Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Mám.bilou
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Tak díky,škoda že jste to nenapsali hned,pokusím se vyměnit.
Jinak pro zajímavost,koukali jste,kolik stojí na Alze autory aplikace doporučený OBD2 modul?
Jinak pro zajímavost,koukali jste,kolik stojí na Alze autory aplikace doporučený OBD2 modul?
RAV4 HSD AWD
Netusil jsem, ze je nejakej rozdil mezi modrym a bilym. A na alze je doporucenej prave ten modrej, stoji 370,- a doporuceny wifi 650,-
RAV4 HSD FWD
Já na to včera koukal,ten doporučený stojí skoro 4 tisice
https://m.alza.cz/hobby/diagnostika-obd ... 349057.htm
https://m.alza.cz/hobby/diagnostika-obd ... 349057.htm
RAV4 HSD AWD
S1 až S4 jsou fáze (stages) ve kterých se HSD během provozu nachází. Více se dá dočíst např. zde: https://priuschat.com/threads/the-five- ... ion.12919/msp píše:... Trochu jsem zmatený jak se na válci pokaždé objeví písmeno S1 až S4. Nevím, co si pod tím představit. ...
alesho: super odkaz diky. Ale clovek nema sanci stejne ten pohon pochopit. Vcera jsem jel z celkem prudkyho kopce tak 100, vsechny motory zeleny, baterka asi 58%, proste idealni podminky na rekuperaci a ta mrcha zacala hned brzdit destickama. A to uz se mi stalo vickrat, ze z prudsich kopcu pri vyssi rychlosti nechtelo auto rekuperovat. Jestli to nema i nejaky cidlo naklonu nebo co.
RAV4 HSD FWD
docela zajímavý postřech nevím kde přesně se dá v grafu vyčíst systémový výkon, ale já když dám pedál až na podlahu tak výkon spalováku je max 105-106 kw a výkon elektromotoru 26 kw. Má někdo jiné hodnoty? Toto jsou hodnoty odečítaní z aplikace při aktuálním zychlení.
ale jednou se mi povedlo 128 kw výkon spalováku.. Zkoušel jsem na demo ravce co má najeto cca 7000 a tam je max. výkon 107. Takže podle mě řídící jednotka tak jak se jezdila čím více se najede km tak pouští daleko více výkonu, než když je auto nové - tím pádem nové auto tak dobře nejede...
Ahoj, dnes půjdu BT modul vyměnit za bílý, prověřil jste ho někdo přes TorquePro?
RAV4 HSD AWD
Jinak pokud by někdo chtěl zkoušet třeba v chr tak tam to úplně ne všechno funguje
Je aj app na iOS? Aby som nekupoval interfejs zbytocne. Ten z Alzy je ok?
Pripadne doporucte. som trochu IT guru a by som sa pohral s rav4 aj auris, obidva mame hybridy, rav4 uz 30.000km za rok, super šlape.
Pripadne doporucte. som trochu IT guru a by som sa pohral s rav4 aj auris, obidva mame hybridy, rav4 uz 30.000km za rok, super šlape.
Toyota RAV4 2016 Hybrid Executive AWD
Toyota Auris 2016 Hybrid Executive
Ten Hybrid Assistant pro iOS neni a asi ani nebude, co pisou vyvojari. Jedine koupit nejakej bazarovej mobil/tablet za par korun s adroidem.
RAV4 HSD FWD
Dik za info, mám z roboty nejaký LG (SIM mám v iP5 radšej) tak ho skúsim nakopnúť.
A ten interface, z Alzy???
A ten interface, z Alzy???
kadel píše:Ten Hybrid Assistant pro iOS neni a asi ani nebude, co pisou vyvojari. Jedine koupit nejakej bazarovej mobil/tablet za par korun s adroidem.
Toyota RAV4 2016 Hybrid Executive AWD
Asi z alzy, no. Jen asi musi byt bilej, jak psal msp, ze ten modrej nestoji za nic, tak jim dej do poznamky, ze chces bilej. Ale je to vopruz, prijit do auta, zapnout aplikaci, prijedes na benzinku, tak musis vypnout, startujes na benzince, zapnout. Proste neni to, ze ti aplikace pobezi na pozadi a bude se ti to pripojovat automaticky. Takhle to aspon "funguje" mne. Asi co Toyota, to original, z toho co psal mirek.
RAV4 HSD FWD