máte v tom oba guláš jsou na 5.gen 2,0 nebo 1,6 po faceliftě(pětišroub), tlouštka 22mm(u novejch) je správně, 277mm prům a 25mm tlušťku měla u 5.gen jedině 4x4
gulas vtom mas ty, kezde po facelifte mala aj hladka GTi 277 kotuce!
kedze som majitelom dvoch pofaceliftovych 3S-GE a na oboch boli 277kotuce... aj na anglickej, aj na tejto, co ju jazdim.
garfielld píše:máte v tom oba guláš jsou na 5.gen 2,0 nebo 1,6 po faceliftě(pětišroub), tlouštka 22mm(u novejch) je správně, 277mm prům a 25mm tlušťku měla u 5.gen jedině 4x4
jo jo ty v tom mas gulas, ja mel 255mm a 25mm tloustku, zbytek je jak pise gabko
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
stejně se mi to nějak nezdá, s tlouštkou 25 dou sehnat jedině 277prům a i v katalogu je 255 psaná pro 2,0 a 1,6 a 277 psaná pro GT4, ale to je mi buřt, nabízim co nabízim, tyhle kotouše byly původně 22mm tlustý !
safar17 píše:zdravim nemate nekdo altik a servo pumpu jiz sem jednou uz shnel a sehnal sem jenze nejaka svin* my vykradla sklep tak proto zhanim jeste jednou a po poripade i lanko tachometru predem dekuji
----------------------------------------------------------------------
toyota celica st162 2,0gti bez altiku a serva
uz to do sklepa nedam ale hned namontuji
garfielld píše: stejně se mi to nějak nezdá, s tlouštkou 25 dou sehnat jedině 277prům a i v katalogu je 255 psaná pro 2,0 a 1,6 a 277 psaná pro GT4, ale to je mi buřt, nabízim co nabízim, tyhle kotouše byly původně 22mm tlustý !
okej, beriem, bola to len reakcia na "gulas" niektore katalogy miesaju jedno s druhym...
zdravim nemate nekdo altik a servo pumpu jiz sem jednou uz shnel a sehnal sem jenze nejaka svin* my vykradla sklep tak proto zhanim jeste jednou a po poripade i lanko tachometru predem dekuji