Pre ziveho boha, len Brisk nie !!!
Bud Denso alebo nahradu NGK. Rozhodne nie sracky typu Brisk a uz vonkoncom nie placebo v podobe troch iskier.
Aspon stara 1.6 mala v prirucke vsetko. Urcite je tam druh brzdovej kvapaliny a ak nie tak zarucene DOT4.
Preco by s vymenou brzdovky malo auto zle brzdit?
Na vymenu odporucam dakoho kto ma na to zariadenie a brzdovku vymeni bez nutnosti cokolvek odvzdusnovat.
Stara kvapalina je vytlacena novou a to bez nutnosti odvzdusnovat. Kamarat ma taketo zariadenie v dielni.
Chladiacu zmes staci zistit podla farby. Hadam je do expanzky vidno?
Vypustit a naliat novu. Aspon na mojej 1.6 s tym nebol ziaden problem. Dokonca sa ani nic nezavzdusnilo a kurenie funguje bez problemu.
Odporucam skontrolovat expanzku pretoze zvyknu praskat v hornej casti v mieste uchytu o karoseriu.
Na vymenu prevodoveho oleja maju servisy manual podla toho ako vyrobca u toho ktoreho modelu odporuca. No standardne to byva tak okolo 90t km.
DAleko do 90t to auto nema takze byt tebou ak uz to chces mat z krku tak rovno ho vymen.
Ak nevies najst cesku verziu manualu tak staci zavolat do ktoreho kolvek servisu a podla VIN cisla Ti presne povedia co je vhodne pouzit do tvojho auta.
Nikdy som nemal problem toto so servisom odkomunikovat.
tu je manual v CZ jazyku
https://autooo.eu/sk/downloads/summary/ ... -manual-cz
Od strany 389 su vsetky odporucane kvapaliny a aj sviecky.
Odporucane su Denso a Bosch, kazdopadne asi kazdy kto nezozenie Denso tak pouzije nahradu NGK ktore su z dlhodobeho pouzitia najvhodnejsia nahrada.
S tym rachotenim prevodovky je to argument Toyota v pripade ,ze sa nepouzije ich firemny olej.
Sam som pouzil Castrol a ani spotreba a dokonca ani rachotivy zvuk z prevodovky sa nekonal.