Priemerna spotreba Vaseho Avensisa?
Re: Priemerna spotreba Vaseho Avensisa?
Já hlavně nechápu, proč se tu už takovou dobu řeší spotřeba nějakého BMW, když název tohoto téma zní úplně jinak. Koho to tu tak asi zajímá.....
Gratuluji k Vašemu prvnímu dni, strávenému na internetu ...Milfi píše:Já hlavně nechápu, proč se tu už takovou dobu řeší spotřeba nějakého BMW, když název tohoto téma zní úplně jinak. Koho to tu tak asi zajímá.....
Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium
Nemám chuť, ani čas pátrat po tom, co za osobu tohle píše. Pokud na fóru Toyota Avensis, konkrétně téma "průměrná spotřeba vašeho Avensise" někdo řeší spotřebu svého BMW, tak je jistě mimo mísu, vlákno a hlavně forum jako takové. Ať je na netu první den, či ne, prostě tu jen píše nějaký kecy o které lidé hledající zkušenosti, nebo pomoc v daného vozu jistě nestojí. Vítejte pane, váš druhý den na netu se úplně nepovedl. A ať s tím sakra admin konečně něco udělá.
- CommonUser
- Věčnej rejpal
5,4 litra N95 (87km/h). Staci na 120 km useku v Rakuzach obmedzenia, ktore vam sprotivia Vignetu
.

T27 2ZR-FAE Rice on wheels
- CommonUser
- Věčnej rejpal
5,7L N95 ca 150 km snaha o eko jazdu v Reichu bez trubenia (mesto 30/50, dialnice max 120, mimo mesta a dialnic som skoro nejazdil), prazdna kara, teplota 22-38.
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Tema spotreby pokracuje - stale sa drzim na tej jednej nadrzi a svieti tam 6,7 na 380 km. Na Reich nevidane.
Město: 8,1 l
Mimo: 6,9 l
Kombinovaná: 7,8 l
Mimo: 6,9 l
Kombinovaná: 7,8 l
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW 2006
Avensis verso 2.0 D4D 340000 km.
Jezdim pro nektere zde pomalu, mesto do 60 km/h mimo mesto 80 - 90 km/h dalnice 120 - 130 km/h. Vetsinou sam bez vetsich zavazadel, i kdyz ja sam sem celkem slusny zavazadlo:) spotreba mesto 6,3 mimo mesto 5,4
Takhle ja to mam a jsem absolutne spokojenej. Dene dojizdim do brna tam mivam ruzne pojizdky.
Jezdim pro nektere zde pomalu, mesto do 60 km/h mimo mesto 80 - 90 km/h dalnice 120 - 130 km/h. Vetsinou sam bez vetsich zavazadel, i kdyz ja sam sem celkem slusny zavazadlo:) spotreba mesto 6,3 mimo mesto 5,4
Takhle ja to mam a jsem absolutne spokojenej. Dene dojizdim do brna tam mivam ruzne pojizdky.
Po necelých 7 000 km (kupováno s 94 000 km) reálná spotřeba dle tankování 6.7 l. Jsem velmi spokojený. Je fakt, že ve městě toho moc nenajezdím.