HID xenony na celicu r.v 95 T20

vše ohledně modelové řady Celica
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Kotass píše:To bude nejspíš fáma, anténa by musela být vedena motorovým prostorem aby snad mohly ballasty nějakým způsobem rušit rádiový příjem, ale nikdy jsem o tom nic neslyšel.
Pravda, ja xenony mam a radio mi to nijak nerusi :twisted:
...me se zrusil CD menic, takze jezdim jen na radio a to horem padem, po kopcich i lesem a kdyby to slo, chytalo by signal snad i z vesmiru (ta antena je genialni 8) )
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Pavel Liška
Věčnej rejpal

HID xenony na celicu r.v 95 T20

Příspěvek od Pavel Liška »

anténu máš originál nebo nějakou náhradu,u mně je náhrada a nic moc.
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: HID xenony na celicu r.v 95 T20

Příspěvek od Kysi »

Pavel Liška píše:anténu máš originál nebo nějakou náhradu,u mně je náhrada a nic moc.
100pro original, plne funkcni :lol:
Jedina moucha je to, ze se vysouva i v pripade, ze chces jen prehravat CD (jak uz tu bylo kdesi nekolikrat zminovano)
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Lidi mam takovou vec, zajima me jestli ste se s tim uz u Xenonu nekdo setkal...
- mam uz dva roky xenony 6400K a behem tak posledniho mesice mi jedno svetlo z toho modraveho zabarveni zbelalo, druhe je v poho... po kontrole tech vybojek jsem zjistil, ze tomu svetlejsimu uplne zbelela ta vnejsi elektoda co je tazena venkem podel vybojky, je to mozne? to druhe ji ma porad modrou... a propo, z toho teda plyne ze zabarveni urcuje ta vnejsi elektroda? to me prijde nejake divne ne? :roll:
inzaghi
Člen Týmu

Ouha ty ceny v cesku :D

Příspěvek od inzaghi »

pokud nekdo bude mit zajem,ziji v Anglii paty rok a mam taky celdu,jelikoz se me nelibi ty ceny veci v Cesku zasilam par odkazu na xenony,kity atd....
pro vetsi info neni problem napsat na muj email.mohu zakoupit jakoukoliv vec a zaslat do ceska....

http://cgi.ebay.co.uk/TOYOTA-CELICA-94- ... 3a581a2a68

http://cgi.ebay.co.uk/9005-HB3-VIRTUAL- ... 20af442f2d

zdroj www.ebay.co.uk

mohu za polovicni zalohu zakoupit a zaslat do ceska... 1tyden doprava prez firmu Parcel force
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

A myslis ze bys byl ochotnej poslat treba litaky? to uz je moc velka zasilka co? neni to aktualni, jen se ptam, protoze do budoucna mam nejake z Anglie vyhlednute... :-)

Jinak musim rict, ze tady uz nejaky ten patek delaji policajti odchyt prave na xenon HID sady, me kvuli nim zprudili taky a stalo me to na poprve litra, priste uz to prej bude za plnou... jezdim s nima uz tretim rokem a nikdy to neresili, az tedkom posledni dobou prave...a ani to ze me chytli me neodradilo je pouzivat, ale pak sem objevil 80W zarovky a rozhodl jsem se je prubnout a zatim jsem s nimi spokojenej...(jsou taky z ebay Anglie, prisly me i s postovnym na 200,-) a uvidime jak dlouho vydrzi, takze xenony sly ven 8)
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

A muzes dat prosimte hodit odkaz? rad bych taky svitil jeste lip nez svitim ted, ty svetla jsou fakt tragedie Uz jsem nad tim taky mockrat premyslel , ale nechci dostavat pokuty, i kdyz by ty svetla treba neoslnovaly a byly spravne serizene, jenze nekdy si rikam ze by ty pokuty staly za vic svetla. :roll:
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Ja je mel taky serizene, ale co naplat ze? je to proste videt uz na prvni pohled... a presne tak, za to svetlo by to stalo, jenze ja jim taky nechci zbytecne delat sponzora...

odkaz treba tady :wink:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0290009541

Jo je tu ale jedna vec, ktera mi s pouzitim techto zarovek dela lehke vrasky na cele, a to ta, ze jsem se doslechl ze by se mohla casem poskodit ta odrazova plocha ve svetlech... predpokladam ze vetsim mnozstvim tepla, ktere ty zarovky produkuji... takze nechci spekulovat a taky by me zajimalo co je na tom pravdy...?
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

diky, vyzkousim, snad jeste nekdo napise co je pravdy na poskozeni te odrazove plochy :)
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

TomasGT20 píše:diky, vyzkousim, snad jeste nekdo napise co je pravdy na poskozeni te odrazove plochy :)
Mam OSRAM Cool Blue a na druhym aute Osram night breaker a spokojenost. Jen to chce sem tam utrit svetla. Dalkovy jsou luxusni i ty obyc co tam jsou. Spis me stve ze v Celde jsem porad osvicenej ja at proti me jede cokoli mam vypaleny vociska. A nejhorsi jsou fabky podelany.

POkud je parabola z plechu tak bych se toho tak nebal. POkud je z plastu a je na ni pokoveni teoreticky to muze udelat film nebo nejakou sfinarnu.
Tezko rict, treba vyzkouset. Takze jestli to Kysimu neco provede musi se zminit a ne tajit :D
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Kubrt píše:
TomasGT20 píše:diky, vyzkousim, snad jeste nekdo napise co je pravdy na poskozeni te odrazove plochy :)
Mam OSRAM Cool Blue a na druhym aute Osram night breaker a spokojenost. Jen to chce sem tam utrit svetla. Dalkovy jsou luxusni i ty obyc co tam jsou. Spis me stve ze v Celde jsem porad osvicenej ja at proti me jede cokoli mam vypaleny vociska. A nejhorsi jsou fabky podelany.

POkud je parabola z plechu tak bych se toho tak nebal. POkud je z plastu a je na ni pokoveni teoreticky to muze udelat film nebo nejakou sfinarnu.
Tezko rict, treba vyzkouset. Takze jestli to Kysimu neco provede musi se zminit a ne tajit :D
Tak ja momentalne pouzivam philips blue vision jedna snad za 400kc. Sviti dobre ale pouze kdyz nejede do protivky zadne auto a neprsi. Jak zacne prset jde to do haje a s temi protijedoucimi auty je to taky na nic, celda je dost nizko proto ti to kazdy pere do oci, ma mto same. Jedina moznost je prave koupit silnejsi zarovky a tim jakoby prosvitis ty protijedouci auta, myslim ze to tu i nekdo psal. Kdyz prsi jede do protivky auto tak je to nejhorsi moc toho nevidim a nejhorsi je kdyz je tam jeste nejaky blbec chodec ktery nema ani osvetleni a pritom leze na cestu, to jsou pak nebezpecne situace.
edit : Svetla utiram porad
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

TomasGT20 píše:a tim jakoby prosvitis ty protijedouci auta, myslim ze to tu i nekdo psal. Kdyz prsi jede do protivky auto tak je to nejhorsi moc toho nevidim a nejhorsi je kdyz je tam jeste nejaky blbec chodec ktery nema ani osvetleni a pritom leze na cestu, to jsou pak nebezpecne situace.
Jsem prase pomaham prosvecovat dalkovyma :twisted:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Kubrt píše:
TomasGT20 píše:a tim jakoby prosvitis ty protijedouci auta, myslim ze to tu i nekdo psal. Kdyz prsi jede do protivky auto tak je to nejhorsi moc toho nevidim a nejhorsi je kdyz je tam jeste nejaky blbec chodec ktery nema ani osvetleni a pritom leze na cestu, to jsou pak nebezpecne situace.
Jsem prase pomaham prosvecovat dalkovyma :twisted:
To me nenapadlo :D lepsi jak kupovat zarovky :lol:
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Tak jak to tady pročítám, tak teď nevím jestli vy co jste kdysi namontovali xenony, jste se vrátili zpět ke klasickým žárovkám, kvůli pokutám od cajtů? Je s xenonama v tomhle směru nějakej problém?

Xenony jestli, tak bych řešil až za nějaký čas, až se o nich trochu něco dozvím a udělám si na ně nějaký názor. Momentáloně tedy spíš pořádné žárovky. Ale jestli to teda cajti nějak pokutujou, tak bych xenony snad ani nechtěl.
Jinak s klasickýma žárovkama mám problém u potkávaček za šera. To když je ještě zbytkově vidět denní světlo, tak jsou potkávačky fakt neúčinné. Ale jak už je potom tma, tak sou potkávačky v pohodě. Dálkový jsou naprosto dostačující, takže ty bych snad ani neřešil.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Myfune píše:Tak jak to tady pročítám, tak teď nevím jestli vy co jste kdysi namontovali xenony, jste se vrátili zpět ke klasickým žárovkám, kvůli pokutám od cajtů? Je s xenonama v tomhle směru nějakej problém?

Xenony jestli, tak bych řešil až za nějaký čas, až se o nich trochu něco dozvím a udělám si na ně nějaký názor. Momentáloně tedy spíš pořádné žárovky. Ale jestli to teda cajti nějak pokutujou, tak bych xenony snad ani nechtěl.
Jinak s klasickýma žárovkama mám problém u potkávaček za šera. To když je ještě zbytkově vidět denní světlo, tak jsou potkávačky fakt neúčinné. Ale jak už je potom tma, tak sou potkávačky v pohodě. Dálkový jsou naprosto dostačující, takže ty bych snad ani neřešil.
je to jednoduche: proste HID pokud nejsou z vyroby pak tam nemaji na aute co delat, jedine ze by jsi dokoupil ostrikovace a motorek na naklapeni svetel a i tak by to bylo diskutabilni, navic vse s homologacia a stoji to dost penez. Pokud si das HIDy pocitej s tim ze muzes dostat pokutu. Je to jen na tobe co si tam das. I kdyz proste budes mit vse serizene budes to mit treba v cocce, tak to nepomuze a stejne muzes cekat pokutu
Odpovědět

Zpět na „Celica“