Kde jsme koho potkali ;-)
- Ahold
- Věčnej rejpal
To byla Toyota?cera píše:Až potkam toho hajzla co včera na rohu Parížske a Široke promačkl autu manželky dvě dvěři a ujel...tak mu utrhnu hlavu...![]()
![]()
![]()
Přece každy máme povinne ručeni nebo ne?

Tak mě napadá, kdo má modrou 7g TS z Prahy? Viděl jsem jí tam minulý týden, na městským okruhu jak tam je ta objíždka. SPZ 1AA myslím
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Naprosto ti rozumím cero. Bohužel tahle republika je plná "přizdisráčů" co nemaj ani trocha slušnosti nechat na sebe kontakt. A bohužel je ještě taky dost těch co to povinné nemaj vůbec.cera píše:Až potkam toho hajzla co včera na rohu Parížske a Široke promačkl autu manželky dvě dvěři a ujel...tak mu utrhnu hlavu...![]()
![]()
![]()
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zblaznil jses...kdyby to byla toyota tak ja bych toho hajzla našel sam...ne byl to sportage manželky a je kolem dokola pojištěnej...Ahold píše:To byla Toyota?cera píše:Až potkam toho hajzla co včera na rohu Parížske a Široke promačkl autu manželky dvě dvěři a ujel...tak mu utrhnu hlavu...![]()
![]()
![]()
Tak mě napadá, kdo má modrou 7g TS z Prahy? Viděl jsem jí tam minulý týden, na městským okruhu jak tam je ta objíždka. SPZ 1AA myslím
Mam 1AN...., a mam černomodrou...takže to asi ja nebudu....ale jinak to sedi: Pražsky okruh...TS...Prace P4....Domov P9....zacpy... RIP

7g, ZZ231
černa
černa
- Ahold
- Věčnej rejpal
Jsem myslel jestli do manželky napálila toyota?cera píše:Zblaznil jses...kdyby to byla toyota tak ja bych toho hajzla našel sam...ne byl to sportage manželky a je kolem dokola pojištěnej...Ahold píše:To byla Toyota?cera píše:Až potkam toho hajzla co včera na rohu Parížske a Široke promačkl autu manželky dvě dvěři a ujel...tak mu utrhnu hlavu...![]()
![]()
![]()
Mam 1AN...., a mam černomodrou...takže to asi ja nebudu....ale jinak to sedi: Pražsky okruh...TS...Prace P4....Domov P9....zacpy... RIP

Celda byla 3 auta předemnou, navíc vlevo za těma betonovýma hajzlama. Tak jsem moc neviděl, ale 100% to bylo TS a modré

- Ahold
- Věčnej rejpal
asi jsem videl tu stejnou, včera kolem 3-4 u starého Teska u Nadru. Stal jsem naproti na křižovatce a blikal. Asime nevidel.kunaznory píše:zd
dnes rano ve Brno-Slatina u najezdu na dalnicu stribrna 6gcož?
![]()
Jinak černá 6g v Nesvacilce u baracku kousek od té hospody, kdo z nás?
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Dneska nějak asi kolem páté (+/- hodina) někdo s červenou 5gen byl v Gigasportu v Čestlicích. Tak se přiznejte, kdo jste si co hezkého koupil 
Ostatně je to pár dní, co kolem poledne v Intersparu v Hostivaři na dolním parkovišti stála taktéž červená 5gen. I když teda předpokládám, že se bude jednat o 2 různé Celdy, vzhledem k tomu, že každá měla jiná kola

Ostatně je to pár dní, co kolem poledne v Intersparu v Hostivaři na dolním parkovišti stála taktéž červená 5gen. I když teda předpokládám, že se bude jednat o 2 různé Celdy, vzhledem k tomu, že každá měla jiná kola

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor