Sterace
Zdravim,
obdobný problém jsem řešil taky ihned po zakoupení vozidla (taky Tredncar NJ), bylo mi řečeno, že se musí vyměnit (vymění v rámci záruky zdarma). Technik říkal, že je objedná a ozve se, jak budou skladem. Technik se ozval asi za týden, chtěl si ověřit jaký typ tam mám (dle takového výřezu nebo značky na trysce) tak jsem mu řekl co tam mám, potvrdil mi, že jsou ještě s jiným úhlem a že je objedná.... to bylo někdy v září... a už se neozvali....
V pátek jedu na servis, odešly parkovací seznzory (jak jsem zjistil, tak mi tam namontovali nějaké neoriginální!!!) a řazení mi přijde jako v autě co má najeto 500 tkm, nepřesné dráhy, někdy nejde vůbec zařadit jednička nebo zpátečka a podřadit z trojky na dvojku taky jde těžko... tak se schválně zeptám i na ty trysky
a jak mě naštvou, tak si najdu jiný servis... asi někde v Ově...
obdobný problém jsem řešil taky ihned po zakoupení vozidla (taky Tredncar NJ), bylo mi řečeno, že se musí vyměnit (vymění v rámci záruky zdarma). Technik říkal, že je objedná a ozve se, jak budou skladem. Technik se ozval asi za týden, chtěl si ověřit jaký typ tam mám (dle takového výřezu nebo značky na trysce) tak jsem mu řekl co tam mám, potvrdil mi, že jsou ještě s jiným úhlem a že je objedná.... to bylo někdy v září... a už se neozvali....
V pátek jedu na servis, odešly parkovací seznzory (jak jsem zjistil, tak mi tam namontovali nějaké neoriginální!!!) a řazení mi přijde jako v autě co má najeto 500 tkm, nepřesné dráhy, někdy nejde vůbec zařadit jednička nebo zpátečka a podřadit z trojky na dvojku taky jde těžko... tak se schválně zeptám i na ty trysky

<b>Toyota Auris - <i> 1,6 Valvematic Luna </i> - Super white </b>- 8/2011
<i>Model <b>2011<b></i>
<i>Model <b>2011<b></i>
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Volali z Toyoty, přistavuji káru k výměně trysek.
Naposledy upravil(a) Joshuaboy dne čtv 09.02.2012, 12:19, celkem upraveno 1 x.
Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011
Toyota CK Brno.
Uznali ze to strika niz a nabidli vymenu. Nejdriv 350KC za kus to sem byl ochotnej ale pak mi volal ze ne 350Kc jedna ale 650Kc jedna
Me chcete rict ze nekde to vymeni zdarma na zaruku a nekde za to chteji penize?
Uznali ze to strika niz a nabidli vymenu. Nejdriv 350KC za kus to sem byl ochotnej ale pak mi volal ze ne 350Kc jedna ale 650Kc jedna

Me chcete rict ze nekde to vymeni zdarma na zaruku a nekde za to chteji penize?

Skoda 125L rv. 1989
Opel Omega 2,0 16V LPG rv. 1995
Toyota Auris 1,6 Luna rv.2011
Opel Omega 2,0 16V LPG rv. 1995
Toyota Auris 1,6 Luna rv.2011
Auto EDER Karlovy vary - nabidnuta vymena zdarma v ramci zaruky. O problemu vedeli. Odmitnul jsem , pac mi to tak nevadilo.
EDIT: Jenom nechapu , kdyz ctu vase prispevky, ze i novy Auris to ma spatne. Vzdyt meli tolik casu zareagovat ve vyrobe.
EDIT: Jenom nechapu , kdyz ctu vase prispevky, ze i novy Auris to ma spatne. Vzdyt meli tolik casu zareagovat ve vyrobe.
Toyota Corolla XLi E10 65kW
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris II TS 1,4 D4-D
Toyota Auris II 1,6 vvti facelift
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Já se hlavně pozastavuji nad tím, proč je díl zhotovený tak, že není možná štelovačka, ale jen výměna. To mi připomíná situaci, kdy kvůli maličké třísce v prstu by člověku odřízli celou ruku. To je děsně neekologické, když už tedy Toyota chce stát i tomto poli ekologičnosti v čele. O tom, že neekonomické, netřeba hovořit.
Toyota Auris 1.6 Valvematic, Super White 2, výbava Luna VSC+TRC, převzato 6. 10. 2011
Nejspíš jak u koho, třeba já s tím problém nemám.Dantechno píše:Auto EDER Karlovy vary - nabidnuta vymena zdarma v ramci zaruky. O problemu vedeli. Odmitnul jsem , pac mi to tak nevadilo.
- Joshuaboy
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ostřikovače u Trendcaru Šenov (Nový Jičín) vyměněny v rámci záruky (tedy gratis). Nezapomněl jsem se optat na cenu při běžné koupi, takže vězte, že cena je 554 Kč za kus, což značí, že výměna obou vyjde na 1108 Kč jen za materiál. A nezapomeňme připočítat práci, která je, podle protokolu, v množství 0,20 normohodiny. Je poznat určité zlepšení, ale že by to bylo kdoví co, to se říct nedá.
P. S. zdravím Czertíka, kterého mi bylo ctí dneska v servisu potkat a poznat.
P. S. zdravím Czertíka, kterého mi bylo ctí dneska v servisu potkat a poznat.
Vzhledem k SZ na toto tema par zkusenosti k BOSCH Aerotwin. Musim rict , ze si zatim nemuzu vubec stezovat. Stiraji perfektne. Nevim jestli byl rozdil mezi starymi a temito zpusoben spatnym stavem puvodnich pred vymennou ale jsem fakt spokojen. Zatim jsem je nevyzkousel ve vyssich rychlostech nad 130km/h. Zrejme ho koupim i na zadni..Dantechno píše:Uz jsem objednal dnes ty Bosche Aerotwin - po case napisu jak funguji u me. Ale myslim , ze budu spokojen. Ty puvodni mam pres tri roky a uz moc nestiraji takze zmena k lepsimu bude urcite.
Toyota Corolla XLi E10 65kW
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D