Auris TS - Žárovky, osvětlení

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
klobouk76
Člen Týmu

Re: Auris TS - Žárovky, osvětlení

Příspěvek od klobouk76 »

David P. píše:Kdo jezdí malo v noci a nebo mu nevadí slabé světla tak neřeší nějaké jiné "žárovky". Ten kdo jezdí hodně a chce vidět jako Já nebo Aczasa tak to může vyřešit HID. Stejně jako lidi na zahraničních fórech... Tím bych ukončil tuhle diskuzi... navíc žárovka tam jde vždy hned vrátit zpět.
Já bych ji ukončil jinak Problém není v technologii, ale v tom, že tam soudruzi montují mrdky z VALEA.

Toyota umí, když chce, vyrobit bihalogen, který funguje jak má. Svítí trochu slabě, ale rovnoměrněji a i na krajnici. Kdo chce ať si vyzkouší AYGO, svítí líp něž Auris. A to je veliká, veliká ostuda. No jo světla nejsou mrdko VALEA, ale MADE IN JAPAN.
Radula83
Člen Týmu

Příspěvek od Radula83 »

Pozor na nesmysl, který tu uvádí martinwejnar, že se dá místo původních žárovek HIR2 bez problémů použít HID sada s paticí HB4. Sám jsem si to cvičně zkoušel s půjčenou žárovkou HB4 a ta rozhodně do světla nejde, protože má jeden výstupek oproti HIR2 větší a tudíž ji tam bez toho, aniž byste patici upravili třeba upájením nebo ubroušením 100% nedáte.
Auris TS Hybrid Trend 2014
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

Ahoj,

nekdo to resi tak ze tam napere LEDKY. Jsou pry ted nejake u kterych se uz nepise, ze nejsou schvaleny pro provoz na pozemnich komunikacich.. Jsou nejake spešl.. maji odrazovou plochu.. nevim

http://www.kanaco.cz/cs/autozarovky-led ... 50618.html
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD

Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť

Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi

Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

Ahoj, to co jsi sem dal je v praxi nepouzitelne diky nizkemu svetelnemu toku...jako do denniho sviceni nebo do parkovaky v poho, ale do potkavacek to je jak umiracek...na yarisu 3 FL ted testuji tohle a docela v poho http://m.aliexpress.com/item/32267118723.html
u nas led sady se sehnat nedaji, takze jedine ze zahranici...
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

http://m.alibaba.com/product/6022875079 ... tions.html

Ahoj, na trhu, kde jinde nez v cine, se objevily dva nove modely led sad, dostupne s vetsinou typu patic, vcetne HIR2. Budu objednavat a testovat, tak pak poreferuji.
Standa50
Manager Týmu

Příspěvek od Standa50 »

Teplota barvy světla píšou 6000K ,to je už dost do modra.Xenony mívají tak 4300K a je to tak akorát.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

cista bila..uvidime, jaka bude realita...barva.skutecny svetelnej tok apod.
Standa50
Manager Týmu

Příspěvek od Standa50 »

Šlo mi o to, aby to nebylo až moc nápadně bílý světlo,to nemají poliši moc rádi a nezačali se ve světlech šťourat.Na aliexpresu jsem narazil na led sadu cca 100$ s různou teplotou barev od 3200K a slušným světelným tokem.
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

haled staveli me uz dvakrat v domneni, ze jsou to xenony, s radosti se za mnou rozjeli a to je mam v parabolach, neoslnujou. A nic. Je tam vyrazena E4 a hlavne jim slo o to, aby to nebyly xenony a nezhavily se :D takze s timhle tim bych byl v klidu...posli mi odkaz...mozna jsem uz tu sadu testoval, u nekterych totiz uvadene parametry neodpovidaly realite..
Standa50
Manager Týmu

Příspěvek od Standa50 »

ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

z vlastni zkusenosti jedine ty prvni, akorat problemem je, ze nyni je zde nekolik producentu, co to kopiruji a proto bych do toho nesel...druhy odkaz vubec nebrat, jsou zde dva zastarale cipy, kterejednak nedosahuji uvadene avitivosti a po kratke dobe odchazeji...oaobni zkusenoat u dvou sad...a treti model jako ten prvni...zatim Ti doporucim jen z toho odkatu, co jsem daval vyse...od firmy NSSC, produkty nabizeji na alibabe, coz je vlastne aliexpress a maji taktez s patici HIR2 a novou heneraci cipu i na samotnem provedeni vyrobku je znat lepsi upracovani nez u tehle prekupniku. Dej mail, muzu preposlat co ted aktualne bude novinkou...
Standa50
Manager Týmu

Příspěvek od Standa50 »

Čuměl jsem na nabídky z alibaby,většinou min. odběr 10sad ,takže něco jako čínský velkoobchod.Počkám až se objeví na aliexpresu,zatím pro mě koupě není až tak aktuální.Spíš hledám varianty čím spolehlivým by se žárovka dala nahradit.Klasickou HID sadu nechci,většinou na ni slyším negativní odezvy kvůli krátké životnosti a spolehlivosti.S ledkama mám zatím dobrou zkušenost,odešly mi akorát šunty za 1$ pár.
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

To s Tebou souhlasim, aliexpress mam i nemam rad, hodne se to tam mnozi novymi prodejci co kopiruji a napodobuji a proto jsem i jednu sadu vracel. Na alibabe jsem nasel prave dva nove modely, kontaktoval prodejce, ze potrebuji jen novou jednu sadu, coz neni problem. Jsem s nim momentalne ve spojeni a behem ted tydne me bude kontaktovat a budu objednavat. Do HID bych taky nesel, proc si vypalovat cocku nebo parabolu, proto mam od zacatku na novym Yarisovi LEDKy. Jinak na to jsem byl upozornen i v Toyote u predfaceliftu, ze pozor na Ledky do parkovacek apod., jenze lidi tam cpou ty nejlevnejsi a to se mi v ruce uz nekol rozpadlo. Proto fo denni sviceni jsem dal za ne sice 600 kc, ale nemenim je denne a mam klid. Kazdopadne poreferuji az budu vedet neco vic o novem modelu. Cena te sady je 85 dolaru, coz me prijde slusny.
Standa50
Manager Týmu

Příspěvek od Standa50 »

Tak na nějakou větší komunikaci s prodejcem bych si netroufl.Moje jazykové znalosti jsou prakticky na nule.Ještě že existuje translátor :D Ta cena 85$ je velmi dobrá a pokud by vydržely svítit jen polovinu doby co výrobce uvádí, tak se to bohatě vyplatí.
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

Haled ja taky moc ajinu nedavam, ale prekvapive ty zaklady na komunikaci s nima stacej...presne tak, vydrzet to pulku co alibujou, tak neni co resit.. nechme se prekvapit :)
Odpovědět

Zpět na „Auris“