Pavo.B. píše:
opakuji svoji prosbu , abych to stihl nekomu hodnemu z Vas poslat , uz je celkem jiste ze nepojedu tak bych aspon nekomu chtel udelat radost
no se mnou muzes pocitat, ale jak si to predame? ale URCITE to nevim, to nevi ani buh
velmi se omlouvám, moc jsem se na vás těšil ( i vzhledem k tomu, že loni jsem byl v práci místo na srazu), ale nepříjemné osobní důvody mi brání v účasti. Moc vás zdravím a přeji příjemný sraz i vyžití na pezinskej babe......
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
biscuit píše:
no se mnou muzes pocitat, ale jak si to predame? ale URCITE to nevim, to nevi ani buh
už je to asi na cestě ke mě do Brna...
chalani dakujem vam
balík už mám v kanclu...
už zbývá ho jen nezapomenout
Navíc se mi dnes podařilo najít i řidičák a papíry od auta a zelenou kartu ... - prostě všechno to co jsem skoro dva měsíce neviděl takže na Slovensko můžu vyrazit beze strachu z případné silniční kontroly zpoplatněné v eurech
Celica T20, r.v. 97, 1,8i 16v, 115 hp
kola 7,5x17", obuto 225/45 R17
www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR
Pepa píše:....Tak zítra v půl deváté v Lanžhotě na náměstí. Kdo se dostaví další
A potom společný odjezd na sraz na Babu
Pepo, já dorazím! jen netuším kdo všechno vlastně bude v těch 8 z OMV vyrážet ...
takže to bude tak trošku překvápko...
Celica T20, r.v. 97, 1,8i 16v, 115 hp
kola 7,5x17", obuto 225/45 R17
www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR
Chtěl bych touto cestou velice poděkovat YoungbloodSVK Rasťovi a hlavně Kennymu za pomoc,jinak pozdravuji všechny ze srazu,je vidět,že toyoty vlastní velice primoví lidé ať jsou odkud koli .
Koukám špatně nebo tam tento rok nebyla žádná MR2 mk.III?
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova