Tož Onkyo pořád čekám... v čr neni jedinej kus černej, šup sem s nima... z malaysie to nějak trvá... do háje se stříbrnýma...
Edifier M221 sluchátka už čekaj na poště... tak je podrobim sound testu na šumavě versus Sony MDR-W014 a MDR-W08 očekávám ale spíš určitě horší sound

lepší bejt pesimista... každopádně kdyby ale hrály dobře !a seděly dobře-to je fest důležitý!, tak se dá říct že jsou jediný a první (možná i poslední) v celý EU

rád otestuju, nikde už totiž ani na ebay nejsou... jen china market což je dobrý zase

to jsou zajímavý sluchátka..." kdes je koupil? No víš co to nekoupíš... nikde a nijak"...

"To je blbost ne? tak sis je vyrobil? tak kdes je koupil?" "No prostě je nekoupíš, je to testovací "mula" a nedá se momentálně koupit... jen v číně". do světa mimo čínu šly 2 kusy, z toho 1 mam já a druhej zůstal radši skladem asi "kdyby něco nehrálo"... jinak žádný sluchátka pod jménem Edifier m221 neopustily zatim čínskou kotlinu... jsou určený primárně jen pro china market...
takže z kopie je vlastně naprostej originál v eu momentálně
Každopádně sem ještě dneska objednal (nemůžu čekat až se Amazon rozpulzuje, to může trvat faaakt dlouho... a já si na těch sluchátkách prostě ulítávám), Sonxtronic 8000 konečně na Ebay
sice je to bastardní cena, je to přepísklý, nemá konkurenci... otázka je jestli bude mít

rozhodoval sem se asi hodinu... ale nakopal bych ho, je to bastard

mnooo 1.200,- za Sonxtronic ale jo když testovat tak pořádně, na ty sem obzvlášť zvědavej... pořád jsou za stejný prachy jako vyuzený použitý originály sony z německa

takže ta cena je vlastně relativně na hraně

je to dobrej obchodníček

hňup.... to si myslej i u Sony to tuplem

management sony:"koukej na to??? To si děláš prdel? "My jsme je jak idioti prodávali za 300,- a lidi to skupujou jak divý i za 1.200,-" "Já někoho asi nakopu.... třeba sebe"
"""kick your ass Sony"""...
http://www.ebay.com/itm/NEW-SONXTRONIC- ... 1605527592
Ona ta sranda je v tom, že výrobce tedy Sony nechápal nepochopil ten komfort... bral to jako něco co už vyšlo z módy... ale on se zájem vrátil nečekaně rychle... jako bumerang...to výrobce nečekal... myslel si že bude servírovat přiblblý vejmysly... nesmysly.... jako ty sluchátka co mě z nich bolely tejden uši... vzal si je fogi, a měl z nich radost, má asi větší ušiska, ale neměl je dlouho... nejdřív jsou pohodlný ale pak to začne bolet

však ještě uvidí

Ale ten bumerang se vrátil mnohem dřív než by ho výrobce očekával... tohle nečekal... oni si to totiž chtěli nechat na pozdějc...
a to mi něco připomíná... nechat na pozdějc... a sice tohle: přesně tohle:

souvislost tu je přímo "očividná"... něco co podle "někoho" vyšlo z módy a přitom na to lidi čekaj... ta MX5 vypadá prostě mile, divně, srandovně... ne normálně... a na takový retro je už čas... protože ta generace co vyklápěčky milovala čeká... čeká... kdo předběhne dobu jako celica předběhla dobu v 90 letech? Ale je čas... nechci to co servírujou designéři, zamračený drsný drsnější nejdrsnější ksichty na autech, už je to prostě nuda... totál nuda.... chci veselý, zamyšlený, vyděšený, spící auto (emoce)... a kecy jako že by ty vyklápěčky měly vadit chodcům a důchodcům???? s tim di do totální prdele... nic trapnějšího sem neslyšel... u modernějších pop up aut neni problém dát čidlo, kamerku a v případě když system zachytí chodce, nebo objekt tak se můžou sklopit během vteřiny... to problém neni... to jsou jen kecy starý Blaškový... a hlupáků co se spokojili s tim že to nende

system jako je Eye sight u subaru je zajímavej, ale nechtěl bych to... už to zase leze do řízení... je to pro amatery... ale ten system by se dal použít na okamžitý sklopení vyklápěcích světel... před kolizí... takže kecy typu že vyklápěčky nebudou z důvodu záchrany důchodců je debilita 1. třídy.

tady se vyloženě chechtá... kdybych si měl vybrat mezi normal lightning a timhle... do 10 minut bych měl jasno že chci vyklápěčky... i za příplatek...

na 86 se to nepovedlo... špatná fotka ale dalo by se kdyby si ten co to dělal dal víc práce... jako s mx5... ta je na těch fotkách skvělá. Dobře mohlo by se to prodávat na autech jako "retro pack" cena řekněme individual + 50.000,-/100.000,- czk normal lights vs. popUP... jo tohle by šlo... to bych si dal líbit u praktickýho auta jako je celica nebo XV a dalších... this option
no u tý 86 se to nepovedlo protože ten nárazník je tak nasranej že to vyklápěčky nechápou a ani já... proč se ta 86 tváří tak debilně????!!!!! úsměv prosím... díky to je fakt příšerný ..... ten nárazník designoval totální kretenos...