Akční návrat z baru... 3:30 protože nám nejezdí výtah... rekonstrukce... jdu do 3. patra v paneláku... otevřu dveře a barikáda z kvádrů????!!!! normálně zablokovanej vchod... kytky- květináče uprostřed, před výtahem... sem si řikal cooože mam snad halucinace???!!! tak jsem popad jeden kvádr- na rekonstrukci výtahu a barieru přelez...
Najednou týpek... 20-24 let... z poza rohu a řiká, já jsem bezdomovec, a strašně se bojim feťáků... sem si řikal oleeeee tak to brutálně zablokoval... on zablokoval východ pro všechny bydlící ve 3. patře 2jitě... 2je dveře + výtah... kterej nejezdí pro jistotu

:-úůůůůůůůů tohle by mi nikdo snad nevěřil... naprosto fascinující člověk... mimochodem těch kvádrů tu je cca 15 a vážej mega mega hodně... on je prostě přestavěl... aby se zabarikádoval v průchodu a moh se chudák v klidu vyspat v relativním teple...
Smutnej ale komickej příběh... No když mi to vysvětlil, že má prostě schýzu z toho, že ho někdo okrade během spánku, má brutální strach z feťáků (do noční tramvaje ho odmítli pustit kurvy)... tak se to pochopit dalo... řek jsem mu ať to teda vrátí všechno do původní polohy... že by se další bydlící asi dost zlobili po ránu

kytky a kvádry a ať je v klidu... když si tak uvědomim, co by si soudsedi mysleli, po ránu když se nebudou moct dostat z 3. patra... cooooožeee

ukrajinci by tomu fakt nevěřili
No neni to sranda... je to fakt smutný... i když ta barikáda co si vytvořil byla vlastně dokonalá... no smutný... dal jsem mu doutníček a snad se vyspí--- dokážu se vžít do jeho role... ale jde o to, co bude po ránu... až na něj narazí další obyvatelé...
ale tohle mě teda fakt odrovnalo

jako by vám někdo zablokoval dveře od baráku, bytu betonovýma kvádrama... no tohle je ferda mravenec neuvěřitelnej husťoš borec
psychologicky je to jasný... prostě se chtěl ukrejt... jako já v bytě se zataženýma žaluziema, jako v autě s tmavýma foliema... je to logický svým způsobem... chápu... ale je to fakt mega smutný... mladej člověk, opilej nebyl, zfetlej nebyl... prostě jen psycho z týhle vymrdaný civilizace, kde neni práce ani pro vysokoškolsky vzdělaný lidi a 0 perspektiva do budoucna

mimochodem prej byl i vedle u poicajtů a ty ho poslali do světa... no nebyl ožralej... kdyby byl... tak ho odvezou na záchytku... ale proto, že byl normální a míň ožralej než já, tak by ho nechali zmrznout venku

logika???? šajze
řešení? na každý konečný tramvaje by měla bejt noclehárna kontrolovaná kamerovým systemem policie... kde si může každej slušnej člověk co neměl v životě štěstí odpočinout v relativním teple... tak by to mělo bejt... tohle by měl tenhle stát udělat. tečka
7:30 tak už tu neni borec...

přemek podlaha
bořek stavitel... všechno vrátil zpátky a asi zmizel do přízemí, zbyly po něm jen šrámy na podlaze, típlej vajgl a obal kinder bueno