A hluku se neboj, je to docela odhlucnene...
No a co je horsi nez u bezneho nehybrida? Cena, misto na velikost auta. Co je mnohem lepsi? Provozni naklady, pohodli velke vybavy v cene, vcelku slusna osobitost auta a majitele..

Ta u toho naštěstí nebyla, ale taky mi prolétlo hlavou : Ty vole, to budou pohledy, to budou řeči, hlavně že sis musel prosadit tohle auto ....no, naštěstí do dopadlo jinak. Corolla byla fajn, jezdilo to krásně, spotřeba kolem 7l na 17kách alu. Jenže já si nikdy nezvykl na ten všudypřítomný klapot, i když jen lehký. Navíc jsem si prošel celou anabázi s čištěním vstřikovačů ve 150 tis., repas čerpadla ve 160 tis., další test vstřiků ve 168tis. (byly OK, ale měnil se SCV ventil). No a teď se tam začala ozývat dvouhmota, což je sranda tak za 30-35 tisíc a to už jsem odmítl. Dávalo to takovou ránu při rozjezdu, při puštění spojky, ale jen někdy. Nejdříve jsem to chtěl prodat na inzerát tak za 160-165, ale měl jsem strach, že by mi to někdo mohl pak omlátit o hlavu. Tak jsem to včera frknul do Áček za 145, ať se tam s tím poflákaj. Ono dávat do auta se 175tisícema na tachometru 30-40 tisíc a čekat, kdy mi odejde DPF, EGR, turbo a další vychytávky, to už se mi nechtělo a těch 15 tisíc mi za případné problémy s kupcem skrz nějakou skrytou vadu taky nestálo.Tak jsem jim to tam nechal, pán pro mě dojel do Áček, u něj doma jsme to sepsali, dal jsem mu peníze a domů jsem přijel Priusem. Ona manželka možná brzy změkne, už mi volala, jak se to v práci všem líbí a jak si s tím šéf sjel a byl z toho výřízenejudo píše:Jaroslavn: gratuluju, ať slouží. Dobrý příběhjak z áček, dovedu si představit ty ksichty od manželky, jestli seděla vedle. Ale neboj - zamiluje si ho, jakmile zjistí, že nemusí řadit a že má lehký elektrický posilovač a možná ještě i parkovací kameru? Taky se u nás přesedá z Corolly Verso 2.2D4D a i po půldruhém roce žena Priuse bezmezně miluje.