co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
David - Celica 4g
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David - Celica 4g »

Aha, taky student... Tak to chápu. Já už jsem tedy čerstvý absolvent, ale užívám ještě prázdniny, tak jsme na tom asi stejně.
Toyota Celica 2.0 16V GT 4. generace
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

stud-y

Příspěvek od micron »

gratuluju, já ještě student budu delší dobu...tzv. věčnej student (nemusim platit za telku, radio, pojištění... to se vyplatí :-) Stejně nejvíc prachů stojí ten prokletej natural 95... mam chuť si poslat "balíček" resp. kontejner s benzínem z USA max 18kc/litr to jde... jsme vykořisťováni USA!!! parchanti americký zabili kennyho, ale Ladina nikdy nedostanou :twisted: + ještě za ty ceny můžou tyhle židi-exoti (nejsem rasista, ale co je moc toho je...> pozor fakt humus pictures www.fromisraeltolebanon.info sakr blee

zde nový USA dokument MUST SEE! aby bylo jasno po těch letech SHOCK!

>>> www.loosechange911.com <<<
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

2 micron

Příspěvek od petiss2.0Gti »

2 micron:
Tak zásilka mě dorazila dneska odpoledne v pořádku 8)
Akorát jsi teda mohl ten plast otřít od prachu, kde se ti to doma válelo??? Špinavý to je solidně :evil: ale zase za ty peníze co bych nechtěl, že? :wink:
Každopádně dík za to :P
Kryton
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

prodam takřka cokoliv na celicu 4.g

Příspěvek od Kryton »

papiry (TP) na rok 86
motor 3S-GE 129KW
+ ranec ND (haubna,blataky,narazniky,svetla atd...)
sem z BRNA
gsm:603821418
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

plastovej kryt repráku...

Příspěvek od micron »

Kdyby někdo měl plastovej kryt (šedej classic) z 5G. Kryt reproduktoru u spolujezdce (hned vedle uzamykatelný skříňky) v nepoškrábaným OK stavu... beru
Díky.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Ayrton
Člen Týmu

miska pod tlumič

Příspěvek od Ayrton »

Sháním na celicu 1,6 STi r.v.90 (kulatá, dlouhá) misku co drží zadní levý tlumič v karoserii. dík
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Ja scháním plastovou část palubovky, kde je umístěno rádio, popelník a zapalovač. Nechce se mi to kupovat na vrakáči, takže kdybyste někdo měl v nějakym lepším stavu tak bych to bral. Stačí bez zapalovace, popelníku. Ale radio tam můžete přidat jako dáek kdybyste chtěli :lol:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

history

Příspěvek od micron »

history
Naposledy upravil(a) micron dne stř 20.12.2006, 21:41, celkem upraveno 2 x.
ObrázekObrázekObrázek
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

micron píše: Stejně nejvíc prachů stojí ten prokletej natural 95... mam chuť si poslat "balíček" resp. kontejner s benzínem z USA max 18kc/litr to jde... jsme vykořisťováni USA!!! parchanti americký zabili kennyho, ale Ladina nikdy nedostanou :twisted: + ještě za ty ceny můžou tyhle židi-exoti (nejsem rasista, ale co je moc toho je...> pozor fakt humus pictures www.fromisraeltolebanon.info sakr blee

zde nový USA dokument MUST SEE! aby bylo jasno po těch letech SHOCK!

>>> www.loosechange911.com <<<
Milý vykořisťovaný USA.
Když litr stojí, řekněme, 32 kč, tak zaplatíš 11,8 Kč jen za spotřební daň, dále 5,11 DPH (z toho DPH připadá 2,24 Kč pouze za SPD, ano daň z daně).
Takže cena pouze benzínu s dopravou a marží činí 15,09 Kč. Zbytek jsou daně.
V tebe vykořisťujících USA na pohonné hmoty spotřební daň nemají, federální daň z přidané hodnoty činí 8 % a státní je pohyblivá od 0 % do 9 %. V tom tkví celé kouzlo ceny benzínu.

Ale jsem rád, že všeobecný viník je znám :wink: .
Obrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: miska pod tlumič

Příspěvek od garfielld »

Ayrton píše:Sháním na celicu 1,6 STi r.v.90 (kulatá, dlouhá) misku co drží zadní levý tlumič v karoserii. dík
za nedlouho budu řezat skelet co mi zbyl, tak pokud to bude v OK stavu tak bych to měl
Pavol.B píše:Ja scháním plastovou část palubovky, kde je umístěno rádio, popelník a zapalovač. Nechce se mi to kupovat na vrakáči, takže kdybyste někdo měl v nějakym lepším stavu tak bych to bral. Stačí bez zapalovace, popelníku. Ale radio tam můžete přidat jako dáek kdybyste chtěli :lol:
mám ho ale v červený barvě(nutno přestříkat) ale zrovna ho má zapůjčenej Yakuza
micron píše:Kdyby někdo měl plastovej kryt (šedej classic) z 5G. Kryt reproduktoru u spolujezdce (hned vedle uzamykatelný skříňky) v nepoškrábaným OK stavu... beru
Díky.
to bych měl taky
to all: ale sem děsně línej si zase hrát na poštáka:(
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

To Garfield: a náhodou ty malý boxíky co sou vepředu za reprákama bys neměl?? o ty bych měl zájem :wink: když už bys byl v tom rozesílání :)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

petiss2.0Gti píše:To Garfield: a náhodou ty malý boxíky co sou vepředu za reprákama bys neměl?? o ty bych měl zájem :wink: když už bys byl v tom rozesílání :)
to ani nevim co myslíš... ?:)

Ale já bych měl zájem o tapecírung na řidičovo dveře, ale o nepoškozenej, jeden mám, ale je v tost blbym stavu, jde mi halvně o to aby byla nepoškozená ta koženka nebo co to je, ostatní nepotřebuju
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Potrebuju ty adaptery na repraky do zadni casti auta na bok :) vite jaky :)....mam 5th..tak dejte vedet,jestli je nekdo mate...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

2 BRunner : kolik ti toho jeste zbylo z ty Celicy 5 gen?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

garfielld píše:
petiss2.0Gti píše:To Garfield: a náhodou ty malý boxíky co sou vepředu za reprákama bys neměl?? o ty bych měl zájem :wink: když už bys byl v tom rozesílání :)
to ani nevim co myslíš... ?:)

Ale já bych měl zájem o tapecírung na řidičovo dveře, ale o nepoškozenej, jeden mám, ale je v tost blbym stavu, jde mi halvně o to aby byla nepoškozená ta koženka nebo co to je, ostatní nepotřebuju
no tak jedny boxy na repráky jsou vzadu vedle sedadel a další,ale malinký jsou vepředu za tou mřížkou, je to jakoby kryt na reprák - zepředu je na repráku mřížka a zezadu ten boxík. nemáš to?? bych se případně domluvil s Radusem a udělal u něj fotky jak to má vypadat a pak ti to poslal pokud bys stále nevěděl jak to má vypadat :wink:
Odpovědět

Zpět na „Celica“