7gen. Jak jezdi slabsi verze!!??

vše ohledně modelové řady Celica
IMAM55
Člen Týmu

Příspěvek od IMAM55 »

ja jsem typ kterej prave jezdi rychle a jsem blazen do rychlej aut nemam rad ty tuctovy auta! a jsem hlavne na kupecka! :lol:
Proto bych chtel je to TS a ne tu slabsi, a myslim si ze podle toho ze ten motor je silnejsi tak pri primerene rychle jizde kdy by ten slabsi uz by se musel trochu namahat tak ten by jel klidne tak spotreba by byla stejna!

Ale ja mam casu dost do pristiho leta si zajezdim jeste v 6 a hlavne by to chtelo ji dobre prodat! Jo chlapy pomoste mi urcit cenu prodeje, zalozil jsem novy tema tady a jsou tam i fotky auta! tak pomoste :wink:
avenger
Řidič

Příspěvek od avenger »

no ta spotřeba nevim, takhle to funguje hlavně u šesti a více válců kde je krouťák hodně dole, TS je sice výkonější ale spotřeba bude spíše vyžší, viz 3S-GE, ale kdo chce jezit sportovně spotřebu neřeší tak to taky nedělej...čekej tak 7,5-15 podle stylu jízdy
IMAM55
Člen Týmu

Příspěvek od IMAM55 »

avenger píše:no ta spotřeba nevim, takhle to funguje hlavně u šesti a více válců kde je krouťák hodně dole, TS je sice výkonější ale spotřeba bude spíše vyžší, viz 3S-GE, ale kdo chce jezit sportovně spotřebu neřeší tak to taky nedělej...čekej tak 7,5-15 podle stylu jízdy
no ja moc neresim no, jezdim podle nalady, ale spis ji mam vzdycky abys se prohnal po meste! :lol: jinak kdyz litam se svoji po meste tak mam tak 10-11 !
avenger
Řidič

Příspěvek od avenger »

jo tohle bude podobné navíc to oproti 7a-fe nebo v čem jezdíš pojede, jdi do TS :) nebo si zkrátka zjisti kde v bazarech je nebo se na nějakou zajeď mrknout a svez se, to bude nejlepší, tady ti sice každý může říct názor jak která toyota jede ale stejně si musíš obrázek udělat sám, někdo komu slabší verze stačí ti řekne že jede hezky a cvok který hltá každých 10 koní navíc ti zase řekne že je líná, takže se projeď a sám uvidíš :wink:
IMAM55
Člen Týmu

Příspěvek od IMAM55 »

avenger píše:jo tohle bude podobné navíc to oproti 7a-fe nebo v čem jezdíš pojede, jdi do TS :) nebo si zkrátka zjisti kde v bazarech je nebo se na nějakou zajeď mrknout a svez se, to bude nejlepší, tady ti sice každý může říct názor jak která toyota jede ale stejně si musíš obrázek udělat sám, někdo komu slabší verze stačí ti řekne že jede hezky a cvok který hltá každých 10 koní navíc ti zase řekne že je líná, takže se projeď a sám uvidíš :wink:
No to prave chci se svest, doufal jsem ze bude nejaky sraz ze bych tam prijel a podival se na to auto zblizka a nebo i projel treba! vzdyt ja ho videl pokazde jen na silnici ale dovnitr se mrknout jsem nemel moznost!
Nevis kdy bude nejaky sraz celic?
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

ovela si neprisiel :lol: len rypem, ja som vnej sedel, ale ti poviem, nieje mi po chuti. interier jak fabia :evil: iked vzhladovo sa mi celkom paci
prevezies sa, spravis si vlastny nazor..
iked po presadnuti z tvojej 6gen 1,8 bude aj v slabsej velke VAU, nieto v TS :-)
ja by som ti dal vyskusa 3S-GE, tiez to nieje na zahodenie :-))) chichi :wink:
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
IMAM55
Člen Týmu

Příspěvek od IMAM55 »

gabko24 píše:ovela si neprisiel :lol: len rypem, ja som vnej sedel, ale ti poviem, nieje mi po chuti. interier jak fabia :evil: iked vzhladovo sa mi celkom paci
prevezies sa, spravis si vlastny nazor..
iked po presadnuti z tvojej 6gen 1,8 bude aj v slabsej velke VAU, nieto v TS :-)
ja by som ti dal vyskusa 3S-GE, tiez to nieje na zahodenie :-))) chichi :wink:
tak to je skoda ze ten interier takle na prd! :mad: ale mne hlavne jde o ty vlastnosti jizdni a motor! uvidime, doufamze se v nem svezu v nejblizsi dobe, abych mohl srovnat! 8) Do 3S-GE bych sem se ani nezamyslel :o
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

no aby 3S-GE nenalozil tej 140konovej 7micke :wink: :wink: :wink: a to si nevymyslam :)
IS 300
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

3S-GE 4generacie by nalozil aj TSke :-) (beams) :wink:
IS 300
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Jste děsně nároční :D Co jsem se vezl v Hakyho přemisťovadle, tak mi přišel motor velice sympatickej, na okresce jsme se nedostali ani na ten šestej kvalt. Točit to samozřejmě musíte, jako ostatně všechno co je zhruba do objemu 2 litry. Dynamická akcelerace např. na dálnici pochopitelně nebude u Celicy nikdy taková jako když při 150ti kmh/h šlápnete na krk 400 RWHP Supře a ta za řevu turbodymchadel zmizí stejně rychle jako kdyby se rozjížděla na jedničku. To ale neznamená, že by byla pomalá nebo špatná, je to prostě Celica :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
IMAM55
Člen Týmu

Příspěvek od IMAM55 »

Beaver píše:Jste děsně nároční :D Co jsem se vezl v Hakyho přemisťovadle, tak mi přišel motor velice sympatickej, na okresce jsme se nedostali ani na ten šestej kvalt. Točit to samozřejmě musíte, jako ostatně všechno co je zhruba do objemu 2 litry. Dynamická akcelerace např. na dálnici pochopitelně nebude u Celicy nikdy taková jako když při 150ti kmh/h šlápnete na krk 400 RWHP Supře a ta za řevu turbodymchadel zmizí stejně rychle jako kdyby se rozjížděla na jedničku. To ale neznamená, že by byla pomalá nebo špatná, je to prostě Celica :wink:
No to mas pravdu supra je hodne daleko od celici, ale jako auto o sobe celica je krasna a vic nez dobra pro rychlou a pohodovou jizdu! :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“