cera> ten sang je humusus... všechny sang jsou hnusný a navíc jeden nám tu chcípnul na parkovišti- zablokoval parking- "vytek" fuj.... ale ten design isuzu je boží, připomíná mi to právě celicu 5g... má 2 titanový zuby vpředu, celica má 5 zubů u mě modrých... ty blinkry- jakoby celice vypadly z nárazníku! ty by tam pasovaly i čirý... ta špičková dynamika karoserie je taky dokonalá... ten carbon v interieru mi imponuje... ten design je zvláště v tý žlutý fakt svěží... v tý černý je to nuda, v Praze byl viděnej a zachycenej stříbrnej na palačáku "rus" ten je ale taky o ničem... k tomuhle patří jen a jen ta provokativní žlutá, protože právě jen tak vyniknou ty tmavý lemy a dokonale to ladí... + toho místa vzadu na nohy! sedačky jak z celicy... no jako poslal bych ho do prodeje znova... jen s EU motorem do 3.0L TDi commonrail nebo 2.0/2.5 benzin (turbo- má přeci jen 1800kg) a hlavně manuál!... nový stály cca 500.000,- údajně... jinak na tom neni nic potřeba měnit, třeba jen zakouřit řádně zadní lampy a okna teda... je to téměř dokonalost sama...

všechny jen v plný palbě... tak to má bejt...
akorát se mi nelíbí jméno... navrhuju tyto: all rights reserved
isuzu R!OT
isuzu K!CK(R)
isuzu HACK(R)
isuzu (Esc) 3SCAP3
isuzu modus
isuzu CAPTCHA
isuzu COMATZU
isuzu Sci-Fideliti
isuzu NEURON
isuzu BackSpace
isuzu SpaceShift