Tak v úterý kupuju Rollku E10 :)
Ing_Mazi ta fólie co tam máš není tónovaná,takže je bezpečnostní.Je to když by se ti někdo chtěl dostat do auta,tak rozfláká sklo,ale ono zůstane v celku,takže mu dá fakt hodně dřiny a někdy i krve než se dovnitř dostane.Není to oreginál.....je to dodělávaný.Ale na pátých dveřích je podle mně zbytečná.Bude u tebe nalepená určitě i na bočních sklech.A jestli bude jen na těch pátých dveřích,tak ty dveře jsou podle mně z jinýho auta.(páč se dávají vždy na celý auto-že by někdo lepil jen na tyhle dveře jsem ještě neslyšel) Taky jsem odlepoval fólie ze skel (tónované).Zůstane ti po ní na skle lepidlo a to musíš dostat dolů.Jinak se ti na to bude lepit prach a neuvidíš přez okno za chvilku vůbec.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No to s těma 5týma dveřma je možná pravda, už sem si všiml jiného odstínu barvy a taky na nosiču značky je jinej prodejce než vepředu, takže je dost možné že 5tý dveře jsou z jiné Rollky, páč ta fólie je opravdu jen tam.Tonda píše:Ing_Mazi ta fólie co tam máš není tónovaná,takže je bezpečnostní.Je to když by se ti někdo chtěl dostat do auta,tak rozfláká sklo,ale ono zůstane v celku,takže mu dá fakt hodně dřiny a někdy i krve než se dovnitř dostane.Není to oreginál.....je to dodělávaný.Ale na pátých dveřích je podle mně zbytečná.Bude u tebe nalepená určitě i na bočních sklech.A jestli bude jen na těch pátých dveřích,tak ty dveře jsou podle mně z jinýho auta.(páč se dávají vždy na celý auto-že by někdo lepil jen na tyhle dveře jsem ještě neslyšel) Taky jsem odlepoval fólie ze skel (tónované).Zůstane ti po ní na skle lepidlo a to musíš dostat dolů.Jinak se ti na to bude lepit prach a neuvidíš přez okno za chvilku vůbec.
Ale v kufru pod kobercem jsem nenašel žádné stopy po bouračce.
Může v tom být nějaký problém, když jsou z jiného auta?