Treba unipetrol na svych strankach ma benziny 98 98+ a kdovijak dalsi...
No nic.... verit hlavne vsemu na internetu... A pani JPP... Jo.. oni rikali ze se u nas nedelaji... a to vlastne jen proto, aby mi je draze prodali... jo jo.... Te gustis non disputatum....
A jen doplnim, ze 98% tedy nejaka treoreticka hranice N98 je dana ciste definicne jako nejvyssi mozne oktanove cislo v rafinerskych podminkach, tedy nelze ziskat vyssi procento pomeru linearniho a vetveneho oktanu ciste frakcnimi metodami. Tot vse k oktanovemu cislu....
Treba unipetrol na svych strankach ma benziny 98 98+ a kdovijak dalsi...
No nic.... verit hlavne vsemu na internetu... A pani JPP... Jo.. oni rikali ze se u nas nedelaji... a to vlastne jen proto, aby mi je draze prodali... jo jo.... Te gustis non disputatum....
A jen doplnim, ze 98% tedy nejaka treoreticka hranice N98 je dana ciste definicne jako nejvyssi mozne oktanove cislo v rafinerskych podminkach, tedy nelze ziskat vyssi procento pomeru linearniho a vetveneho oktanu ciste frakcnimi metodami. Tot vse k oktanovemu cislu....
na stránkách si můžou psát co chtějí, ale že ho vyrábí tam určitě nemají,já se na to zrovna dotazoval člověka co benzínky zaváží, a ten mi to potvrzoval,benzíny nad 95 se u nás prostě nevyrábí,nevyplatilo by se to.
jo tak.. pan z firmy co dela distributora.. ))) Wow...
Me taky rikala pani od pumpy kdeco.. a dokonce i clovek primo z parama... A ani jeden nemluvil pravdu. Ale to se holt muze stat....
aczasa píše: jo tak.. pan z firmy co dela distributora.. ))) Wow...
Me taky rikala pani od pumpy kdeco.. a dokonce i clovek primo z parama... A ani jeden nemluvil pravdu. Ale to se holt muze stat....
hele ty internetovej teoretiku, běž radši změřit ten hluk jak si sliboval
Mam zmereno.. Neboj.. a internetovej teoretik prave nejsem... Internetove teorie a bludy.... Mam moc rad, protoze se pak najde neskutecne mnozstvi lidi, kteri jim veri.. ))))) A to zaryte.. )))
Potrebuju ted zmerit nejake vibrace a prestoze jsem to zmeril studiovym hlukomerem, nedari se mi ten zvuk nahrat na pomerne kvalitni diktafon ani pri vzorkovani 96KHz
Hlavne by me zajimal ten frontend k tomu kva kva kva kvalitnimu diktafonu.... Jako integrovany MIC co neumi NIC? Je super, kdyz treba k procesodu, ktery umi 96kHz a to jeste pri 128 bitech a maji tam mikrofon s citlivosti nula nic a odstupem signal-sum asi jen centimetr..
Jak rikam.. trochu problem u frontendu.... Navic na co mikrofon 20Hz - 20kHz kdyz stejne FRQ response je jen na 40Hz - 44kHz... No, o nekterych vecech holt asi blbe uvazuji... A jak tak lehce znam integrovane MIC... tak jsou strasne na NIC.
tenhle neni tak strasny...SW je tam docela dobry, dokaze i v long range modu natahovat zvuky pomerne z dalky...je tam moznost i lepsiho interniho mikrofonu...to neni problem.
Kvalita jakekoliv nahravky z tohodle diktafonu je uzasna, zkousel jsem i treba na koncerte v rachotu...zaznamenal to skvele.
Muj problem je to, ze potrebuju zaznamenat pomerne nizke frekvence, rekl bych spise vibrace panelu v prazdnem objektu...a to je docela orisek.
Tak si je premoduluj... vem si treba kus nejakeho plechu, plastu (nevim presne dispozice, ale velkeho) a zkus to timto dostat do rezonance a bud jen zesilit nebo zmenit spektrum nucenou vibraci svazaneho zdroje k tem vibracim... ono potom to spektrum dokazes matematicky lehce vratit zpet tam, kde ma byt. Hm... zajimave....
Mno to uz je pak na delsi diskuzi...ja ten zvuk potrebuju, tak jak je, potrebuju to jako dukazni material, kdyz to zmenim a pridam tam jine ozveny a pazvuky, pak to nebude prukazne.
Proste mne jen zajimalo, cim to zaznamenavate...jestli mate nejaky supertip
Nene... protoze je zbytecne se zabyvat necim, co ma vyvratin neci jine presvedceni... To proste nejde, takze je jedno jakou cestu pouzijes.
A soused ti vrta ve studni a trepe se ti byt, jo? Zkusil bych teda pouzit misto zaznamu zvuku zaznam chveni... Co? Seismograf?
Navic zvukova interpretace vibrujich materialu je .... chaba... Opravdu zkus trepadlo. Dle moznosti byva i MNOHONASOBNE lepsi v zachyceni vibraci ci chveni kolem 2Hz atp.
No Jak rikam.... Zkus prave seismograf. Zdroj se musi chvet a je to o hodne citlivejsi. Protoze nejaky piezo efekt nebo zachyceni mikrofonem ma obrovsky problem u nizkych frekvenci.