co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- jezekma
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Celda 5.gen
Zdravím. Sháním pravý přední blatník a pravou parkovačku nevydržela střet se srnkou. nejlíp v červený barvě...
Re: Celda 5.gen
prosiiiiim altiiiiiik moc moc prosiiiiiim pristi tiden musim vyjet nema nekdo altik
- tunerka-celica
- Člen Týmu
mě se pořád jeden na 1.6 válí v garáži...safar17 píše:prosiiiiim altiiiiiik moc moc prosiiiiiim pristi tiden musim vyjet nema nekdo altik
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
chlape co takhle odepsat na SZKeeek píše:mě se pořád jeden na 1.6 válí v garáži...safar17 píše:prosiiiiim altiiiiiik moc moc prosiiiiiim pristi tiden musim vyjet nema nekdo altik

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Čaute lidi, potřeboval bych střechu v dobrém stavu na celicu 4.g! Bez střešního okna, pokud někdo o něčem víte nebo se vám válí vrak na zahradě a je tam dobrá střecha tak pls napište! díky
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
Facebook - SeeJ. Photography
ja_ma píše:chlape co takhle odepsat na SZKeeek píše:mě se pořád jeden na 1.6 válí v garáži...safar17 píše:prosiiiiim altiiiiiik moc moc prosiiiiiim pristi tiden musim vyjet nema nekdo altik![]()
![]()
ja potrebuji na 2,0 3s-ge/3s-gte ze 4a-fe je jinej
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
LIVE sound - 4 ALL of TEAM
Dneska sem si udělal výlet... původně pro dveře, ty jsem si ale rozmyslel, byly v horším stavu než ty, co chci měnit
vezmu jinde... vzal sem jen Levej plast do kufru. za 100,- Ale celica nechtěla nastartovat, teda starter se točil, ale nenaskočilo to... tak se vezla na vleku za Patrolem za 1800,- tomu řikám výlet 
Ale o co jde... našel jsem Vám někomu Live Sound vč. tapců a vlastně i repráků a budou za "hubičku" Auto jde do shrotu komplet do 14 dnů... a byla by jich škoda, mam ten pocit
Na levý straně je tapec lehce poškozen, a sound je vykuchlej ale kompletní!... na druhý straně je allINONE a v TOP stavu... jako novej.
Protože si chci ale nechat trochu spravit chuť po sice příjemný jízdě na vleku, v klimatizovaným Patrolu... ale s mojí lehčí peněženkou... TAK kdo z Vás bude chtít vědět, kde se tenhle Live Sound nachází a sami si jej budete muset odmontovat... dostane info--- budou extra levný, ale řekněme že já chci za informaci min 1000,- ps: neni to ani na jednom ze známých vrakovišť...to kdyby mě chtěl někdo jaksi "obejít" že
no zkusit to můžete, taková bojovka jako na táboře... kdepak je FUJI poklad? mapka a kontakty k pokladu
čas tiká.... tic tac....demolition destruction is near...so count Twice n quick---> or there will be NO more Fuji Live sound 4 funny money...

a co mě nejvíc nasralo dneska? trabant kombi s žlutýma pokličkama na kolech ktertej jel a dáááával si to jako bastard nejbastardovatější pěkně levej- pravej pruh na dálnici a celicka zlobííííí a vezla se jak dylina na vozejku .... ten bastard oleeeee toho bych vožral zadarmo bastááááárde

Ale o co jde... našel jsem Vám někomu Live Sound vč. tapců a vlastně i repráků a budou za "hubičku" Auto jde do shrotu komplet do 14 dnů... a byla by jich škoda, mam ten pocit
Na levý straně je tapec lehce poškozen, a sound je vykuchlej ale kompletní!... na druhý straně je allINONE a v TOP stavu... jako novej.
Protože si chci ale nechat trochu spravit chuť po sice příjemný jízdě na vleku, v klimatizovaným Patrolu... ale s mojí lehčí peněženkou... TAK kdo z Vás bude chtít vědět, kde se tenhle Live Sound nachází a sami si jej budete muset odmontovat... dostane info--- budou extra levný, ale řekněme že já chci za informaci min 1000,- ps: neni to ani na jednom ze známých vrakovišť...to kdyby mě chtěl někdo jaksi "obejít" že

a co mě nejvíc nasralo dneska? trabant kombi s žlutýma pokličkama na kolech ktertej jel a dáááával si to jako bastard nejbastardovatější pěkně levej- pravej pruh na dálnici a celicka zlobííííí a vezla se jak dylina na vozejku .... ten bastard oleeeee toho bych vožral zadarmo bastááááárde
Naposledy upravil(a) micron dne úte 23.06.2009, 00:40, celkem upraveno 9 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

caucau nemate nahodou nekdo listu na 5gen tu na haubnu spodni sem sehnal dejte mi vedet dikes celica16V@seznam.cz|
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
no a ještě, pokud by tu byl fainshmacker muziky... tak třeba www.bassdrive.com www.bigvibez.com www.philosomatika.com a tak dáááááááááááále tak na standardním sound systemu celica i s mega basákem je to jen jak honit vejce.... tohle je ale jako JEBAT
FUJI LIVE
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
co nám přebejvá a někomu chýbí...cell+
prodám přední světla na 7.g. ANGEL EYES černé,jsou nové mám je v or. obalu,nevhodný dár k narozkám.Cena dohodou,info na 603 586 469 nebo SZ.
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: LIVE sound - re-reserved ALF
[quote="micron"]Dneska sem si udělal výlet... původně pro dveře, ty jsem si ale rozmyslel, byly v horším stavu než ty, co chci měnit
vezmu jinde... vzal sem jen Levej plast do kufru. za 100,- Ale celica nechtěla nastartovat, teda starter se točil, ale nenaskočilo to... tak se vezla na vleku za Patrolem za 1800,- tomu řikám výlet 
vím co to je za čeldu, má nárazník přední a kapotu nebo ne?? jen nápověda pro mne, kdyžtak sz
vím co to je za čeldu, má nárazník přední a kapotu nebo ne?? jen nápověda pro mne, kdyžtak sz
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw