dáme pivo?
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: dáme pivo?
"Vymysleli jsme alkohol, který nezpůsobuje kocovinu, tvrdí KLDR"
z diskuze:
"To máte tak. Vezmete flašku vody, na ní je napsáno, že to má 40 voltů, vožerete se, jdete spát, a ráno, svěží, můžete jít na deset hodin tahat v lágru šutry."
z diskuze:
"To máte tak. Vezmete flašku vody, na ní je napsáno, že to má 40 voltů, vožerete se, jdete spát, a ráno, svěží, můžete jít na deset hodin tahat v lágru šutry."
Jo, tím se dneska večer teda vožeru taky
Pojďte na pivo, ogaři!

Pojďte na pivo, ogaři!

- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Tyvoe já se někdy asi fakt naseru, sednu do vlaku s flašou slivovice a dojedu za váma. Jeden večer v listopadu mi to uteklo o fous a asi tomu štěstíčku budu muset jít trošku naproti..
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Vy jste ale lemři nehodný!!!
Pojeďte alespoň na běžky, do Krušných hor. V sobotu. Pivo si dáme tam. Alespoň Mostečáci apod. by mohli, když už ne líní Pražáci
Pojeďte alespoň na běžky, do Krušných hor. V sobotu. Pivo si dáme tam. Alespoň Mostečáci apod. by mohli, když už ne líní Pražáci

Do Kampária klidně, ale Carlos taky říkal, že ve čtvrtek už ne, že chce být v pátek svěží, aby se mu dobře jela noční etapa 
A já taky potřebuju být v pátek ráno fit, protože mám v práci nějakou předávací schůzku. Ale za mě by to zítra šlo.

A já taky potřebuju být v pátek ráno fit, protože mám v práci nějakou předávací schůzku. Ale za mě by to zítra šlo.
Vo Kokořínsku vím, Ty prdosane, taky bych nikdy nečekal, že bys vytáh' běžky ausgerechnet Ty 
Krom toho výzva platí po celou dobu zasněžených alespoň vrcholků!

Krom toho výzva platí po celou dobu zasněžených alespoň vrcholků!
Tady nebylo nad čím váhat. Ten kult Plzně má i svoje výhody, člověk si pak dá výborný pivo za levno 

Takovou trať bysme tam měli i na běžky, i když jinak je to pohodlně furt po hřebenu. Ovšem nejprudší sjezdovka v republice je stále ještě u nás na Bouřňáku, tam bys těch tři sta možná i dalbiscuit píše: ...jsem spis ten typek, co si to nahore nasadi, sjede to susem 300 km/h rychlosti, dole to sunda a tak porad dokola...

- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
biscuit píše:jak jsi spravne pochopil, jsem spis ten typek, co si to nahore nasadi, sjede to susem 300 km/h rychlosti, dole to sunda a tak porad dokolaale dneska bych si uz radeji vzal nejaky sanky
ja jdu "bohuzel" zitra "sluzebne" na basket, takze do hospody nemuzu
ja jsem se chtel hlavne poradit ohledne soboty, protoze ales mi neodpovedel na mail, tak nevim, jaka jsou vhodna mista a vubec premejslim, jestli se na to nevysrat, kdyz neni zajem ze strany organizatora. muzu jet klidne nekam fotit petrklice, urcite uz nekde rostou
No on je to taky úplně jinej Aleš než asi myslíš....

Něco o trati http://askpraha.cz/articles/neco-malo-o-trati/ a sobota odpo Bělá...

Za mě je OK středa i čtvrtek.
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
U mně zatím taky. Akorát až se domluvíte, tak mi včas zavolejte. Jsem bez pošitadla a ke compu se dostávám jen po návštěvách... 

- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Čtvrtek. Rád.
Zbyněk jedině s písemným potvrzením, že někde v rodině ještě je nějaká (funkční) Toyota 

Ja můžu stredu (ideál! ) ale i čtvrtek... Takže kde?
Kameraman a videoprodukce
http://www.adamvideo.cz
KLIKNI NA ODKAZ
-------------------
Toyota Pravia 2001,2.4b,automat,106 tis Km při koupě
Toyota Camry,3.0 V6,automat,167tis km při koupě,LPG
TOYOTA CARINA E Sedan,1997,1.6.,78kW 107tis km při koupě, Moje první Toyota
http://www.adamvideo.cz
KLIKNI NA ODKAZ
-------------------
Toyota Pravia 2001,2.4b,automat,106 tis Km při koupě
Toyota Camry,3.0 V6,automat,167tis km při koupě,LPG
TOYOTA CARINA E Sedan,1997,1.6.,78kW 107tis km při koupě, Moje první Toyota
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Carina právě udělala technickou bez závad (drobná koroze rámu, vysvícené světlomety bez vlivu na ostrost či funkci), Corolla se na velkou údržbu chystáJimmi píše:Zbyněk jedině s písemným potvrzením, že někde v rodině ještě je nějaká (funkční) Toyota

To víš, jak tím nejezdím já, tak se to nerozbíjí