Kde jsme koho potkali ;-)
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je ona. Hnus jeden fialovej...teda zelenej 

Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen

http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak začnu:
Předevčiřem kolem 16 00, nědaleko Suchdola n.Lužnici, zelenomodra 6g
Včera, take tak nějak, obec Hranice, furt vedle toho Suchdola, u nějakeho statku stala pěkna červena 5g, asi nějaky mistni statkař koupil misto traktoru
Dnes, kolem 17 00, Tabor, kruhač u dalnici na prahu, červena 6g
P.S. V patek jsem byl na Slovensku, Hranice ČR-Trenčin- Martin cca 120km, 4 lasery....Je to smutne

Předevčiřem kolem 16 00, nědaleko Suchdola n.Lužnici, zelenomodra 6g
Včera, take tak nějak, obec Hranice, furt vedle toho Suchdola, u nějakeho statku stala pěkna červena 5g, asi nějaky mistni statkař koupil misto traktoru
Dnes, kolem 17 00, Tabor, kruhač u dalnici na prahu, červena 6g
P.S. V patek jsem byl na Slovensku, Hranice ČR-Trenčin- Martin cca 120km, 4 lasery....Je to smutne

7g, ZZ231
černa
černa
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Cera: oni nás snad ještě naučí jezdit slušně co?
aby ti to nebylo líto,já také jeden potkal. Ale pánové byli slušní,já také a tak i když jsem překročil o 23km/h povolený limit odjížděl jsem po půlhodinovém přínosném rozhovoru pouze se slovním napomenutim. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Domluvou? To jsem myslel že na Sovensku ani nejde. Většinou jezdim tam, 607kou...a věta: U Vas v Praze určitě take musite dodržovat rychlost (s posledni pokuty)...mluvi sama za sebe, prostě asi mam blbě auto a blbě SPZ
I když...před par lety jsem musel tam se šefovou jejim autem, ona do banky v Trenčině ja do fabriky, tak jsem tam valil přes obec 80, když mně panove zastavili v ti nove nablejskanej X3, tak jedině na co jsem zmohl...Asi mně neuvěřite že jsem chudej student...zasmali se a neuvěřili, ale bylo to pak za nějakejch 500SK...

I když...před par lety jsem musel tam se šefovou jejim autem, ona do banky v Trenčině ja do fabriky, tak jsem tam valil přes obec 80, když mně panove zastavili v ti nove nablejskanej X3, tak jedině na co jsem zmohl...Asi mně neuvěřite že jsem chudej student...zasmali se a neuvěřili, ale bylo to pak za nějakejch 500SK...

7g, ZZ231
černa
černa
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
V Kuřimi se stabilně vyskytuje červená mrkačka, pohledově v pěkným stavu. Jezdí s tím nějaký dvě bloncky 

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- vendys
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska kolem poledne černá 5.g v Děčíně na Kamenický, kdo to byl? Nezdravil jsem, protože jsem nejel jsem svým, ale konkurencí - Imprezou GT (modrá metla, nasávač na kapotě) 
PS: Ohledně Imprezy, no hrozný auto, podvozek tvrdej pomalu jak motokára, řízení strmý, že člověk nemusí ani přehmatávat na volantu, při přezaní to pšouká a občas střelí do vejfuku, frurt to zamačkává do sedaček, no hnus velebnosti, že sem za ten volant vůbec lezl

PS: Ohledně Imprezy, no hrozný auto, podvozek tvrdej pomalu jak motokára, řízení strmý, že člověk nemusí ani přehmatávat na volantu, při přezaní to pšouká a občas střelí do vejfuku, frurt to zamačkává do sedaček, no hnus velebnosti, že sem za ten volant vůbec lezl

Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Po takove antireklamě to chci ihned vyzkoušet...vendys píše:Dneska kolem poledne černá 5.g v Děčíně na Kamenický, kdo to byl? Nezdravil jsem, protože jsem nejel jsem svým, ale konkurencí - Imprezou GT (modrá metla, nasávač na kapotě)

7g, ZZ231
černa
černa