Kde jsme koho potkali ;-)
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Přeposlali s vychoda...nikdo svoje auto nepoznava...
http://celica.su/wwwboards/viewtopic.php?f=14&t=24436
Take už je to doba...

http://celica.su/wwwboards/viewtopic.php?f=14&t=24436
Take už je to doba...
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi omluvime kolegu za jeho "děsnou češtinu", myslel to určitě dobře,ta omalovanka vypada trochu jako velokonočne vejce, ted by se docela hodila...biscuit píše:tu omalovankovou znam, v praze jsem parkoval vedle ni a tady na foru byla taky nekde vyfocena - asi prodej (uz je to dyl), ma myslim usteckou znacku.
a ta cervena je pekne oskliva a ne такая красавица на улице "На Приштине" района Прага 1, в самом центре.. a ta ulice neni na pristine, ale na perstyne

- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
TomasGT20 píše:posledni dobou potkavam dost celic a asi nejsou zaregistrovany na klubu, alespon co tak sleduju forum atd..... je to trochu skoda, kdyz se podari tak bliknu a nic
nejlepší je když blikáš,ještě mávneš při průjezdu a ten druhej jen hledí jestli nezapoměl zapnout světla

Už se mi taky párkrát stalo že jsem u obchodního domu uviděl krásnou Toyotu,tak jsem zajel k ní a čekal na majitele.Po tom co jsem mu řekl že jsem magor do Toyot,člen Toyota klubu a že má krásný auto se na mě podíval a řekl že ho to vůbec nezajímá-že prostě Toyotu má jen proto že to bylo výhodný a až ho omrzí tak ji prodá.Ve většině případů je mi těch aut líto když vidím následně odjezd který jejich majitelé se studeným motorem předvedou

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel takových je většina,..Tonda píše:TomasGT20 píše:posledni dobou potkavam dost celic a asi nejsou zaregistrovany na klubu, alespon co tak sleduju forum atd..... je to trochu skoda, kdyz se podari tak bliknu a nic
nejlepší je když blikáš,ještě mávneš při průjezdu a ten druhej jen hledí jestli nezapoměl zapnout světla![]()
Už se mi taky párkrát stalo že jsem u obchodního domu uviděl krásnou Toyotu,tak jsem zajel k ní a čekal na majitele.Po tom co jsem mu řekl že jsem magor do Toyot,člen Toyota klubu a že má krásný auto se na mě podíval a řekl že ho to vůbec nezajímá-že prostě Toyotu má jen proto že to bylo výhodný a až ho omrzí tak ji prodá.Ve většině případů je mi těch aut líto když vidím následně odjezd který jejich majitelé se studeným motorem předvedou

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- Pavel Slepecky
- Navigátor
4.4 2010
4.dubna v 15:30 kdo projizdel Bruntalem tmave modra T20 mensi zadni kridlo, vyjimecne sem sel pesky a nez sem stacil pozdravit uz si byl v tahu
- Ahold
- Věčnej rejpal
Re: 4.4 2010
Tu jsem potkal pár týdnu zpět jak dojela ke Kauflandu, tam udělala kolečko a zase jela pryčPavel Slepecky píše:4.dubna v 15:30 kdo projizdel Bruntalem tmave modra T20 mensi zadni kridlo, vyjimecne sem sel pesky a nez sem stacil pozdravit uz si byl v tahu

Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Re: 4.4 2010
tak to si nejspis potkal Karlose -xNorys- a ten je z Brun. tenhle typek mel Opavskou spzAhold píše:Tu jsem potkal pár týdnu zpět jak dojela ke Kauflandu, tam udělala kolečko a zase jela pryčPavel Slepecky píše:4.dubna v 15:30 kdo projizdel Bruntalem tmave modra T20 mensi zadni kridlo, vyjimecne sem sel pesky a nez sem stacil pozdravit uz si byl v tahu
žlutá GT4 šetá generace směrem na Jindřichův Hradec v jedné vesničce stála před baráčkem,kdopak to byl????Mám tam kousek chajde a jeli sme přes deštnou nakupovat.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz