějším rallye autě všech dob... a rozmejšlel sem se na baru asi tak hodinu a půl... zasloužili by jste si je zdarma... ale nedělám pro toyotu... protože toyota nenabízí žádný volný místa cca 2 roky... všichni si jedou svojí kašičku... až se z ní poblejou... kdybych tam byl já, dal bych vám pozičky zdarma, navíc prachy jen za kousek- kus loga autosalonu na tomhle mistrovským dílu v pohybu... jenže svět se "zbláznil" takže vysokoškoláci nemaj práci... a já se radši vožeru vínem a pudu si lehnout s tim že budu snít, že v micronesii bych třeba práci našel, než je to tam zaplaví kvůli sračkám z elektráren na uhlí.... 8) ufff všechno to tu de do prdele... a už mě to sere.... všichni tu pochcípáme ale hlavně že czechositan bude mít pár love na důchodce--- 8) ne všechno se to tu řítí do brutálního hnoje, ale všichni jsou furt v pohodě... no aby ne... chlastá se víc než dřív :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

2Micron... ty jsi dabel :onfire:
Celica 1,6STi
Obrázek
Floyd
Řidič

Příspěvek od Floyd »

btw, cena nove pozicky origo toyota cca 1300,- :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

floyd> vážně :lol: tak to sem se celkem trefil... ony zrovna moc nestárnou a ani se neodíraj... buťo jsou pořád jako nový, nebo zničený :lol:
ObrázekObrázekObrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

micron píše:floyd> vážně :lol: tak to sem se celkem trefil... ony zrovna moc nestárnou a ani se neodíraj... buťo jsou pořád jako nový, nebo zničený :lol:
to si delas prdel ne! je videt ze jsi pravy cech :roll:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
raintran
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Filtr

Příspěvek od raintran »

ahoj kluci,neleží vám někdo doma taková gumová trubka co vede k vzduchového filtru???ta moje totiz praskla.....mam Celica T182 Gti
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

Floyd píše:btw, cena nove pozicky origo toyota cca 1300,- :D
tak to mi ich kup rovno 4 pary :D lebo u nas v bananovej republike slovensko stoji len cocka 70-80EUR a komplet aj s objimkou tak 100Evro... jeden kus..... dlho som zhanal az ma nakoniec zachranila Lenulkyna pozicka.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“