Ahoj,jimmi73 píše:A teraz k použiteľnosti - LED svietia omnoho lepšie ako klasické halogény (nie je to len subjektívny pocit, rozdiel bol vidieť aj na videu).
taky LED používám, díky ts1990, kterým jsem byl zasvěcen, a také díky pár omylům v nákupu, jsem nakonec skončil u NSSC, verze 5S v provedení H11. Používám je aktuálně v Nissanu Pulsar (reflektorové paraboly) a to jak v potkávací, tak v dálkové. Svítí to pěkně, k videům jsem se zatím nedostal.
Mám ale pár poznatků:
1. LED méně topí, kdybych neměl origo ostřik světel, zůstával by na nich led a sníh. Ale zase se nevypalují paraboly. Pomůžu tomu ještě tekutými "nano" stěrači, jenže pro aplikaci je nutných plus 15°C a pak 24 hodin nechat vrstvu schnout a to v zimě nedám...
2. Je jeden zajímavý moment - LED svítí víc než žárovka, ale lidské oko je v podstatě šunt (nemá pořádný HDR

Jinak s klukama od NSSC se vždycky nějak domluvím, aby mi poslali "sample", i když už moc nechtějí posílat po jednom/dvou kusech.
Teď se těším na testování verze H15, kterou mají jako první v provedení 5S+. Vysvětlení pro neznalé - používají to auta jako například Golf nebo Fordy v dálkové parabole v kombinaci s denním svícením. Od NSSC je to udělané tak, že na každé straně jsou 3 diody s clonou pro dálkové světlo a 1 dioda pro DRL. Myšleno na straně LED žárovky

Tolik zatím moje zkušenosti.