No na kerú pi..budem mať Start-stop systém,ked sa mi bude každý rok jeb...vod.čerpadlo...(myslím to trochu s nadsázkou,ale ide mi o tu podstatu

to akoze aj vymenena pupma bude zatekat znova? neurobili nahodou len to ze dali na tu staru nejaky plastovy zakryt???lebo toto je odlisne od povodnej pumpy....a mozno to po case sa zaleje a prepusta aj von tu kvapalinu...Bobek píše:Tak to já byl s Yardou 2006 na výměně pumpy už podruhé. .
Tak to gratuluji a závidímGrobe píše:Co se to děje s Yardou? Nevěřím co to tu čtu...kuci já mám rv.2002,motor 1.0, nalítáno 130 000 a nevim co je porucha! od 60tis si dělám základní servis sám a nemám problém, i baterka je původní:) teďka mě čeká výměna zadního brzdového obložení a za pár měsíců a možná i let (uvidíme) výfuk a třeba tlumiče...ale jinak nic. motor si to ševelí jedna radost.
Ja v podstate suhlasim s uritymi castami tvojho nazoru, ale aj dnes keby som si mal vybrat, tak Toyota Yaris. Ano su ine znacky,maju lepsiu ponuku do vybavy,ale... nakoniec maju tych problemov a uzivatelskych nedostatkov po case aj tak viac ako Toyota..... bud maju drahsiu servis,alebo po roku sa opotrebuju take tesnenia ci malickosti, ktore Toyota ani neriesi...Netreba to tak vidiet zufalo. ale je pravda ze kdesi Yaris uz tak nenapreduje...a moze sa stat ze ho aj ostani dobehnu,ci predbehnu.....muco píše:No,ja neviem-vela nás tu sice nie je,ale kto tu je,skoro u každého kto má yaris II a yaris III sa nejaký problém vyskytol ....