Nový majitel Yarise NG

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

To Kicidevil: Kia sa kradne? Urcite nie. S nastupom ceeda to mozno pojde hore, ale doteraz Kia v kurze nebola.

Nikomu nechcem brat nazory, ale co je to za teoriu, ze ked kupis nove, tak necakaj bezchybnost? Alebo kecy o hnilych fabiach?

Tak po prve, nove auto MUSI byt bezchybne. Keby sa vyskytla takato chyba u nas v Trnave, do 5 hodin by muselo byt na stole riesenie a nie ze auto sa pusti do predaja :roll: A to som myslel, ze japonci su v pristupe ku kvalite trochu inde, ako frantici. Praveze ked si kupim ojazdeninu, tak nad takymito vecami mavnem rukou. Ale odstavajuca stresna lista, vyklajuce sklo, vrzgajuca paka? - pri novom aute sa toto stat nemoze.

K hnilym fabiam. Naco vyvysovat jednu znacku nad druhou? Jednu taku "hnilu" fabiu ma kolega - posr.ny trojvalec, len akosi do smiechu je viac jemu, ako mne a to ma to auto uz trochu dlhsie...

V pondelok sa mi na to pozru. Ze mozno bude treba objednat nejake suciastky... Nove je nove no...

K znizovaniu nakladov: denne take nieco schvalujeme, mne je to jasne, nezijem s ruzovymi okuliarmi, ale nesmie to ist na ukor dobreho mena.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
borland
Řidič

Re: toyota

Příspěvek od borland »

todler píše:to borland
Teď už je to jedno.Zaplatil jsi za Yarise a seš lapen.Prodat ??? Proděláš velké prachy.Nezbývá ti nic jiného než jezdit a doufat.Pokud nezůstaneš někde stát tak jsi na tom stále dobře :D Je spousta lidí co dali za auto 1000000,-kč a volali odtahovku :cry: :cry:

BOHUŽEL ŽIJEME V DOBĚ, KDY ÚSPORY JSOU NEJDŮLEŽITĚJŠÍ.PROTO ŠETŘÍ I TOYOTA.
Mas recht. Minimalne 5 rokov to budem musiet s yarisom tahat. Len mi je horsie pri pomysleni, co este vyskoci v priebehu tych 5 rokov, ked zaciatky su take pestre...

Lol inak toto je nahodicka, aky clanok dnes vysiel :lol:
http://www.autorevue.cz/Bleskovky/11-ne ... fault.aspx
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

borland píše: Lol inak toto je nahodicka, aky clanok dnes vysiel :lol:
ty brdo,to je teda sila...treba to preverit,lebo dalsi clanok zase vravi ze Toyota si drzi prvenstvo,aj ked zaznamenala problemy...
sranda :D
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
piglet
Navigátor

Příspěvek od piglet »

lol, kam sme sa to dostali :) - ci to nebude yaris sedan v tom rebricku

ja uz budem mat yariska pomaly rok, moje vyhrady:
- niekedy nejde zaradit jednotku na prvy sup (ale uz som zvykol)
- piskajuce brzdy (najma pri parkovani a zabacani)

Inak nic ine, mam ho rad, rad do neho sadam a nemenil by som ho za ine auto. Este k tej kvalite, nie setrenie, ale kvalita robi zisk automobilke.

Je to velke sklamanie ak na novom aute nie je vsetko ako ma byt, ale treba to hned riesit s predajcom. borland, verim, ze ti to opravia a potom uz nebudes mat nic ine, chyba sa moze stat aj toyote

volakde som cital ze aj ked maju male percento poruchovosti, tak pri pocte vyrobenych kusov je to prilis vela aut (niekto z toyoty to povedal, ze preto to chcu este znizit) - ale vzdy je to menej ako ina znacka, aspon podla rebrickov
Jojo
Navigátor

Příspěvek od Jojo »

citát z komentárov"Yaris sklamal v polozke zrychlenie, vykon a dynamika. To vies, priemerna stvorclenna americka rodina sa celkovou hmotnostou nebezpecne priblizuje k pol tone a s tym si motory Yarisu neporadia."
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 1F8
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Dobre Jojo, toto som chcel pocut... ak je to tak potom je dobre,ked len ta dynamika... :D je to subjektivne no ked su tam vsetci, tak to zrovna zive nieje :D ale ked sme aj dvaja tak nevymenim YArdu za nic. :D
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Yarda
Člen Týmu

Příspěvek od Yarda »

mio píše:
ty brdo,to je teda sila...treba to preverit,lebo dalsi clanok zase vravi ze Toyota si drzi prvenstvo,aj ked zaznamenala problemy...
sranda :D
Ten seznam ale srovnává hrušky s jabkama! Přičtěte si k tomu navíc americkou realitu...

Hlavní citované zápory Yarise jsou:
- pomalá akcelerace (není divu - 3.-4. celkově nejlepší je Porsche 911 Carrera S, dvoulitry jsou v USA prakticky minimem, nejslabší audina na silnicích je vidět A4 1.8T)
- nepřesné řazení u manuální převodovky (to je pravda, ale dá se na ni zvyknout, v USA však všichni zásadně jezdí jen s automatikou, tak jsou z tohohle asi opravdu zoufalí), Yaris s automatikou byl už hodnocen jasně lépe (50 ze 100 bodů)
- jízdní vlastnosti a řízení (asi ano, srovnává-li se např. s 1. celkově nejlepším, Lexusem LS460L; bylo to také nejlevnější auto ze všech hodnocených)

Originální články v angličtině jsou zde:
http://money.cnn.com/galleries/2008/aut ... ars/7.html
http://www.consumerreports.org/cro/cars ... review.htm
http://www.consumerreports.org/cro/cars ... review.htm
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

yeris ze by mal nespresne radenie, ja som nic nespozoroval, a to som kedysi mal ladu takze viem co je nepresne radenie. To co tu popisujete chyby co ma yaris na vasom aute som (ťuk-ťuk na drevo)nespozoroval
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

P.S.: a hadam si nemyslite ze amerika si bude hanit svoje auta, pred japoncami-ako ich velkych konkurentov v autach na americkom trhu
josh
Člen Týmu

Příspěvek od josh »

ono hlavne americka verzia jarisa je asi o dost ina ako europska. co som teda ja cital, predavaju sa tam len trojdveraky a motory su vsetko s obsahom 1.5 a vybavou chudsie ako europske
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 2007 (Lunarna strieborna)
Fiat Bravo 1.4 Dynamic 2007 (Red Tango)
KiciDevil
Navigátor

Příspěvek od KiciDevil »

josh píše:ono hlavne americka verzia jarisa je asi o dost ina ako europska. co som teda ja cital, predavaju sa tam len trojdveraky a motory su vsetko s obsahom 1.5 a vybavou chudsie ako europske
Tak to sa seredne mylis. Predavaju tam vsetky druhy Yarisov ake v europe ani neuvidis. Zakladny a okrem 1,8 jediny motor je tam 1,5. vo full vybave este s custom svetlami a bar jakymi blbostami trojdverak s analogovym tachacom (teda ts look) vyjde priemerneho americana v prepocte na nase peniaze priblizne 370 000,- SK. To v europe sa predavaju shitne derivaty z japonskych modelov.
3/07 Toyota Yaris 1.3 5D Terra (Black Mica)
KiciDevil
Navigátor

Příspěvek od KiciDevil »

to todler:
BTW: ak kupis Yarisa prilis neprerobis. Toyoty sa aj ojazdene predavaju za vysoke sumy. Porovnaj s inymi autami tej istej triedy jazdene a ich ceny.
josh
Člen Týmu

Příspěvek od josh »

no klasicky 5dverovy hatchback sa tam nepredava, len v kanade..
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 2007 (Lunarna strieborna)
Fiat Bravo 1.4 Dynamic 2007 (Red Tango)
KiciDevil
Navigátor

Příspěvek od KiciDevil »

mas pravdu :) no ale tie ceny su fajne ne? porovnanie americkej a eu produkcie urcite su auta v amerike kvalitnejsie. (uz len plechy su urcite silnejsie a zavesy kolies a pod)
mio
Věčnej rejpal

na pobavenie

Příspěvek od mio »

Skoda ze im nevieme poslat tento zabavny rebricek,ktoreho vaha je porovnatelna ako toho z USA,akurat to vymyslel kamos(Yaris Basecool) po precitani ich rebricka :D
somarina, to aj my dvaja možme vystavit taku tabulku
najsprostejsie male vozidla:
1. mesto : Kia Rio
2. miesto: Peugeout (vsetky)
3. miesto: Renault (komplet vsetky, este aj oblecenie)
4. miesto: Citroen (radsej nekomentujem)
5. miesto: Ford Fiesta
6. miesto: Opel?
7. miesto: Skoda Fabia
8. miesto: Skoda Roomster
9. miesto: Fiat Punto Nongrande
10. miesto: vsetky okrem Toyoty :-)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“