amulet píše:u auta této cenovky bych je považoval za automatické...
Pod to bych se podepsal. Třeba automatické zamykání dveří moc nemusím, moje mamka má Kiu a tam mi to dost vadí, ale ten kufr by se určitě zamykat měl. Tím spíš, když zevnitř je páčka na otevření kufru. Zase softwarová záležitost... Stačilo by kufr odemknout až poté, co se po zastavení otevřou kterékoli ze čtyř dveří, resp. po vypnutí motoru.
Auto je to super, aspoň co můžu zatím soudit, ale toto je škoda. Tím spíš, když je to věc, která by se nejspíš klidně dala vyřešit aktualizací firmwaru v autě, ale toho se asi nedočkáme.
Kocúr píše:Mám verziu s manuálom aj automatom a rádio sa ti vypne pri vypnutí motora na oboch. Tiež ma to serie, každý večer chodím pre manželku a čakám na ňu niekedy aj polhodiny a nemôžem si ani len rádio pustiť. Toto je riadna blbosť, autá od iných značiek čo som mal s tým problém nemali.
Co se automatu týče, toto se v mém manuálu ke Corolle popisuje. Nejsem si teď jistý (neověřím, nemám ho teď u sebe, až odpoledne), ale tuším, že stačí mít při vypínání páku na N (ne na P) a sešlápnutou brzdu. Pákou si jsem jistý, tou brzdou ne. Pak by po stisku čudlu mělo auto vypnout motor a přejít do ACC, ne do vypnutí. Ověřit bohužel nemůžu, nemám kde. Je samozřejmě možné, že i když to tak v manuálu popisují, ve skutečnosti to může být jinak, zvlášť u předfaceliftové verze.