Zkušenosti
-
- Řidič
Re: Zkušenosti
S tempomatem to nemá chybu, to auto tě naučí přemýšlet jinak.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Jj, mam na mazde tempomat a perfektna vec to je. Do Priusu si chcem sam domontovat tempomat, tak snad nebude problem 

Este jedna otazocka.Neviete ako je to v SR s eko danou (dan za vykon) pri dovoze hybridu?dakujem
Ja mam zo Slovenska, takze netusim, netyka sa ma to.tinko24 píše:Este jedna otazocka.Neviete ako je to v SR s eko danou (dan za vykon) pri dovoze hybridu?dakujem
-
- Řidič
Zdravím Vás chlapci a dievčence.Trvalo mi niekoľko večerov,kým som prečítal všetky vaše príspevky,ale stálo to zato.Dozvedel som sa veľa nového o priuse a utvrdil som sa v tom že naše druhé auto bude prius,aj keď manželka stále básní o RAV4.Škoda len že niektorí prispievatelia vedú žabomyšie vojny,hádajú sa ba dokonca aj urážajú.Mne ako budúcemu majitelovi priusa je úplne jedno ako to japonci vymysleli a ako to funguje,hlavne že to funguje a že sa to nekazí.Jediné čo ma štve je cena.Takže môj prvý nebude nový ale niaky2010 možno2011.Už mám jedného vyhliadnutého,na budúci týžďeň ho idem pozrieť a vyskúšať.Už som jedného skúšal a napriek tomu že bol len v základnej výbave a bol obytý ako kondvička tak to bola paráda.Nie je to také pohodlné vozenie ako môj starý peugeot406,ale tá technika,ten interiér,to je niečo iné,ako nejaký nemec,alebo francúz.A budem prvý na dedine s priusom.Už sa teším na tie nechápavé pohľady a to ticho.Tak zatial Vás zdravím a na budúci týždeň dám vedieť ako dopadla testovacia jazda.Hybridom zdar a priusu obzvlášť priaťelia. 

teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
Odkiaľ si? Kam bude putovať ďalší Prius?lajdak.miki píše:Zdravím Vás chlapci a dievčence.Trvalo mi niekoľko večerov,kým som prečítal všetky vaše príspevky,ale stálo to zato.Dozvedel som sa veľa nového o priuse a utvrdil som sa v tom že naše druhé auto bude prius,aj keď manželka stále básní o RAV4.Škoda len že niektorí prispievatelia vedú žabomyšie vojny,hádajú sa ba dokonca aj urážajú.Mne ako budúcemu majitelovi priusa je úplne jedno ako to japonci vymysleli a ako to funguje,hlavne že to funguje a že sa to nekazí.Jediné čo ma štve je cena.Takže môj prvý nebude nový ale niaky2010 možno2011.Už mám jedného vyhliadnutého,na budúci týžďeň ho idem pozrieť a vyskúšať.Už som jedného skúšal a napriek tomu že bol len v základnej výbave a bol obytý ako kondvička tak to bola paráda.Nie je to také pohodlné vozenie ako môj starý peugeot406,ale tá technika,ten interiér,to je niečo iné,ako nejaký nemec,alebo francúz.A budem prvý na dedine s priusom.Už sa teším na tie nechápavé pohľady a to ticho.Tak zatial Vás zdravím a na budúci týždeň dám vedieť ako dopadla testovacia jazda.Hybridom zdar a priusu obzvlášť priaťelia.
-
- Řidič
som zo Slovenska.odkaz pre večného rejpala:nie som žiadny maďar!!!
-
- Řidič
že ze Slovenska, to už nám taky tak nějak došlo, bližší údaj by nebyl?
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
-
- Řidič
Keď bude prius,bude aj bližší údaj.Dovtedy zostanem inkognito 

-
- Řidič
čaute chlapci a dievčence.bol som skúšať priusa.nádherný červený r.2011 má len 2 malé škrabančeky a ani tie by som nebol našiel keby mi ich majiteľ neukázal.
predbežne sme dohodnutý,počkám na prachy a koncom mája (dúfam že sa nič nestane
)sa zaradím medzi vás priusákov.inak je to jeba,to ticho.prideš niekomu za zadok,samozrejme potichu a keď na neho zatrúbiš tak sa posere,alebo ho trafí šlak.najlepšia radosť je škodoradosť

Gratuluji!!!
Na tu tichou jízdu si ale dej velký pozor, protože právě proto, že tě nikdo neuslyší, tak se může stát, že ti tam někdo skočí. V žádném případě ti nechci kazit radost, ale poznáš sám, že to je právě naopak. Musíš si dávat velký pozor, hlavně na velkých parkovištích nebo v garážích u nákupních center apod.
Jinak ale znovu - GRATULUJI!!! - Prius je paráda

Na tu tichou jízdu si ale dej velký pozor, protože právě proto, že tě nikdo neuslyší, tak se může stát, že ti tam někdo skočí. V žádném případě ti nechci kazit radost, ale poznáš sám, že to je právě naopak. Musíš si dávat velký pozor, hlavně na velkých parkovištích nebo v garážích u nákupních center apod.
Jinak ale znovu - GRATULUJI!!! - Prius je paráda
Zeman není můj prezident
Jj, presne jak píše mida. Hlavne na veľkých parkoviskách sú ľudia vďaka tédéíčkam a im podobným omylom zblbnutí a naučení, že auto počujú na vzdialenosť 1 km. Potom prejdeš okolo nich na HSD a oni sa len otáčajú a nechápu, čo sa deje. Hlavne, že HSD je na trhu už 17 rokov. Človek má dakedy pocit, že nie je v EU ale niekde na Novej Guinei 
Tak nech slúži...

Tak nech slúži...
-
- Řidič
Před pár dny jsem diskutovala o HSD s klientem, majitelem firmy. Technika ho zaujala, ale nakonec to vyhodnotil, že je to "drahé", protože jeho Oktavia je samozřejmě lepší volbou. Proti gustu... ještě, že si každý může vybrat.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4