Možna tobyl nějaky žarlivej manžel...ne mněl jsi v posledni době nějake pletky ... tak nějak mezi Vimperkem a Volarama...micron píše:cera> no tak toho bych potkat nechtěl... zrovna sem popíjel energy drink "modrá svině" - "chutná sviňsky dobře"to tam je napsaný a ještě by mě srazilo prase
Ale jako neviděli jsme skoro nic jak jsme stáli v tom protisměru... člověk vůbec neviděl kde jsou a jak jsou velký! jako skočili solidně... pěkně za sebou a pak se zastavili před tim svodidlem přímo před mým autem... tak sem si vybavil ty fotky jak jsou na netu, jak jim proskočil ten los, nebo co to bylo skrz čelní sklo... tak sem radši stál bokem... a řikám ty vole, kde jsou? a najednou šlupka
no hned mě napadlo že mam parohy zabodlý ve dveřích
ale naštěstí je neměli, ufff
bylo to mezi Vimperkem a Volarama... v takovejch skvělejch serpentýnách. Fakt sem pak radši zmizel... jako on takovej nasranej jelen... s parohama by se moh docela pomstít
Den blbec...v takovej den, zalez pod peřinu se svim milačkem a raději vubec nikam nechod...Ups, promin...ja zapomněl že tvuj nejmilejši milaček parkuje venku...micron píše:to těžko... zatim jsem free... celibát
Hele, na ten celibat davej bacha, laska k autu je, samozřejmě, věc prospěšna ale nic se nema přehanět...žensky bejvaji take někdy užitečny...![]()
no vůbec zajímavej výlet na prkno a běžky... když sem vyrážel, tak si vždycky kontroluju tlak v pneu... 250 na 3 kolech a na posledním 150? tak sem odfouk na 230 a dofouk na 230, koukám na pneumatiku a co nevidim...
helemese... no tak sem ho vytáhnul- což sem dělat neměl, žeale tak už sem vytáh pár hřebíků z barumek a byly krátký... tenhle byl delší
tak sem ho zarazil zpátky, zajel tady pár metrů od baráku do pneuservisu pod tratí, zalepil to pěkně a tradááááá.
jn tak jak mi vyjede celda ze servisu opravena tak snad urciteJavor píše:Maci: čauvec tak to si asi viděl mědoufám že si tu bradu pak našel
kdybys zdravil asi bych si myslel kdoví co ale tak snad tě někdy potkám i tvojím a ne ve služebním
jen pro info Kysi ja tento ctvrtek nevim jestli budu moct auto je stale v servisu protoze ty **** triglavsky nechcou pustit love...takze ja budu jen rad kdyz to bude az za 14 dnuKysi píše:To cera a micron: chlapi ty vase historky tohle mi uz nedelejte jak jsem se nasmal(samoz ale skoda auticek
)
To maci: jestli podvozek do ctvrtka dorazi (este dam echo), privezu ho na hrbitak na okouknuti. sice mam odpoledni sichtu, ale kdyz se domluvime, na hodku bych si moh dat pauzu...
vim jen o dvouch jedna moje stribrna 7g a jedna 6g stribrna:-D jinak asi nic:-Dcera píše:Dnes rano v 7 00 jsem byl služebně v Pelhrimově...a nepotkal ani jedu celdu....Vazli píše:dnes rano v pelhrimove u lidlu stribrna 6g a dopoledne cervena 5g v nove risi se slecnou ktera nechapala proc na ni z nakladaku mavam ale zamavala:-D![]()
![]()
Mně se zdalo že tam jimi se musi hemžit...
Stejně jsem byl fordem...tak že s toho pozdravu stejně nic nebylo...Vazli píše:vim jen o dvouch jedna moje stribrna 7g a jedna 6g stribrna:-D jinak asi nic:-Dcera píše:Dnes rano v 7 00 jsem byl služebně v Pelhrimově...a nepotkal ani jedu celdu....Vazli píše:dnes rano v pelhrimove u lidlu stribrna 6g a dopoledne cervena 5g v nove risi se slecnou ktera nechapala proc na ni z nakladaku mavam ale zamavala:-D![]()
![]()
Mně se zdalo že tam jimi se musi hemžit...
EDIT: vlastne jeste jedna cervena 7g stoji v hodejovicky ulici na prodej