Fólie

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

Komanche píše:jak tam tu konvici vetknes? ja sundavam DZ ziletkou...
Presne tak, ziletka je nejlepsi. Da se ta znamka dokonce sundat neporusena a prelepit jinam :wink: 8)
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 ja_ma: no vyhřívání samozřejmě poškodit můžeš. Nesmíš ho přerušit. Takže bacha pokud to budeš dělat žiletkou nebo tak. Jinak předpokládám, že bude přidělané lepším lepidlem než ty fólie.
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

BRunner píše:2 ja_ma: no vyhřívání samozřejmě poškodit můžeš. Nesmíš ho přerušit. Takže bacha pokud to budeš dělat žiletkou nebo tak. Jinak předpokládám, že bude přidělané lepším lepidlem než ty fólie.
Kdyz jsem ho odloupaval,tak na te folii zustavalo kousek toho vyhrivani (zelena barva) ale opravdu jen malo... Tak snad se mi to povede! Folii bych tam nechal, ale nejde pres ni nic videt, byla spatne nalepena :roll:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

inac ako sa folia lepi,tak sa folia zlepuje,bolo povedane mne :) jarova voda,lesie tepla a ked ide okno vybrat,tak do vane s nim 8)
wood
Člen Týmu

Příspěvek od wood »

Komanche píše:jak tam tu konvici vetknes? ja sundavam DZ ziletkou...

normalne nalejes vodu z venku na sklo na misto kde mas dalnicni znamku... pak ji nadherne slepis bez jakehokoli poruseni a muzes si ji uplne v pohode nalepit kamkoliv jinam
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Chcel by som si dat folie na sklo piatych dveri a takiez na dvojicu skiel zadnych dveri. Zafarbenie skla by som rad uplne cierne, aby zvonku nebolo nic vidno, avsak zaroven aby viditelnost zvnutra bola co najlepsia. Aku znacku by ste mi odporucili?
Cenovo by som sa chcel zmestit aspon do sumy, ktoru ponuka Toyota. Predajca mi ponukol folie za cca 4500 SK, avsak nespominam si na znacku. Zaruka je 5 rokov.

Dalej mi nie je celkom jasne, ako je to so zarukou auta, ked si dam nalepit folie u inej firmy, ako priamo v servise Toyota. Hrozi strata zaruky na dvere? Alebo zaruku po aplikovani folii prebera firma, ktora folie lepila?
Vdaka.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

borland píše:Chcel by som si dat folie na sklo piatych dveri a takiez na dvojicu skiel zadnych dveri. Zafarbenie skla by som rad uplne cierne, aby zvonku nebolo nic vidno, avsak zaroven aby viditelnost zvnutra bola co najlepsia. Aku znacku by ste mi odporucili?
Cenovo by som sa chcel zmestit aspon do sumy, ktoru ponuka Toyota. Predajca mi ponukol folie za cca 4500 SK, avsak nespominam si na znacku. Zaruka je 5 rokov.

Dalej mi nie je celkom jasne, ako je to so zarukou auta, ked si dam nalepit folie u inej firmy, ako priamo v servise Toyota. Hrozi strata zaruky na dvere? Alebo zaruku po aplikovani folii prebera firma, ktora folie lepila?
Vdaka.
Ja si idem tento utorok davat folie znacky 3M. su to najlepsie folie vo svojej triede, uplne cierne ale z vnutra vidiet perfektne. Tak ako popisujes idem si aj ja s cenou do 4000,-sk. Co sa tyka zaruky-tak vobec nevidim problem preco by si mal stratit zaruku
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Obava zo straty zaruky plynie zo sposobu aplikacie folii. Je totiz potrebne dat dole interierovy obklad dveri (aspon tak mi to popisoval znamy, ktory aplikaciu folii na svojom aute videl), co je uz zasah do vozidla. V pripade, ze nahodou zacnes mat problemy so stahovanim okien, prip. zacne ti cosi vibrovat, zajdes s tym do servisu Toyota, no a ked Toyota zisti, ze si si dal lepit folie (v inej firme), moze sa ohradit, ze chyba vyplyva z nespravnej aplikacie folii, prip. folie boli aplikovane inym postupom, ako postupom od Toyoty.

Podobne je to aj so Zederom. Zederlock si dat do noveho auta (Toyota) nemozes, pretoze stracas zaruku (neviem, ci na cele auto, alebo len na riadiacu tyc). Je to prave kvoli zasahu do vozdila (btw rad by som sa drzal temy o tych foliach, ten Zeder len na okraj).

K firme - vdaka za tip. Uz som cital viac nazorov, ze 3M v tom maju jasno, takze zrejme sa poobzeram, kde nablizsie sa to da u nich spravit.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Aj ja by som si chcel dať tie folie ale až na rok.Som dosť vyžmýchaný z peňazí,ale rozhodne by som sa spýtal najskôr predajcu,či môžem dať nalepiť aj inde,ako u nich(to som ani nevedel,že aj toto robia v Toyote-teraz to "počujem" prvý krát).
Poprípade nech povedia,že ktorá firma má oprávnenie nalepiť ,aby sa naozaj nestalo niečo také,že stratíš na niečo záruku.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Yaris 2007
Navigátor

Příspěvek od Yaris 2007 »

A ktorá Toyota montuje v SR oficiálne fólie?
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Yaris 2007 píše:A ktorá Toyota montuje v SR oficiálne fólie?
tak to neviem, preco? toto by malo byt jedno, pretoze pokial si to das urobit v autorizzovanom pracovisku s certifikatom
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

zadne je ok, ale tie bocne vytvaraju velmi silny prechod medzi prednymi bocnymi...preto som to ja nechcel.potom uz by sa zislo dat aj na predne bocne slabsi tmavy odtien,aby to nebolo zboku take vyrazne....
A ako ti nakoniec davali to zadne okno? z vonka ci z vnutra? :) pekne sa ti tam bude vynimat nase logo :D
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Yaris 2007
Navigátor

Příspěvek od Yaris 2007 »

tomko píše:
Yaris 2007 píše:A ktorá Toyota montuje v SR oficiálne fólie?
tak to neviem, preco? toto by malo byt jedno, pretoze pokial si to das urobit v autorizzovanom pracovisku s certifikatom
nechcem mať problémy so stratou záruky
Odpovědět

Zpět na „Yaris“