Kde jsme koho potkali ;-)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
nestoji tam porad ? taky jsem ji videlFikus píše:Tuším, že Vazliho jsem potkal v Pelhřimově snad pátek-sobota, ul. Na Hradišti
Pěkný auto. Apropo, v Pe v bazaru MV stála snad půl roku červená 7g. Asi musela být pěkně domršená, že jí tam měli tak dlouho.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Kdepak. Akorát jenou jsem u ní viděl okukovat dva mladý kluky, kteří se snad šli i projet. Ale nechápu prodejce, který prodává auta nenaleštěná, nevyčištěná apod. Pak mu nejde o prachy a když prodá, tak prodá. Ale podle ceny musela mít motor těsně před smrtí a prodejce to musel vědět. (1ZZ)
Jen lituju toho, kdo si koupí auto, aniž by se blíže s tím modelem seznámil. Pak jen nadává a haní nám značku.

Ave 2002 - zlatá metal, liftback
- votecc
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Dnes kolem poledne OMV Podebradska P9 stribrna 7 gen. Myslim, ze v ni jeli dva mladi typci kdopak to asi byl
Taky jsem si vsimnul, ze pri vyjizdeni od benzinky meli otevrenou krytku nadrze tankovani.

-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Bruntalak
jo ten den sem ho potkal taky a me uz pozdravil...tak 14spadky sem byl Xnorysem sednout na zahrad. Videl ze sme dojeli celdama, tak po pul hodine se osmelil a hodil snama rec...dal sem mu ad.na forum, nevim snad uz tu jeAhold píše:Dnes v Brutále na křižovatce u aut. nádraží červená 5g se 3 ušákama, řidič na mě koukal jak kdybych byl neoholen
- Ahold
- Věčnej rejpal
Re: Bruntalak
Někdy by jsme mohli udělat nějakou projíždku, zatím jezdím sám svou oblíbenou trasu Bruntál, Malá Morávka, a pak těma serpentínama přes Václavov zpátky. Gumy tam pěkně pískajPavel Slepecky píše:jo ten den sem ho potkal taky a me uz pozdravil...tak 14spadky sem byl Xnorysem sednout na zahrad. Videl ze sme dojeli celdama, tak po pul hodine se osmelil a hodil snama rec...dal sem mu ad.na forum, nevim snad uz tu jeAhold píše:Dnes v Brutále na křižovatce u aut. nádraží červená 5g se 3 ušákama, řidič na mě koukal jak kdybych byl neoholen

Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
bruntálsko..
Jo, tak jedenáctka Rýmařov - Bruntál je fajn na vyzkoušení řízení a potrápení pneu.
)) Už jsem tam ale dlouho nebyl a nejel.
))

Back in Czech.