Ahojte ... skusim sa vratit k povodnej teme a to "toyota servis - klvalita prace"
Pytam sa z toho dovodu ze o necely mesiac budem musiet ist aj ja na 1 garancnu prehliadku (prvych 15 000 km ubehlo ako voda ). V Blave su dva servisy, ale co som sa docital (i ked su to uz informacie starsieho data cca 2 roky dozadu), kvalita odvedenej roboty je slaba. Tak isto pristup zamestnancov je slabucky co mozem potvrdit aj ja osobne ... ked som chcel kupit mojho auriska tu v BA tak som mal z predajcu pocit ze som prisiel len ocumovat a oberam ho o cas, ktory mohol v pohodicke stravit pri minach na kompe - vobec ziadna ochota. A to som mal v plane auto u nich kupit lebo som bol uz definitivne rozhodnuty. Tak som na nich hodil bobek a isiel skusit do Brna (C&K) (povodne som si zo zenou chcel spravit len maly viletik ) ... cuduj sa svete pre nich nebolo nic problem secko sa dalo vybavit, v klude porozpravat a na com sme sa dohodli, do bodky splnili. A to nevravim o tom ze moje rozhodnutie bolo lepsie ze oproti blavackym zdieracom som usetril vratane seckych poplatkov skoro 2 tisicky €.
Takze moja otazka znie:
- zmenilo sa nieco (kvalita odvedenej roboty, pristup zamestnancov-servisakov, OCHOTA) v Bratislavskych servisoch? (otazka pre blavakov)
- kedze mam dobre skusenosti zatial len s predajcami v C&K Brno ako je na tom servis? (otazka pre bratov cechov) Myslel som ze by som zbehol aj tam kde som auriska kupil
- pripadne ktory servis v blizkom (i dalekom) okoli Bratislavy odporucite?
Mam take aurise z CK Marikova Globus. Tebou popisovane chovani mohu potvrdit. Mam za sebou 3 servisky a vzdy jsem byl spokojen. Jediny problem co jsem resil spatne / nizko strikajici ostrikovace mi na Marikove odmitli vymenit vramci zaruky tak na Videnske ulici to bylo bez problemu.
Je to smutna vizitka kdyz kvuli oprave auta musis jet 120km, ale v dobe kdy jsem mel opla tak jsem byl mistnimi vymenkari tak znechucen ze jsem jezdil do Nachoda pozdeji do Jihlavy.
Takze CK mohu jen doporucit
Skoda 125L rv. 1989
Opel Omega 2,0 16V LPG rv. 1995
Toyota Auris 1,6 Luna rv.2011
mirek01 - musim s Tebou trosku nesuhlasit. ohladom toho predajcu a servisu v Petrzalke - kvoli reklame nebudem menovat.
V ramci jedneho roka som tam kupoval dve auta a vzdy bola ochota, aj zapozicat testovacku a vsetko ukazat vysvetlit. dokonca kvoli ukazke farby sme sli aj do podzemnej garaze kde nam predajca danu farbu ukazal.
Ahoj kluci, už jsem sice Aurise prodal, vyměnil jsem za RAVku, ale to nevadí, servis je to pořád jeden. Já jezdím výhradně do Šenova (u Nového Jičína) do společnosti Trendcar. A to bydlím v Brně. V Šenově jsem obě auta kupoval, s oběma tam jezdím na garanční prohlídky. U Aurise mi vyměnili nízko mířené ostřikovače ze záruky. Drobnosti po člověku vůbec nechtějí uhradit, vždy vozidlo umyjí. Když člověk čeká na své auto, až vyjede z dílny, je mu nabídnuta káva, voda, kofča (samozřejmě gratis), noviny si může přečíst, posurfovat na netu. Já vím, jsou to blbinky, ale příjemné, člověka to potěší. Co se týče ceníku práce (ceník garančních prohlídek), ten je transparentně vyvěšen jak na stránkách Trendcaru, tak jej mají k dispozici na prodejně. Jednou jsem jel přezout auto z letních na zimní, čekal jsem asi hodinku, což už mi přišlo divné, taky jsem si všiml, jak tam chlapi lítali, nakonec se mne ptali, jestli tam fakt kola mám, nemohli je najít. To na první pohled může svědčit o negativech. Ale jak se zachovali... Připravili mi náhradní vůz (gratis), byl to Avensis, až mne zamrzelo, že kola nakonec byla nalezena. A protože jsem tam čekal tak dlouho, nechtěli za přezutí ani uskladnění ani kačku. Tomu říkám korektní přístup. Jiné servisy jsem nezkoušel, třebas to tak je i jinde, jen říkám, že v Šenově jsou dobří.
Tak rano som odviezol auto do Trendcaru v Novem Jicine. Ide o garancku 30t km, vymena stieracov (gumicek - vraj za cca 1t Kc?!), skrutena priehradka na bryle (na jesdej strane cca 2mm precnieva a na druhej zas je "zarazena"), a staznost na hlucny vyfuk. Vecer doplnim jak to dopadlo.
Inac predtym som chodil do Toyota Rely Ostrava, kde som bol s kvalitou a pristupom spokojny. Teraz to mam ale z ruky koli praci.
Naposledy upravil(a) Cecilius dne čtv 03.07.2014, 11:25, celkem upraveno 1 x.
Ja stale chodim na rocne prehliadky/vymenu oleja a pod do Petrzalskej toyoty.
Lacny sice nie su, no zatial auto funguje. Takze snad robia co maju.
Navyse je servis blizko miesta, kde pracujem.
Auto ma vyse 5 rokov.
A je na nich aj vidiet snaha. Ak sa ti nieco nebude pozdavat, trvaj na naprave.
Moja chybam, ze tento fakt som obcas zanedbal.
Toyota Auris 1,4 Terra Cool - EX
Toyota Auris Touring Sports Hybrid
Cecilius píše:Tak rano som odviezol auto do Trendcaru v Novem Jicine. Ide o garancku 30t km, vymena stieracov (gumicek - vraj za cca 1t Kc?!), skrutena priehradka na bryle (na jesdej strane cca 2mm precnieva a na druhej zas je "zarazena"), a staznost na hlucny vyfuk. Vecer doplnim jak to dopadlo.
Inac predtym som chodil do Toyota Rely Ostrava, kde som bol s kvalitou a pristupom spokojny. Teraz to mam ale z ruky koli praci.
Po tom co ztratili licenci od Toyoty v Rely chodim do Autobondu u Makra a ten rozdil v pristupu i v cenach je nekde jinde..i hodinova sazba je mnohem mensi...
s Autobondem mám taky dobré zkušenosti, bohužel ceny mají stále dost vysoké, a tak stojím před volbou- kvalitní práce za hodně peněz, nebo ušetřit s rizikem, že to nebude zcela ono už nad tím hloubám více než rok a opravdu nevím... nemáte někdo dobré zkušenosti s neautorizovaným servisem, kde nejsou úplní blbci?
Cecilius píše:Tak rano som odviezol auto do Trendcaru v Novem Jicine. Ide o garancku 30t km, vymena stieracov (gumicek - vraj za cca 1t Kc?!), skrutena priehradka na bryle (na jesdej strane cca 2mm precnieva a na druhej zas je "zarazena"), a staznost na hlucny vyfuk. Vecer doplnim jak to dopadlo.
Takze - garancka hotova, stierace vymenene (gumicky za 1000 Kc!), priehradka na bryle bez zmeny - aj bez komentaru (uz tam nikto nebol - vyriesia nabuduce), vyfuk objednana "stredna" cast v ramci zaruky.
No tak kedze som teraz dost casovo vytazeny a do Brna /tam kde som auto kupoval/ nestiham zajst, rozhodol som sa teda pre Autogrand v BA ... vyplnil som online formular a do 2 hodiniek telefonat od technika. Zatial velmi slusne jednanie a na vseky mnou spomenute problemy-zavady bola odpoved ze secko zariadia ... no som zvedavy ... neviem ci vydrzim do pondelka
Takze - garancka hotova, stierace vymenene (gumicky za 1000 Kc!), priehradka na bryle bez zmeny - aj bez komentaru (uz tam nikto nebol - vyriesia nabuduce), vyfuk objednana "stredna" cast v ramci zaruky.
Auto zadarmo umyte, celkovo spokojny.
EDIT: v Rely mi tvrdili ze vyfuk je v pohode
Tak vyfuk vymeneny a je to zmena jak krava... Si ani clovek neuvedomi ked to nepocuje zvonku.
Servis - diel dodany vcera, dnes rano montaz (cca 40 minut), ponuknuta kava, kofola, mineralka - for free. Spokojny...
Toyota Louwman Praha... servis OK, řešená reklamace super přístup, milé jednání a zapůjčení Ayga zdarma.
Přístup TMCZ raději zmiňovat nebudu, protože nevím, jestli byl tak neskutečný kokot jen ten operátor, nebo jich je tam více, ale volat zákazníkovi zprávu, že se tedy domluvili na tom, že tu vadnou řídící jednotku Valvematicu mu uhradí celou...
eX Auris 1ZRFAE, E11-4EFE a "nějakej ten koncern a další šrot"
mirek01 píše:Ahojte ... skusim sa vratit k povodnej teme a to "toyota servis - klvalita prace"
............- pripadne ktory servis v blizkom (i dalekom) okoli Bratislavy odporucite?
No to mas tak. fakt zalezi od osoby na ktoru natrafis v showroome. Ale ked niesi spokojny, nechod tam. A ked tam pojdes a nebudes spokojny, a zavolaju ti z Toyoty ci si bol viacmenej menej spokojny, tak im povedz pravdu. NIekedy to pomoze.
Ale co sa kvality prace tyka v servise, ja som bol v 2 mesatch KE a PO, a bol som spokojny, tam by asi nemal byt problem,uz kdekolvek by si asi siel...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
mirek01 píše:No tak kedze som teraz dost casovo vytazeny a do Brna /tam kde som auto kupoval/ nestiham zajst, rozhodol som sa teda pre Autogrand v BA ... vyplnil som online formular a do 2 hodiniek telefonat od technika. Zatial velmi slusne jednanie a na vseky mnou spomenute problemy-zavady bola odpoved ze secko zariadia ... no som zvedavy ... neviem ci vydrzim do pondelka
No a ako to cele dopadlo?? bolo to fajn pre teba? volali ti ohladom spokojnosti?
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.