co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Dawe24
Řidič

celica-co nam prebejva a nekomu chybi

Příspěvek od Dawe24 »

Zadej si e-cat.cz a to víčko chladiče stojí 290 kč nový.
Nek
Člen Týmu

Re: celica-co nam prebejva a nekomu chybi

Příspěvek od Nek »

Dawe24> Díky. Myslel jsem si, že se v druhovýrobě nevyrábějí, ale podle toho čísla na e-cat jsem ho našel jinde ještě o pár korun levněji.
Celica 6. gen. 7A-FE, r. v. 1997
Celica 5. gen. 3S-GE, r. v. 1992
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

Ahoj chtel sem se zeptat jestli by mi sem mohl napsat cislo origo altiku na celicu 5G mel by bejt od Densa diky moc
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

mara.mww píše:Ahoj chtel sem se zeptat jestli by mi sem mohl napsat cislo origo altiku na celicu 5G mel by bejt od Densa diky moc
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_1991_T ... _1903.html
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

Pavo.B. píše:
mara.mww píše:Ahoj chtel sem se zeptat jestli by mi sem mohl napsat cislo origo altiku na celicu 5G mel by bejt od Densa diky moc
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_1991_T ... _1903.html
diky moc ses hodnej ale dneska mi kamosi udelali prekvapko a altik mi dali do kupy tak uz to nepotrebuju ale stejne moc dekuju :)
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

elviiis píše:
Pavo.B. píše:volantik bych mel ( z camry s vystrelenym bagem takze me k nicemu ) ale jsi moc daleko :?
Pavo tam je stejnej mnohohran? pasuje tam? dokonce tohoto tejdne poseckam jestli se ozvou ze schopu a jinak bych ti napsal kdybys mel cestu na postu ze bys ho poslal? dikec
Tak osoba co mi sehnala omp predsazenej volant mi splasi za smesne penize i nabu takze tohle pada...

Poptavka cislo 2 asi hlavne na JA-MA a Lenulka...
Meterial na vyrobu zasterek popr i nejakej navad nejlepe jeslti by sli udelat sundavaci zas tam daci? Chci aby tam nelejtali jak spina v kejblu ale zase aby nebyli tvrde? dekuji...
Carlos Sainz limited 2468/5000
martinm10
Člen Týmu

Příspěvek od martinm10 »

koupím váhu vzduchu na ST185 konkrétně na Carlose. jestli někdo máte, tak se mi prosím ozvěte přes soukromou zprávu. díky.
'88 4WD turbo ST165
Obrázek
Thomas CZ
Řidič

pár věcí na T23

Příspěvek od Thomas CZ »

Takže k prodeji je toto akční zboží na t23:
-Zrcátka P+L-černá metla bez el.ovd. cena 1000.-CZK za ks
-4xBrzdové kot. z t23 GTS(TS)
-zadní světla cena 500.-CZK za ks
-origo airbox sání + nový filtr
-přímý kit sání injen cena 3500.-CZK za ks(dlouhé sání,filtr umístěn mezi podběhem a p.narazníkem)
-+pár blbostí z kufru(plastový kryt za sedačkama,držáky na síť,2ks kryt rezervy)
-rozšiřovací podložky se štefty 2x25mm,2x30mm materiál dural cena 3000.-CZK
-Kola americké značky Drag 18" dvojrozteč 5x100,5x114.3 na pneu 215/35/18 2x neu Yokohama Parada a 2x 3mm Pirelli Pzero Nero cena 22000.-CZK.Při rychlém jednání sleva.Foto zde:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=13299
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

elviiis píše:
elviiis píše:
Pavo.B. píše:volantik bych mel ( z camry s vystrelenym bagem takze me k nicemu ) ale jsi moc daleko :?
Pavo tam je stejnej mnohohran? pasuje tam? dokonce tohoto tejdne poseckam jestli se ozvou ze schopu a jinak bych ti napsal kdybys mel cestu na postu ze bys ho poslal? dikec
Tak osoba co mi sehnala omp predsazenej volant mi splasi za smesne penize i nabu takze tohle pada...

Poptavka cislo 2 asi hlavne na JA-MA a Lenulka...
Meterial na vyrobu zasterek popr i nejakej navad nejlepe jeslti by sli udelat sundavaci zas tam daci? Chci aby tam nelejtali jak spina v kejblu ale zase aby nebyli tvrde? dekuji...
ja koupila na speedpro.cz, mrkni tam
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
tomik.s.
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

celica 5gen

Příspěvek od tomik.s. »

prodám díly na 5 gen ST-i 93 byla to limitovaná edice naboural jsem jí :-( takže prodávám skoro všechno, ze předu zbyla lišta na kapotě kupovaná před měsícem origo toyota a světlomety jinak dveře a vše zatím mám motor v autě nepoškozen (mohu nastartovat) převodovka měla špatný sinchron na trojce alternátor a další věci tam jsou. STomano@seznam.cz
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: celica 5gen

Příspěvek od mara.mww »

tomik.s. píše:prodám díly na 5 gen ST-i 93 byla to limitovaná edice naboural jsem jí :-( takže prodávám skoro všechno, ze předu zbyla lišta na kapotě kupovaná před měsícem origo toyota a světlomety jinak dveře a vše zatím mám motor v autě nepoškozen (mohu nastartovat) převodovka měla špatný sinchron na trojce alternátor a další věci tam jsou. STomano@seznam.cz
nevis jestli by pasoval celni sklo na 5G r.v. 1991 ??? a kolik dyztak za nej ???
tomik.s.
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

foto celici

Příspěvek od tomik.s. »

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

mara> pasovalo by... pročby ne... jen jak ho sundat elegantně bez poškození a pak ho stejně elegantně nasadit... no nevim... ale já sem měnil v nějaký firmě po tom co sem tam měl ďoury od kretenů bez zástěrek... a dělá to firma "pilkington" pil král ton... nějaká druhovýroba, ale nasaděj to i s těma gumama... a je to precizní... jako originál... i když v tom servisu z toho měli docela bobky jestli si to sedne přesně... joooo měli docela nervy... ale joooo povedlo se to PILKINGTON je okej alternativa ps: jde o ty gumy a o to lepidlo... že... pokud vezmeš něco použitýho tak máš problem...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

sklo pasovat bude, horsi je ho vyriznout , potom musis koupit bauset - aby to tam mohli nalepit a olistovat , ja doporucuju nekde pekne nechat pripojistit sklo ( samozrejme bez kontroly ) a potom si nechat pekne za tu castu vymenit paradni sklo bez starosti :wink: stejne jako ja na jare az budou uklizeny kaminky od silnic
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Pavo.B. píše:sklo pasovat bude, horsi je ho vyriznout , potom musis koupit bauset - aby to tam mohli nalepit a olistovat , ja doporucuju nekde pekne nechat pripojistit sklo ( samozrejme bez kontroly ) a potom si nechat pekne za tu castu vymenit paradni sklo bez starosti :wink: stejne jako ja na jare az budou uklizeny kaminky od silnic
Taky to mám na jaře v plánu ;) V létě jsem si udělal připojištění skla s limitem 10000,- a pěkně počkám přes zimu a na jaře dostane čelička nový okýnko, už se těším :)
Odpovědět

Zpět na „Celica“