Počet TSek na forku?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Robik
Řidič

Příspěvek od Robik »

Mira Stejskal píše:Jo tak to tsko je moje a inzerat zřejmě smaznu už mě nebavi lidi co ji neviděli a vi cenu,ty km sedi tady koupena sřouby liftu vyměněny ,ale zbytečne puvodni předložim,bez opotřebeni,ma ještě origo puvodni destičky na předku a nove k ni mam a 4 nove naplně 0W-50 eneosu a samo ,žě i skoro nove zimaky na origo hlinikacich.Motor,(vačky) nikoho rozebirat nenecham jen se zalohou 10000 ktera se v připadě OK stavu nevraci a cena se v tom pripadě navyši o dalsich 10tis.Cena 180 000. :lol:
Je fajn že si alespon napsal info zde, když si nebyl ani schopen odepsat na dotaz, co jsem ti nedávno posílal přes bazos. :roll:
Ale nevím co očekávat od prodejce, který není schopen odpovědět ani na obyčejný dotaz zájemce. :roll:
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

Robik: Hele jinak sem zjistil, že Mila prodává svojí TS...prej už možná někoho má, ale pro jistotu by si na ní mohl mrknout :) http://www.sportovnivozy.cz/39109-toyot ... 2zze-praha
inzerát je starý, vím že na tom dělal nějaké opravy (taky vačka, šrouby, snad i synchrony...se ho zkus zeptat :) Ja ti s návratem k TS fandím ;) :-D
Toyota Corolla TS
Robik
Řidič

Příspěvek od Robik »

Nemyslel tím mě? :-)) No dneska jsme si dali spicha..teda před chvílí..po dlouhé době jsme sse svezl v TSku..je pravda, že teda spíše jsem myslel že se staví na pokec a jen se podívám ale Míra kupodivu mi hned "vnutil" klíče do ruky :-)) Byla tma a navíc pokud nejsem vyloženě zájemce s penězmi na ruku tak jsem ji šetřil a vyzkoušel jsem si jedna a dva do liftu...oproti ATRku to je rozdíl, nejede to zase o moc hůře (pocitově), jen u ATRka jde prostě cítit že to je dvadvojka...nevím jak to jinak popsat :D

Auto má své neduhy (o těch asi víš taky) :-) ale Míra je určitě popíše v inzerátu který tu za chvíli hodí...v každém případě oceňuji férovost jednání a že byl ochoten mi o všem hned říci :-)

Míra má nějakou hranici pod kterou nechce jít a která je o něco vyšší než zase můj limit..ale nikdy neříkej nikdy :D
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

Aha..tak to mi neřekl že si to ty... :) Jo Míla je v klidu...taky sme si spolu dali jen tak spicha a kecali...má ji hezkou..líbí se mi ty sedačky...takže asi víš co s tím všechno dělal..snad i něco u Idaha dělali...tak by mohla být v dobrém stavu ;) tak neváhej a ber... :-D ;)
Toyota Corolla TS
Robik
Řidič

Příspěvek od Robik »

No prý ty poface sedačky jsou tvrdší než předface ale mně přišly stejné :)

Ale je pravda že to jsou tak dva roky co jsem měl TSko...ale barevně to je moc hezké to je pravda.
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

No mě přišli tvrdší a s trochu lepším vedením....fakt se mi líbily...no a nechceš do toho Brna taky dorazit? :) dáme řeč nejen o Corolle :). Tak teď nevím jestli mám přemlouvat Mílu ať si ji nechá nebo tebe ať si ji koupíš :-D :-D
Toyota Corolla TS
Robik
Řidič

Příspěvek od Robik »

Ať sleví :-D

Rád bych ale já jedu ted o víkendu do Karviné..můžeme ale dát konečně někdy sraz v Praze :-)
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

No já byl i kvůli tobě asi před měsícem a něco na Honda srazu na chodově...a ty si tam nakonec nebyl :-D
Toyota Corolla TS
Robik
Řidič

Příspěvek od Robik »

Já vím, říkal mi o tom Shaman ale ono pršelo pokud si dobře vzpomínám a tak jsem zůstal raději v teple a suchu doma :D
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

No já slyšel...a to sem tam nebyl ani Corollou...parkoval sem opodál nenápadně :-D :-D je pravda že sám jsem se rozhodl celkem narychlo
Toyota Corolla TS
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

OT: kluci nechcete si založit THRLL ??Už ho má i Idaho :)
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge

Lexus GS300 06
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Milovo TSko jsem znával , a vždy mývalo ten nejlepší servis. Co se týče kontroly vaček, není to o rozebrání motoru ale jen o zvednutí víka ventilu, což si mylsím, pokud bude skutečný zájemce, není problém udelat s tím že onemn zájemci si proste zaplatí nové tesnení pod víko ventilů, což není zas tak velká investice.
majkycz
Navigátor

Příspěvek od majkycz »

Zdravím všechny,
momentálně jezdím s Alfou 1.6TS (120PS) a i když se auto nesere (klep klep - od Itala jsem to upřímně ani nečekal), tak se začínám poohlížet po něčem jiném/silnějším, protože se spotřebou 8-11l (podle stylu samozřejmě) si myslím, že se dá jezdit v jiným autě.

Chtěl jsem původně BMW 320d, ale dost by mi chybělo to vytočení u benzínu. Pak jsem měl půjčenou Corollu e12 D4D a celkový dojem nebyl špatný. Četl jsem něco o motorech 1.6VVTi a dost lidí mělo problém s olejem, pak jsem našel TS ... no a spousta známých, co se motá okolo aut mi potvrdila, že by to nebyla vůbec špatná volba.

Pár jsem jich našel, ale tentokrát to nechci uspěchat a fakt koupit něco rozumnýho. Proto bych se rád zeptal na nějaký rady, na co si dát při koupi pozor, jak je to se spolehlivostí, popř. dostupností a cenou náhradních dílů nebo klidně pokud máte známého, kterej ji prodává a víte, že to byl mazel ... nerad beru z bazaru. Na netu jsem našel všehovšudy 3, shodně za 95k (viděl jsem už i vedle v topicu, že je někdo našel).

Ještě by bylo super, kdyby byl někdo z okolí Mikulova/Břeclavi/Brna, rád bych se dozvěděl něco přímo od majitele nějakého kousk, v lepším případě se nechal svézt, to by byl myslím poslední "hřebíček" :D

Díky :)
trca
Manager Týmu

re

Příspěvek od trca »

jsem z breclavi a jestli chceš tak se mužeš v mojí TS svézt.klidně ti řeknu všechno o mém autě co vím at víš do čeho jdeš.pořád přemíšlím jestli ji prodat nějakému mladému dravci a nebo si ji nechat.ja se s ní rád vždy projedu ale moje žena která s ní jezdí nejvíc, jako důchodce mi říká že prodat a koupit něco civilnějšího tak nevím
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
majkycz
Navigátor

Příspěvek od majkycz »

Tak to je super, v sobotu odpoledne jedu z Mikulova do Tvrdonic nebo v neděli dopoledne zpět. Našel by sis čas?
Odpovědět

Zpět na „Corolla“