OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
-
die.catana
- Řidič
-
die.catana
- Řidič
Re: OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
Tak co vyrazíme na vejlet? U mě se to rapidně zhoršuje, už budu muset ....
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW T25
Já o tom také uvažuji, protože mi příjde, že by ta světla mohla svítit podstatně lépe...
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Já už to mám taky pytel, někdy si i dosvícuji mlhovkami.....Katastrofe......
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
-
die.catana
- Řidič
Fajn, tak jsme tři, na slovensku mu to tuším trvá dvě hodiny jedno světlo, pokud se nepletu. Tak můžem vyrazit 
jj, dělám to jako Roman, přisvěcuji mlhovkama... Mi to mapy z LIT přes Brno bez dálnice vypočetly na cca 3:30 min, takže můžeme dát sraz třeba někde kolem Brna, třeba na nějaké benzince kolem Austerlitzu (měl jsem pocit, že je tam shellka, ale teď ji nemohu najít...) A ještě jedna věc - vidíte to na weekendovou akci, nebo na áčko v rachotě? Mi by se vzhledem k family managementu více hodilo to druhé...
-
die.catana
- Řidič
Mě je to vcelku jedno. Záleží jestli si na nás ve slovensku udělá čas
Kdo má kontakt, tak mu napište.
Až se domluvíte a vyrazíte, tak mi dejte vědět a zastavte se cestou zpět na pár minut v brně - bohunicích třeba v kampusu v garážích. Rád bych se tam s Váma setkal a porovnal jak moc mi to svítí nebo nesvítí po třech letech od opravy v bánovncích. Dodne sjsem spokojen, ale srovnat bych to chtěl.
Jinak mám matný skla na mlhovkách (abych neoslňoval ostatní) a tak šetřím ty xenony.
Jinak mám matný skla na mlhovkách (abych neoslňoval ostatní) a tak šetřím ty xenony.
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
-
die.catana
- Řidič
To není zas takový problém, jsem přes týden v Brně, tak se klidně zastavím.
- extremehany
- Věčnej rejpal
no když by mi vyšel čas, tak bych se v Brně votočil taky, ať omrknem jak fungujou ty Jackovi po 2 letech, nejsem z toho nějak nadšenej - opraoti služební ochcávce je to k prdu...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
chtěl bych to porovnat někde v garažích u zdi, ať zjistím jestli nebudeme nakonec "všichni" muset každy 3-4 roky měnit paraboly... 
Takže chlapi, aby to tady zase neusnulo. Jaký je stav, psal mu už někdo? Jestli ne, tak se klidně hlásím, že mu napíši. Předpokládám, že se jedná o tento kontakt: http://xenonybn.sk/kontakt.html (prosím ty, kteří tam byli, aby mi to potvrdili).
Romane a Catano, máte auta před FL nebo po? Nevím, je-li v tom nějaký rozdíl (co se parabol týče), ale domnívám se, že by to bylo lepší vědět. Je-li vám termín lhostejný (Roman se nevyjádřil), budu se snažit to domluvit na pracovní den.
Romane a Catano, máte auta před FL nebo po? Nevím, je-li v tom nějaký rozdíl (co se parabol týče), ale domnívám se, že by to bylo lepší vědět. Je-li vám termín lhostejný (Roman se nevyjádřil), budu se snažit to domluvit na pracovní den.
-
die.catana
- Řidič
Já jsem před FL a ještě jsem tam nepsal.
Jo jo, odkaz je správný.. dobře pořiďte a dejte vědět na srovnání.
Ahoj chlapi, psal jsem p. Šiškovi ohledně termínu a ceny. Odepsal, že cena je 130 EUR bez DPH za pár a výměna zabere cca 2 hod. Dále píše, že pokud budeme mít zájem, máme napsat kdy a v kolik dorazíme, z čehož rozumím, že je mu to vcelku jedno. Takže můžeme asi "vykopnout" první termín. Já bych teoreticky mohl již tento čtvrtek, příští a přespříští týden Po - St. Co se času týče, viděl bych to tam u něj nejpozději na desátou, abychom zase o šesté mohli hromadně odjíždět. Co vy na to?