p1947 píše:priusek plusek
děkuji za ukázku fakturace na tažné zařízení. To Ti prodaly bez nosiče na kola?Z té faktury je vidět jen základní nosník,elektroinstalace + montáž.Velmi dobrá cena .U nás i jinde v republice to nechtějí bez nosiče kol prodat.V Brně jsem to nezjišťoval. Jen na okraj.Ten nosník co je na autě má kouli nebo jen otvor pro nasazení nosníku na kola?Děkuji za další informaci.
Není zač. Ano, prodali to bez nosiče na kola, nebyl problém. Je to nosník s vložkou na nosič kola. Pokud si do toho seženeš kouli, pasuje tam například z Volva - tak máš plnohodné tažné jako já. Jakmile tam dostaneš kouli, už si můžeš koupit jakýkoliv nosič na tažné zařízení. Zásuvka je tuším 16 pin.
Svihak, ten co vede od sani zpět do nádrže když je fuel trim otevřený... Tedy když jede motor bez zátěže....
Musí se to x krát natlakovat přes techstream a právě to x bývá u nás málo .. Mě řekli poprvé, že to udělali 5x což je asi 2x reálně... A když to predelavali po třetí... Takže celkem 15x tlakovaci procedura, tak to konečně jede jak má..
děkuji za ukázku fakturace na tažné zařízení. To Ti prodaly bez nosiče na kola?Z té faktury je vidět jen základní nosník,elektroinstalace + montáž.Velmi dobrá cena .U nás i jinde v republice to nechtějí bez nosiče kol prodat.V Brně jsem to nezjišťoval. Jen na okraj.Ten nosník co je na autě má kouli nebo jen otvor pro nasazení nosníku na kola?Děkuji za další informaci.
Není zač. Ano, prodali to bez nosiče na kola, nebyl problém. Je to nosník s vložkou na nosič kola. Pokud si do toho seženeš kouli, pasuje tam například z Volva - tak máš plnohodné tažné jako já. Jakmile tam dostaneš kouli, už si můžeš koupit jakýkoliv nosič na tažné zařízení. Zásuvka je tuším 16 pin.
Myslíš ,že by to zvládlo aj ťahať ľahký príves do 300kg ?
To není problém...450 kg vyzkoušeno a ani jsem to nepoznal.
Přívěsný vozík se štípaným kamením. tzv.kačírek.
Co jsem četl různá fóra v zahraničí, spousta lidí to má na vozík a nikdo si nestěžoval.
V Toyotě mě řekli že je to plnohodné tažné (profily..etc) a toyota to nedává na hybridy jenom z důvodu emisí.
Aby vyšly tabulky
Damasko píše:Priusek diky...takže Fabca pôjde z domu do sveta..nemusím ju držať kvôli guli..pôjdem zistiť do Toyoty v Žiline ako by to bolo s tou montážou
Tak hlavně aby ti to klaplo Já jsem zatím spokojený.
aczasa, dík. Ten motor klepal jen při pomalejším přidávání na čtvrt plynu. Jakmile se ale sešlápl plyn více, tak to šlo hladce bez klepání. Prostě k nim jsem přijel normálně a odjel s problémem. Mohli s tím něco udělat, když už sami cítili, že druhý a třetí den v autě neskutečně smrděl benzín. Svolávačka zdarma, ale kvůli problému sleva na autě 19.000 Kč. To se fakt vyplatilo!
Priusáci- na tuhle svolávačku jeďte tam, kde to prostě umí, jak radil kolega. Asi tak.
Porozhlížím se po koupi nějakého hybrida, potenciálně i Prius+. Když koukám na fotky auta nabízeného jedním bazarem, nikde nevidím roletku nad zavazadlovým prostorem. Je v tomto autě vůbec roletka?