Jsou vitani vsichni, takze prijed, urcite!!!mdanny píše:Ja jsem novej fanda celic a jsem z ostravy takze pokud muzu prijel bych se podivat na tu becvu,je to jen pro zvane nebo muzu i ja se svou celinkou prijet?

Jsou vitani vsichni, takze prijed, urcite!!!mdanny píše:Ja jsem novej fanda celic a jsem z ostravy takze pokud muzu prijel bych se podivat na tu becvu,je to jen pro zvane nebo muzu i ja se svou celinkou prijet?
Jestli to nebude tím, že jsi stále neřekl, kterou chatku chceš zarezervovatMiroslav Fiala píše:Zdárek. Už jsem tady psal ohledně spaní třikrát a žádná odpověď... No tak beru spacák a asi zahájím protestní spánek pod čtyřmi koly!
přesně jak psala Artie, podívej se na obsazení chatek a napiš mi číslo chatky kterou chceš, a já tě tam dopíšu, to není problémMiroslav Fiala píše:Zdárek. Už jsem tady psal ohledně spaní třikrát a žádná odpověď... No tak beru spacák a asi zahájím protestní spánek pod čtyřmi koly!
Já nejsem ArtieCelerak2.0Gti píše:přesně jak psala Artie, podívej se na obsazení chatek a napiš mi číslo chatky kterou chceš, a já tě tam dopíšu, to není probléma už nechci slyšet nic o protestním spánku, páč nechápu proti čemu jako protestuješ, když jsi jen nenapsal číslo chatky...
Já Ti mám dát pokoj? Já z Tebe nedělám ženskou, navíc teda mi přijde velký rozdíl Celica zleva a zprava...Celerak2.0Gti píše:TheEagle:
dej mi pokoj,furt.... si jeden z vas zmente obrazek na foru a bude po problemech, kdo se ma furt divat jaky jmeno je tam napsany, esi ty bo
jo tak to netusim, ale uz dvakrat jsem mu psal na icq, nikdy neodpovedel, ale odhlasil se. takze nevim, snad da vedet.CharlieCh píše:Jo, a ještě mám dotázku - Haky nejede, nebo co?