Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
Za mna je to tym ze nova corolla je cenovo mimo s ma mrzi co je mne osobne jedno ale mrzi ma stale mizerne odhlucnenie za to tu spominany ceed je na tom lepsie
MKD, tento topic nemusi byt o glorifikovani jedneho noveho modelu, ale zaroven aj porovnavanie s inymi autami. Vacsina diskutujucich (podotykam diskusia) by chcelo corollo, ale zaroven uvazuje aj nad tym, ci za svoje peniaze dostane adekvatne auto - preto napriklad porovnania s inymi autami. Samozrejme, forum je o tom, aby ludia mohli vyjadrovat aj svoje myslienky, postrehy, navrhy, atd.
Ci radsej tu chcete zaviest cenzuru ako v cine, ze o Corolle len to dobre a nikto nemoze ani len naznakom povedat, ze nejake ine auto ma nieco lepsie (teda ziadne ine ani spomenut)?
Za mna je doteraz tato diskusia pomerne vyborna, lebo tu ludia pisu aj o vozidlach a zaroven vypichuju nedostatky vsetkych spomenutych (ani jedno spomenute auto nie je dokonale) a napr. ak ma Ceed lepsie udhlucnenie, tak je to fajn vediet. Aspon sa nieco dozvieme a clovek citlivy na hluk auta sa moze na to zamerat, ci je to dostatocne tiche, alebo nie.
Ci radsej tu chcete zaviest cenzuru ako v cine, ze o Corolle len to dobre a nikto nemoze ani len naznakom povedat, ze nejake ine auto ma nieco lepsie (teda ziadne ine ani spomenut)?
Za mna je doteraz tato diskusia pomerne vyborna, lebo tu ludia pisu aj o vozidlach a zaroven vypichuju nedostatky vsetkych spomenutych (ani jedno spomenute auto nie je dokonale) a napr. ak ma Ceed lepsie udhlucnenie, tak je to fajn vediet. Aspon sa nieco dozvieme a clovek citlivy na hluk auta sa moze na to zamerat, ci je to dostatocne tiche, alebo nie.
Naposledy upravil(a) Maghreb dne pon 25.03.2019, 09:52, celkem upraveno 1 x.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Presne napriklad ceed ti na stredovom displeji nezobrazu navi corolla ano
Se picnu. Najdi mi v historii mých komentářů, že já někdy kritizuju někoho za to, že nemluví o Corolle libozvučně! Já kritiku beru a akceptuju, uznávám, nikdy nikoho nenapadám vulgarismy a názory nikomu nevyvracím. Ale hlava mi fakt nebere, proč srovnávat Corollu s Mazdou CX30 a začít se tady bavit o mazdě CX30?Maghreb píše:MKD, tento topic nemusi byt o glorifikovani jedneho noveho modelu, ale zaroven aj porovnavanie s inymi autami. Vacsina diskutujucich (podotykam diskusia) by chcelo corollo, ale zaroven uvazuje aj nad tym, ci za svoje peniaze dostane adekvatne auto - preto napriklad porovnania s inymi autami. Samozrejme, forum je o tom, aby ludia mohli vyjadrovat aj svoje myslienky, postrehy, navrhy, atd.
Na druhou stranu, ten Ceed, mazda 3, případně předtím Octavie a další auta, která jsou ve stejné třídě jako Corolla - s těmi se to tu podle mě naopak má (může, musí) srovnávat.
A nebo se můžeme pustit do zbytečné diskuze a můžeme vypíchnout, co já vím, Audi? Pojďme porovnat Corollu s A3. Ok? Nebo rovnou s Ferrari? Taky je to jiná třída, jízdní vlastnosti i dílenské zpracování mnohem lepší než Corolla.... snad rozumíš, kam tím mířím. Je zbytečné tady srovnávat jablka s hruškama, když můžeme srovnávat jednotlivé druhy jablek a hrušky nechat hruškám
Já se nesnažím přesvědčovat ostatní, že Corolla je nejlepší auto pro všechny řidiče na celém světě. Je nejlepší pro mě, proto ji mám objednanou, zaplacenou zálohu a hotovo. Už jsem to tu minulý týden psal - klidně si kupujte kdo chcete, co chcete. Vkus, emoce, pocity, zkušenosti - každý to máme jinak. Že je Corolla TS nejlepší pro mě, neznamená, že to tak bude u všech.
K tomu odhlučnění Corolly- mám v mobilu aplikaci na měření hluku (hraji v kapele, takže to mám kvůli zkouškám). No a když jsem si Corollu TS půjčil, měl jsem zapnutou na známé trase měření hluku v autě (při vypnutém rádiu, vypnutém větrání a mlčící manželce)
Takže za mě spokojenost s odhlučněním.
Pokud někdo má pocit, že je Corolla špatně odhlučněná, TAK MU TEN POCIT NEBERU A NEVYVRACÍM TO SLOVY "NEMÁŠ PRAVDU". (odteď se k tomu už nevracím, ztráta času)
Toyota Corolla TS 2.0, executive, 2019
Toyota Yaris, 5 dv., benz. 1.3, automat, 2007
Toyota Avensis, benz. 2.0, Liftback, Sol, 1998
Mě ta navigace u Corolly přišla nepřehledná, složitá. Ve srovnání s Waze nebo google-navigací, které jsou zadarmo, je origo navigace něco, co mi přijde (aspoň u Corolly) jako zbytečná investice. Možná je to o zvyku, ale ... nevím, no..tyma píše:Presne napriklad ceed ti na stredovom displeji nezobrazu navi corolla ano
Toyota Corolla TS 2.0, executive, 2019
souhlasím, navigace v Corolle je TomTom, proti google nebo waze, je tam pro mne zpoždění v aktuálnosti provozu. Já jsem si navi neobjednal, pro mne vyhozené peníze, potřebuji znát hlavně ranní dopravu do práce a tu mám přesnější přes google. Pokud bude umět časem Corolla přenášet navi z telefonu na obrazovku a půjde to dohrát i do mého auta, tak mne tam již nic chybět nebude.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Skoda ze nejde ani na novej corolle carplay ani predajca nevedel povedal ci a kedy pojde pripadne ci bude treba dokupit nejaky modul ako pri mazde
Carplay rovnako ako Android Auto do konca roka.
Bude to ako update. Toto mi povedal predajca. Zatiaľ viac info nevedel.
Bude to ako update. Toto mi povedal predajca. Zatiaľ viac info nevedel.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
tak snad to tak bude...v dnešní době u nového auta podle mě naprostá nutnost, když jsem to viděl v škodovce, skoro jsem tomu nevěřil 
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S Active LED Trend+, 2017
(ex)Toyota Avensis Kombi 1.8 Active Trend+ , 2016
(ex)Škoda Rapid, 1.2 TSI 77kw Dynamic, 2013
(ex)Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2001
(ex)Škoda Octavia 1.9 TDI, 2009
(ex)Renault Clio 1.4, 1998[/i]
(ex)Toyota Avensis Kombi 1.8 Active Trend+ , 2016
(ex)Škoda Rapid, 1.2 TSI 77kw Dynamic, 2013
(ex)Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2001
(ex)Škoda Octavia 1.9 TDI, 2009
(ex)Renault Clio 1.4, 1998[/i]
Podle mne naprosta zbytecnost (cingrlatko, ktere potesi prvni mesic dva a pak je nevyuzite)
Jediny efekt je vyssi cena auta.
Jediny efekt je ten, ze ti co po tom touzi, jsou radi (budou radi, az to v aute bude) a ti, co to nechteji (by si to nepriplatili), to zaplati stejne...
ex Toyota Avensis T27 1.8
já tedy nevím, ale mne to, že si mohu zobrazit na obrazovce auta např. navigaci v mobilu považuji za doce fajn věc., kterou využiji prakticky denně. Nemusím moc různé držáky na mobil, navíc v nové corolle, když přidělám mobil pomocí jednoduchého malého držáku co se dává do výdechů středové ventilace, tak mne pak bude trčet do prostoru obrazovky. Za mne funkční zobrazení telefonu do obrazovky auta při jízdě jen přivítám a klidně bych jej dal za příplatek. Pokud bych nepoužíval navi, tak je mne to asi jedno.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Presne.
Už som to tu písal,že vstavaná navi a podpora na 3 roky je predrazena sprostosť.
Oveľa viac ten kto vie prečo a načo využije možnosť zobraziť obsah mobilu na displeji v aute.
Pre dakoho "cingrlatka" pre iného zas super vec.
Už som to tu písal,že vstavaná navi a podpora na 3 roky je predrazena sprostosť.
Oveľa viac ten kto vie prečo a načo využije možnosť zobraziť obsah mobilu na displeji v aute.
Pre dakoho "cingrlatka" pre iného zas super vec.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
No dnes som bol na jazdu znova v trnave , znova sedan 1.8 hybrid a musim povedat ze ma ta jazda ukludnila vo vsetkom z coho som mal obavy. Auto sa mi uz nezdalo take hlucne prave naopak. Ked som dal podlahu tak krasne tahalo. Adaptivny super tiez.
Som spokojny s objednavkou a uz sa tesim ked sadnem do vlastneho
Som spokojny s objednavkou a uz sa tesim ked sadnem do vlastneho
Corolla sedan hybrid 2019 Full + VIP + NAV
Kluci, řešíte tady dávno vyřešené. Hned po koupi Corolly jsem koupil starší Samsung S3, sice ho mám jenom na navi, filmy, hudbu, atd, investice jako za větší flešku a zrcadlení funguje OK.
Camry 2.5 HSD Executive
Corolla SD 1.8 Hybrid Executive VIP
Corolla 1.6 Valvematic Sprint Acrive Trend+
Corolla SD 1.8 Hybrid Executive VIP
Corolla 1.6 Valvematic Sprint Acrive Trend+
Tak to je fakt skvělý řešení u novýho auta za 900 tis. Kčzet3 píše:Kluci, řešíte tady dávno vyřešené. Hned po koupi Corolly jsem koupil starší Samsung S3, sice ho mám jenom na navi, filmy, hudbu, atd, investice jako za větší flešku a zrcadlení funguje OK.