Vyhriate parabole
tak som im tam napisal
uvidim co odpisu ale maly by sme napisat jeden mail kde uvedieme vsetky VIN cisla a to ze nechceme svetla valeo lebo su na pi.. a ze chceme aby sa problem riesil nie sposobem vymena svetiel aj pat-krat pokial neskonci zaruka a potom uz hadam da pokoj ked to bude musiet platit !!!!

uvidim co odpisu ale maly by sme napisat jeden mail kde uvedieme vsetky VIN cisla a to ze nechceme svetla valeo lebo su na pi.. a ze chceme aby sa problem riesil nie sposobem vymena svetiel aj pat-krat pokial neskonci zaruka a potom uz hadam da pokoj ked to bude musiet platit !!!!
Včera som sa pozeral na svetlá a našťastie tam ešte nič nemám. Tak ma napadlo - nejazdíte všetci tí, ktorí máte vyhriate paraboly, väčšinou po veľkých mestách v zápchach? Lebo ja jazdím denne a hlavne v lete používam denné svetlá, čiže sa mi hlavné svetlá neprehrievajú pri státí v kolónach. (Podobný problém som mal na Favorite, kde výrobca vyslovene varoval pred dlhším svietením svetlami v kľude - ale to bolo pred 20 rokmi.) Aj tak potom nechápem, keď sa niekomu vyhrieva len jedno svetlo...
Ja jazdím tak cca 50/50...A rád by som sa pridal aj ja,no všimol som si len na jednom svetle malilinko-že to už začína tiež vyhrievať.Takže ja ešte trochu musím počkať-aby to bolo konkrétne vidno.
A čo sa týka tých aut od 2005-presne tak-vtedy to začalo s NG1 a pokračuje to aj v NG 2

A čo sa týka tých aut od 2005-presne tak-vtedy to začalo s NG1 a pokračuje to aj v NG 2

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
no tak vacsiu k..tinu som este nepoculPeto píše:Včera som sa pozeral na svetlá a našťastie tam ešte nič nemám. Tak ma napadlo - nejazdíte všetci tí, ktorí máte vyhriate paraboly, väčšinou po veľkých mestách v zápchach? Lebo ja jazdím denne a hlavne v lete používam denné svetlá, čiže sa mi hlavné svetlá neprehrievajú pri státí v kolónach. (Podobný problém som mal na Favorite, kde výrobca vyslovene varoval pred dlhším svietením svetlami v kľude - ale to bolo pred 20 rokmi.) Aj tak potom nechápem, keď sa niekomu vyhrieva len jedno svetlo...

ale nie myslim ze to je hlupost

neviem ci nebude problem v tom ze my nemame tie chranice ziarovky
napr.
http://yarisworld.com/forums/showthread.php?p=507527
tak by vsetko teplo slo tam a aj ta cierna farba co je na spici ziarovky
napr.
http://yarisworld.com/forums/showthread.php?p=507527
tak by vsetko teplo slo tam a aj ta cierna farba co je na spici ziarovky
no tot cez vikend som sa pytal chlapika od Toyoty co s tymi vypalenymi parabolami (mam na obidvoch parabolach kruh priemer cca 3cm), ci to ma nejaky zasadny vplyv na svietenie a ci je to potreba menit ... odpoved bola jasna: ak som uz po zaruke a nejako zvlast ma to neser*e aby som to neriesil
. A asi to momentalne riesit ani nebudem...

Yaris 1,0 r.v. 2006