Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Ahoj kluci, jinak pořád platí nabídka že pokud byste kdokoliv chtěl výhodne sehnat nějaké vozidlo značky Toyota tak dejte vědět do zprávy a rád pomůžu
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
fakt???...no ale to by potom clovek nemusel mavat ploutvy pod naraznikem...to by mohl zatancovat lambadu u narazniku a bylo by...a ten hnup z toho servisu ze by nevedel kde ten senzor je ,je taky docela divny
Richi1: hele, a mas tu funkci aktivovanou? Melo by to byt na palubnim pocitaci, co je mezi budikama v nastaveni a pak das PBD, tam by mela byt volba on/off.
Vy co to mate, funguje to i pri zamcenym aute? Nebo se auto nejdriv musi odemknout jako je tomu pri otvirani kufru klickem?
Vy co to mate, funguje to i pri zamcenym aute? Nebo se auto nejdriv musi odemknout jako je tomu pri otvirani kufru klickem?
RAV4 HSD FWD
Nemusí se odemknout. Přijdu s taškami v ruce klíč v kapse, kopnu auto se odemkne a kufr otevře, pak kopnu znova zavře se a uz ho musim zamknout. Jinak nevim jestli je to tam nastavitelné a snímač na parkování to podle mě nebere.kadel píše:Richi1: hele, a mas tu funkci aktivovanou? Melo by to byt na palubnim pocitaci, co je mezi budikama v nastaveni a pak das PBD, tam by mela byt volba on/off.
Rav4 Hybrid
Chlapy,tohle vsechno jsem udelal,jak rikam,ani borec z Toyoty nevedel co s tim proto tam musim zitra ject aby se na to podival podrobneji..samozrejme ze mam funkce otvirani kufru aktivovan..kontroloval to i on...a jak rikam,nejspis tam ten senzor ktery je na otvirani pohybem nohy zapomeli namontovat..kdyby to bylo cidlo na parkovani tak nemusim mavat nohou pod autem,ale kroutit kolenama
..takze zitra vam dam vedet,jak sem dopadl...zatim cus

Někdo ho ukrad.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Pokud máš tažný senzor aktivní není nebude fungovat pokud je senzor a chceš tam.tazny tak to není kompatibilní nejde to vymyslíme něco aby to šlo ale zatím to nejde
Skúšali ste maximálku RAV4 HSD AWD? ... mne po 195 km/h klesá dole ECO ručička a viac nejde aj keď má potenciál.
Po kontrole HSD v servise po 15.000km mi adaptívny tempovat pripadal ako sprostý ale časom sa ako keby adaptoval a naučil fungovať, práve som sa vrátil z 1500km cesty a funguje super.
Spolu 22.000km najazdených od augusta 2016.
Po kontrole HSD v servise po 15.000km mi adaptívny tempovat pripadal ako sprostý ale časom sa ako keby adaptoval a naučil fungovať, práve som sa vrátil z 1500km cesty a funguje super.
Spolu 22.000km najazdených od augusta 2016.
Toyota RAV4 2016 Hybrid Executive AWD
Toyota Auris 2016 Hybrid Executive
Ano víc to nejde je to tak spravne
Súhlasím, len ma prekvapilo ako to šlo po 195 na plno a potom šla ručička dole, že kašlem na teba, viac nedám. Hotovo. Mne sa to páči, aby bolo jasné.
xmirekp píše:Ano víc to nejde je to tak spravne
Toyota RAV4 2016 Hybrid Executive AWD
tak jsem se vratil z Hradu
...teda ze servisu..a presne jak si rikal,senzor na nohu tam je a vubec nereaguje...je schovany na prave strane pod plastem,coz me privedlo na otazku,kdyz jsem cetl ze se muze stat nefunkcnim,kdyz se treba zanese snehem ci ledem a ze se musi ocistit,nevim jak to myslely,cistit neco pod plastovym krytem dost dobre nekde u Kauflandu asi nepujde
...takze resume...musi poslat dotaz soudruhum do Japonska proc je vse jak ma byt a presto se nic nedeje a nehlasi to zadnou chybu...a jeste me zarazi jedna vec..copak jsem prvni co ma tazny???...dyt preci staci aby do manualu nebo do brozury napsaly ze kdyz je tazny zarizeni tak je to nefunkcni ...dyt ty mistri maji skoleni primo na nove a nebo faceliftovane modely...no kazdopadne me prej daj vedet co se bude dit dal...kdyz si koupim neco co je ve vybave a to nco kvuli necemu jinemu nefunguje tak by me asi meli dat nejakou kompenzaci,nebo se mylim a sem naivni??? 

Jj my to třeba víme že když dáš tažný tak nefunguje senzor. Je to asi kvůli traverze co se tam.montuje muselo by se to nějak prebastlit ale už se na tom dělá tak snad bude brzo nějaký vSledek
-
- Věčnej rejpal
No traverzu neuriznes Toyota vymýšlí nějaké řešení ale zatím info nemáme.