Yaris HSD
HSD STYLE - RADIO
Ahojky
nevite nekdo odpoved na otazku:
Má to nase radio RDS?
uz jsem se nabazil poslouchani te super tiche jizdy :-DDDD
A zacal jsem poslouchat muziku a az dneska jsem si vsimnul, ze auto sice ukazuje naladenou stanici, ale nikde nefrci RDS informace (jako treba INterpret a nazev pisne).... a i kdyz mam zapnute dopravni informace tak se mne tak pri jejich vysilani neoznacuji jako dopr. info a proto se mi ani nevkladaji do poslechu treba CD.
Na mem predchozim P207 to normalne fachcilo tak nevim?
nevite nekdo odpoved na otazku:
Má to nase radio RDS?
uz jsem se nabazil poslouchani te super tiche jizdy :-DDDD
A zacal jsem poslouchat muziku a az dneska jsem si vsimnul, ze auto sice ukazuje naladenou stanici, ale nikde nefrci RDS informace (jako treba INterpret a nazev pisne).... a i kdyz mam zapnute dopravni informace tak se mne tak pri jejich vysilani neoznacuji jako dopr. info a proto se mi ani nevkladaji do poslechu treba CD.
Na mem predchozim P207 to normalne fachcilo tak nevim?
Na RDS je info podla toho,či tam napíše alebo nie tá daná stanica.Ono by to malo rolovať postupne-Stanica-interpret-skladba.Ale teraz neviem,či tú funkciu rolovania -niečo ako "podrobnejšie info"-netreba prepnuť s RDS tlačidlom.Skus to.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
-
- Člen Týmu
Question From France
Hello Everyone!
I am Alex and I live in France, sometimes I buy cars in Poland, Czech Republica or Slovakia because it's cheaper!
I am looking for a Toyota yaris HSD in Style range but I don't know if there is the cruising mode (tempomat) in serial equipement on this model.
It is important because when I sell my car in France, clients want a car strictly the same as the french model!
Could you confirm me if there is this equipement on the czech model?
Thanks!
I am Alex and I live in France, sometimes I buy cars in Poland, Czech Republica or Slovakia because it's cheaper!
I am looking for a Toyota yaris HSD in Style range but I don't know if there is the cruising mode (tempomat) in serial equipement on this model.
It is important because when I sell my car in France, clients want a car strictly the same as the french model!
Thanks!
Re: Question From France
Človeče..- ale ti jede huba-kto by to do teba povedal..
P.S.(medzi nami):
-čo hovorí..?.. uráža nás... ?

P.S.(medzi nami):
-čo hovorí..?.. uráža nás... ?

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Re: Question From France
Alex,Alex_FR_CZ píše:Hello Everyone!
Thanks!
local importer specified only 2 trim models for Czech market - both kind of limited in terms of other countries of Europe. So you will not have cruising control in neither. However if you insist on dealership they should be able (though they will claim that they can not) to equip your car with cruising control. My Yaris HSD is the lower trim and I had dealer make order with cruising control exclusively. Now I can reward my foot with some rest on long trips

Hi Alex,
In poland? YES.
Yaris Hybrid PREMIUM HYBRID
Yaris Hybrid DYNAMIC HYBRID
http://www.toyota.pl/cars/new_cars/yari ... del=ya_hsd
In poland? YES.
Yaris Hybrid PREMIUM HYBRID
Yaris Hybrid DYNAMIC HYBRID
-
- Člen Týmu
Hi everyone!! Thank you some much for your answers! It's clear now! I will manage with a dealer in CZ to get the cruising mode after the factory if its possible like acamar say! The exchange rate between Czech couronna and euro is more interesting than Zloty and euro for the moment so I think I plan to go in Prague to try to find my model!
And if i don't found i will try in Poland!
Thanks!

Thanks!

-
- Člen Týmu
spotreba
Preve som sa vratil z vyletu do ciech..Puchov-Piestany (dialnica) potom smer na Breclav a spodom ciech az do Lipna nad Vltavou po bočnych cestach..nazad ta ista trasa..celkovo 900km z toho asi 150 dialnice, cela cesta na klime..2 dospely+2 deti + 3 kufre. Palubny ukazal priemer 4,2, podla tankovania 4,26. Od aprila ako som prezul na letne najazdene cca 5000km s priemerom 4,42. 

Tak to já jsem měl dnes výlet 140km, bylo to Ostrava-Bílá a zpět, trasa tam-zpět nebyla stejná. Klima jen cesta tam, 2 lidi+pes (malý
). Průměr 3,7 
Jinak poslední tankování 5,45 a to jsem jezdil jak "hovado", zkoušel jsem plný plyn v zatáčkách apod. Už to má najeté přes 18tis a chtěl jsem zkoušet i chování v krizových situacích. Ford Focus to není, tam je podvozek jinde, ale podle mě jsem mile překvapen. Ovšem představoval bych si opravdu lepší brzdy. Mám pocit, že na tu váhu by to chtělo "ostřejší".
A takový dotaz: Venku mezi malým a velkým oknem na straně řidiče máte v úrovni zrcátka kousek plastu, ten ale na druhé straně není. Víte k čemu slouží?

Jinak poslední tankování 5,45 a to jsem jezdil jak "hovado", zkoušel jsem plný plyn v zatáčkách apod. Už to má najeté přes 18tis a chtěl jsem zkoušet i chování v krizových situacích. Ford Focus to není, tam je podvozek jinde, ale podle mě jsem mile překvapen. Ovšem představoval bych si opravdu lepší brzdy. Mám pocit, že na tu váhu by to chtělo "ostřejší".
A takový dotaz: Venku mezi malým a velkým oknem na straně řidiče máte v úrovni zrcátka kousek plastu, ten ale na druhé straně není. Víte k čemu slouží?

Jestli myslis takovej ten kousek na "sloupku" mezi okny v predu....descent píše:Tak to já jsem měl dnes výlet 140km, bylo to Ostrava-Bílá a zpět, trasa tam-zpět nebyla stejná. Klima jen cesta tam, 2 lidi+pes (malý). Průměr 3,7
tak toho ze na strane spolujezdce neni jsem si vsimnul az ted kdyz jsem si precetl tvuj prispevek....DDDD
A k cemu ma slouzit to teda netusim a myslim si ze ani v ceske Toyote na dotaz tohodle typu budou koukat jak tele na vrata a vymyslet si nesmysly, protoze sami urcite taky nevi proc to tam je...DDDD
Dle meho je tam proto, aby ti "nepretekala" voda v desti (nebo pri ostriku predniho skla) za jizdy z toho malyho na velky sklo a nebranila videt do leveho zrcatka... lepsi vysvetleni me nenapada....
Chlapi, bol som dnes v servise vo ZV (BB som zatial neskusal, ale ma to jeden majitel tak predpokladam rovnake podmienky ...aj ked ktovie) dohodnut rocnu servisnu prehliadku a pytal som sa aj na tempomat. Tak prosim pekne odhadovana cena je 400 (slovom styristo) €. Bolo mi povedane, ze packu vyraba nejaka firma TSS a ze by bolo treba vyrezat otvor atd. Material bol nieco cez 300 (packa a kebalaz) a zvysok za pracu. To uz je teda nejak brutal, vzhladom na to, ze to v ZA urobili priblizne za polovicu. A rezaniu sa cudujem, ved pochybujem, ze tam bude iny diel ako na polskom trhu (ale to je len moj dohad).
slaavko: Ty si si to dal robit v ZA u autorizovaneho na Dlhej 84? Kolko si dokopy platil? Funguje ti to OK? Zaruka na vizdlo predpokladam ostava. Asi si obvolam vzdialenosotu prijatelne mesta, ze ci a za kolko to vedia urobit.
slaavko: Ty si si to dal robit v ZA u autorizovaneho na Dlhej 84? Kolko si dokopy platil? Funguje ti to OK? Zaruka na vizdlo predpokladam ostava. Asi si obvolam vzdialenosotu prijatelne mesta, ze ci a za kolko to vedia urobit.