Zkušenosti
Re: Zkušenosti
no ak ma poslednu oktavku a chodi kazdy den niekolko desiatok az stoviek km po dialnici, tak urcite ta oktavia lepsou volbou je.
Nazdar chalani. Vie mi niekto poradiť, kde by som vedel stiahnúť užívatelskú príručku k Priusu 2006? Diky moc.
Já jsem toto sám zažil na vlastní kůži a bylo to docela nepříjemné leknutí. Zaparkoval jsem svého Priuse v garážích jednoho NC vystoupil jsem, obešel auto a ze sedadla spolujezdce jsem vyndaval nějaké věci. periferně jsem zahlédl pohyb vedle - nějaké bílé auto zastavilo na úrovni mého a najednou se to zcela neslyšně rozjelo dozadu. Neskutečně jsem se lekl!!! Vedle mého auta bylo ještě další volné místo a na něj právě zacouvával jiný bílý Prius. To leknutí nebylo ze shledání, ale z neslyšného pohybu toho druhého auta. Od té chvíle si dávám obzvlášť velkýho bacha všude, kde jedu jen na elektropohon. To auto prostě není slyšet, na což není nikdo zvyklý. To je snad jediné velké mínus, které to auto má.Tomi87 píše:Jj, presne jak píše mida. Hlavne na veľkých parkoviskách sú ľudia vďaka tédéíčkam a im podobným omylom zblbnutí a naučení, že auto počujú na vzdialenosť 1 km. Potom prejdeš okolo nich na HSD a oni sa len otáčajú a nechápu, čo sa deje. Hlavne, že HSD je na trhu už 17 rokov. Človek má dakedy pocit, že nie je v EU ale niekde na Novej Guinei
Tak nech slúži...
Zeman není můj prezident
Já najezdím denně 150 km, z toho asi 100 km je dálnice a s ochcáfkou bych to v žádném případě nejel levněji.matus69 píše:no ak ma poslednu oktavku a chodi kazdy den niekolko desiatok az stoviek km po dialnici, tak urcite ta oktavia lepsou volbou je.
Zeman není můj prezident
S tou tichostí je to myslím tak, že evropská unie schválila, že se od roku 2017 nesmí prodávat elektromobil (hybridy), který by nevydával nějaký zvuk.
Poté od roku 2019 všechny elektromobily (hybridy) musí vydávat nějaký zvuk (pípat nebo něco).
Je to ochrana pro nevidomé.
Myslím, že jsem to četl na hybrid.cz
Při prodeji mi prodejce říkal, že v Japonsku musí všechny priusy pípat.
Poté od roku 2019 všechny elektromobily (hybridy) musí vydávat nějaký zvuk (pípat nebo něco).
Je to ochrana pro nevidomé.
Myslím, že jsem to četl na hybrid.cz
Při prodeji mi prodejce říkal, že v Japonsku musí všechny priusy pípat.
-
- Řidič
A to ty nevieš???Ochcáfka bude vždy lepšia,aj keď bude celá hrdzavá a bude vrčať ako starý traktor.Veď to je najlepšie auto,ani passat sa nechytá a niakeho japonca na baterky,to je už len čo za nápad.!!tuzezlypes píše:Před pár dny jsem diskutovala o HSD s klientem, majitelem firmy. Technika ho zaujala, ale nakonec to vyhodnotil, že je to "drahé", protože jeho Oktavia je samozřejmě lepší volbou. Proti gustu... ještě, že si každý může vybrat.

teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
Nebuďte příliš nadšení. Oktavie je opravdu o mnoho a mnoho levnější. A prius je opravdu drahý. To je fakt, který ani svými rozhorcenymi výlevy nezmenite...
Back in Czech.
Tak určitě, pokud mi stačí manuál, bez kůže, bez dálky, bez park. kamery, bez klimy, bez tempomatu atd., tak levnější bude a konec konců mne to taky doveze z bodu A do bodu B. Ale já měl za to, že tady je řeč o AUTĚaczasa píše:Nebuďte příliš nadšení. Oktavie je opravdu o mnoho a mnoho levnější. A prius je opravdu drahý. To je fakt, který ani svými rozhorcenymi výlevy nezmenite...

Zeman není můj prezident
-
- Řidič
Povedzme si to na rovinu"prius je drahá hračka pre veľkých chlapcov",ale príde čas a tieto hračky zlacnejú a tie začmudené čerepy budeme musieť dať zošrotovať a chlapci z tohto fora budú priekopníci,teda už sme.... 

teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
Ani o prvenství, prukopnictvi či jedinečnosti to není.. Prostě jsme si jen koupili auto. Hybrida.. Toť vše...
Navíc neprevracejme rádoby hodnotu naruby. Kdyby prius mohl být v manuálu a s manuální klimou a co nejvíce social edition, sel bych do něj mnohem radši.
Nebýt vynikající nabídky auto Eder, tak jsem priuse+ neměl...
Navíc neprevracejme rádoby hodnotu naruby. Kdyby prius mohl být v manuálu a s manuální klimou a co nejvíce social edition, sel bych do něj mnohem radši.
Nebýt vynikající nabídky auto Eder, tak jsem priuse+ neměl...
Back in Czech.
v tej pripomienke som nemal na mysli naklady, ale uz ked si to spomenul, mozno by to bolo zaujimave zistit, aky je TCO na 1km.mida píše:Já najezdím denně 150 km, z toho asi 100 km je dálnice a s ochcáfkou bych to v žádném případě nejel levněji.matus69 píše:no ak ma poslednu oktavku a chodi kazdy den niekolko desiatok az stoviek km po dialnici, tak urcite ta oktavia lepsou volbou je.
daj vypocet
K čemu? Něco se ti na tom nezdá? 
Připadne dej co vše zahrnout a dám jiné číslo.. Nebo stejné.
))

Připadne dej co vše zahrnout a dám jiné číslo.. Nebo stejné.

Back in Czech.