Rampa89 píše:Celic sem potkal víc, ale pamatuju si akorát ve čt odpoledne kolem 3 u starýho tesca na parkovišti na úzké jel nejspíš Kysi, a takových po brně moc nejezdí... pěkná
to bylo ten ctvrtek jak cely tyden chcalo ze? tak to sem byl ja no . Mas recht, po Brne jezdi jen 2 cerne 6.gen (moje a Spookyho), ale ten ji ma cely tyden zavrenou v garazi, takze kdyz na cernou narazite, tak su to na 99% ja
Foost píše:Ahoj, dnes v 17:30 jsem narazil v Plzni u Makra na Celicu 7g. stříbrná Plzeňská SPZ. Nechal jsem za stěračem papírek s pozvánkou na Celica meeting. Kdo to byl??
Tak ty jedeš do Plzně a nezastavíš se, jo? To si budu pamatovat!!!
Dneska jsem potkal před 9hod ráno zaparkovanou červenou celicu 5.g v Hradci Králové v Průmyslové ulici. Měla nějakej nemocnej zadní levej bok. Asi bílej tmel nebo základovka?
A ještě jsem v pátek 23. potkal kolem 15hod taky zaparkovanou, bílou 6.g v Náchodě u pekárny jak se jede z Náchoda na Poříčí.
Tak se koukejte přiznat kdo to byl, bo mě svrběly vizitky, které bohužel nemám
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Vladas píše:Stříbrná 6g. 3P5 .... dnes okolo 15:30 ve stříbře na kruháči. kdo to?
A stihl jsi mu dát za jízdy za stěrač papírek s pozvánkou na Celica meeting?? NE? Velká chyba velká
No já šel pěšky, byl sem s mladoou na procházce, tak sem na tu čeldu ani nemával Třeba nás překvapí a přijede. Jinak jsem se byl podívat na butove a na tý křižovatce za terénem je opravdu KUREVSKÁ díra. Nechci bejt přehnaně optimistyckej, ale bylo by fajn kdyby jí do srazu něčim zaplácali
Klubáci,dnes odpoledne,Praha Vysočany u Rugby hřiště Sparty při zápase stála na parkovišti červená Celica 5.gen...kdo to byl??? neříkejte,že takový mazel není od nás z klubu...
zelená 6.gen, černý kola (myslim) značka 3C5 pátek 6:45 Havlíčkův Brod u OMV někdo odsud? seděl jsem ve feldě tak jsem nezdravil abych nematl
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
Hug0 píše:zelená 6.gen, černý kola (myslim) značka 3C5 pátek 6:45 Havlíčkův Brod u OMV někdo odsud? seděl jsem ve feldě tak jsem nezdravil abych nematl
to byl určitě Marťas , a nebo jeho bratr
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Marťas píše:To byla brachovo celica kterou ridil nas svagr..
jedna přihoda celici a je v tom namocena cela rodina
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
To u nás doma nehrozí. Mamku nedostanu ani do Felicie aby se projela a do Celici řekla, že si vživotě nesedne a bratr, ten zase tak často neřídí, takže je rád, když zmákne Yarise natož Celicu. Tuhle sem ho vezl jednou na autobus a trochu sem mu ukázal při rozjezdu akceleraci na 1 cca 5.500 ot a docela sem ho vyděsil. Takže ten mi do ní hned tak nepoleze.
Jinak dnes sem dopoledne kolem 9:00 potkal u Jaroměře směrem na Hradec Králové zelenou Celicu 6.g ale z Felicie rozhodně nezdravím. SPZ nevím, ale skoro sem si říkal: "že by Jirka Howard"?
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
To opravdu nedělaj. Ta fotka co si sem umístil, tak to je zelená, nikoliv modrá jak si možná myslíš. Nedávno jsem totiž byl osobně v Plzni a od Jirky kupoval jednu 6.g na díly, takže jí mám na dvoře a je opravdu zelená.
Nezapomeň, že je to metalíza, takže na fotce je to dost zkreslené. Ale musím ti uznat, že jsi mě nahlodal tolik, až sem se zvedl ze židle a šel se podívat