Celica GT4 versus BMW... ;-)
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
vy mi uz pripadate ako keby ste ani nevedeli citat. Ja uz nebudem nic porovnavat mam vase jednostranne nazory na haku. Kludne si porovnavajte co chcete. Ja som pisal o M3 a gt4 obe z 91. Len so nemohol pochopit ako moze niekto npisat z BMW je crep. jazdite si na svojich skorapkach a bavte sa tu ake mate vykony a snivajte dalej o poriadnom aute. Caf
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz to je tezky. Kazdej si to porovnava ze svyho uhlu pohledu, ovsem nekdo si holt stoji za svou pravdou a nedokaze pochopit, co je pro jineho dulezitejsi...
Ja v zadnym pripade netvrdim, ze moje auto je bozsky (mimochodem jsem to vyse ani jednou nenapsal), vim o mnohem lepsich autech, ale v teto situaci jsem spokojeny.
BMW se mi nikdy nelibily, jediny model, ktery bych byl ochotny akceptovat (darce vitam!
), je rada 7xx...
Je hrozne fajn, ze v momente, kdy Ti nekdo da dukazy o Tve nepravde, ihned ho zacnes napadat s tim, ze jedina pravda je ta Tva.
Kazdopadne Ti fandim pri oprave auta, predpokladam ze ho chces mit "jako nove", pokud ho ovsem (doufam ze pak reknes ze jsme Te k tomu donutili
) hned po repasi nestrelis... Good Luck
Ja v zadnym pripade netvrdim, ze moje auto je bozsky (mimochodem jsem to vyse ani jednou nenapsal), vim o mnohem lepsich autech, ale v teto situaci jsem spokojeny.
BMW se mi nikdy nelibily, jediny model, ktery bych byl ochotny akceptovat (darce vitam!

Je hrozne fajn, ze v momente, kdy Ti nekdo da dukazy o Tve nepravde, ihned ho zacnes napadat s tim, ze jedina pravda je ta Tva.
Kazdopadne Ti fandim pri oprave auta, predpokladam ze ho chces mit "jako nove", pokud ho ovsem (doufam ze pak reknes ze jsme Te k tomu donutili

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
strasna sranda :o) Myslim ze vy si stojite za svojou pravdov tiez..ja viem ze toyota ma dobre auta..ale tak isto ma dobre auta aj BMW a ked niekto napise ze BMW je smejd tak k tomu nemam co dodat.
Celica GTI: chces porovnat vykon bmw a celici v rovnakom objeme? Tak dobre..ale toto je moj posledny argument..a ked to uz nepochopis alebo zasa budes tvrdit ze je to konina tak si blb.
seriova celica 2.0gti vykon 160 koni???? dopln si to sam
seriove BMW 320is vykon 192 @ 6900/210Nm @ 4900
a ber na zretel ze to bmw ma 1200kil..celica ma asi viac tak si mozes domysliet ako to jazdi.
Celica GTI: chces porovnat vykon bmw a celici v rovnakom objeme? Tak dobre..ale toto je moj posledny argument..a ked to uz nepochopis alebo zasa budes tvrdit ze je to konina tak si blb.
seriova celica 2.0gti vykon 160 koni???? dopln si to sam
seriove BMW 320is vykon 192 @ 6900/210Nm @ 4900
a ber na zretel ze to bmw ma 1200kil..celica ma asi viac tak si mozes domysliet ako to jazdi.
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
320is je rok 87. Turbo to neni, vazi seriove 1218kg. Ale problem je ten ze Celica je predohrab, zatimco 320is je zadohrab, je to tak? Pak mam pocit ze srovnavame jabka a hrusky...
M3 jeste cesky tady: http://auta5p.car.cz/vystavy/fotoarchivb/salon87_11.htm
M3 jeste cesky tady: http://auta5p.car.cz/vystavy/fotoarchivb/salon87_11.htm
- Bruzik
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
mison: Ale prosimte, dejte uz pokoj s tim porovnavanim... zase srovnavas neporovnatelne.. Muzes sem prosimte napsat udaje obycejne trojkove verze, a ne limitovaneho specialu u ktereho nezustal jediny dil neupraveny?? Prestan tu doprdele mlzit!
ps. pro ostatni aby to nemuseli vyhledavat: BMW320iS motor urceny pro M3, jen bez turba a se snizenou hlavou (M3 ma 2.3), ctyrklapkove sani, prevodovka Getrag (stejna jako M3) atd atd...
ps. pro ostatni aby to nemuseli vyhledavat: BMW320iS motor urceny pro M3, jen bez turba a se snizenou hlavou (M3 ma 2.3), ctyrklapkove sani, prevodovka Getrag (stejna jako M3) atd atd...
- ToyotaMan
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto souhlasím TOYOTA se nedá srovnávat s B.M.W. Abych potvrdil co píšu podělím se s tebou o zážitek z pátku 14.1.mison píše:ked som ho mal tak malo 10 rokov.. mas pravdu...toyota sa nemoze srovnavat s kvalitou typu BMW)) ten bawor mal zrychlenie ako gt4 a to bol atmosferak 170ps.. s turbom ma vykon aj nepodareny motor. BMW sa da srovnavat len s hondou. Co sa tyka motorov. co poviete na toto: 1033hp BMW M5 turbo. 9,84sec@1/4mile alebo BMW E30 325i 24v turbo with 754+ hp ...
Mám Corollu 1,6 z roku 88 a potkal jsem mladého frajírka, asi jako ty, na dálnici na Brno s BMW 325 tuším, že jí označujete jako E30.
Frajer mně viděl v zrcátku a pořád házel myšky. Nutno dodal na místě spolujezdce seděla evidentně nějaká mladá baba, takže určitě tento styl byl nutný k vytvoření homogenního dojmu. Asi po třetí myšce mně už došla trpělivost a začal jsem ho tlačit. Chvilkama si klepal na čelo, což mně v jeho podání připadalo jako super vtip a velmi mně to v danou situaci rozesmálo. Když se konečně udělalo místo a oba jsme nemuseli držet motor na uzdě, vyletěl jak kráva a myslel že mně ujede když zjistil že mně má pořád v zrcátku a ještě jsem vyhodil blinkr a pustil dálkovky na znak že jsem rychlejší a potřebuji místo.
Tento taktický manévr kupodivu vyšel a on uhnul i když vůbec nemusel a naopak se zařadil za pomalejší auto tudíž musel brzdit. Vše se odehrálo tak na 5km dálnice u Průhonic. Netvrdím že jsem na to předjetí měl, avšak fakt že bezmála o litr a dva válce silnější motor žene uštvaná Corolla, která je 17 let stará byla asi pro něj byla natolik potupná situace, že radši uhnul, aby se ještě neshodil před slečnou v autě. Už slyším ten komentář v jeho autě, škoda že jsem ho nemohl slyšet, asi by mně prasknul žaludek smíchy.

Dále bych Tě chtěl z titulu Administrátora tohoto fóra upozornit že nikdo není zde zvědaví na tvé kecy o tom co je a co není lepší. Jsi obtěžují element a narušuješ jinak klidně vzrušenou diskuzi uživatelů vozů TOYOTA, kteří nejsou na tvé nízké příspěvky zvědaví.
Bohužel přístupu takovýchto exotů asi nezabráním a s největší pravděpodobností se tu čas od času vyskytnou a proto doporučuji toto řešení: Protože odstřihnout takového člověka nemá smysl, vrátí se zpět pod jinou přezdívkou, je nejlepší jeho popudlivé příspěvky ani nečíst a hlavně nereagovat. S největší pravděpodobností napíše ještě 1 až 2 kde nás strhá do „naha“ a pak ho to přestane bavit a půjde prudit jinam. Prosím všechny rozumné členy a kteří mají rádi toto fórum, aby již více s tímto exotem ani jiným už nekomunikovali. Styl této rozpravy stejně nemá smysl a akorát ho provokujete k dalším příspěvkům v kterých se naprosto vyžívá. Děkuji!
chcel zrovanie auta s rovnakym obsahom..celica tiez nieje bezne auto..a mimochodom 320is sa predaval uplne standardne ako vezria so znizenym obsahom pre taliansko. Jasne ze ked napisem cokolvek do toyota klubu tak budem za kokota ale si uvedomte ze napisat ze bmw nevie robit auta..to je taka kokotina ze az. A ked mate rovnake auto uplne bezne predavane a rovnaky obsah ..tak uz sa zasa navazate domna..ja to mozem jebat.. myslite si co chcete. limitovany special?? sa zobud...jasne ze by si najradsej zrovnaval bmw s dvojventilovou technikou s celicou..ale to nejde. seriove M3 evo bez problemov natrhne rit hociakej seriovej gt4 carlos sainz. tie auta som vybral ako limitovane serie z oboch znaciek. Konec debaty. Nabuduje ked niekto napise ze bmw nevie robit auta tak nema absolutne ziaden prehlad.
Bruzik píše:mison: Ale prosimte, dejte uz pokoj s tim porovnavanim... zase srovnavas neporovnatelne.. Muzes sem prosimte napsat udaje obycejne trojkove verze, a ne limitovaneho specialu u ktereho nezustal jediny dil neupraveny?? Prestan tu doprdele mlzit!
uz vidim ako si tlacil 325i... to auto ide 200km/h ani nemrknes... mozno si chytil nejaku 316 alebo 318 a kludne ma vyhodne z fora..ja tu svoje skusenosti vobec nemusim rozdavat..inde sa za ne plati. Ja som nepovedal nikdy ze toyota nema dobre motory alebo nieco v tom zmysle. Ale ked niekto pise BMW je smejd..tak uz k tomu nemam co dodat.
ToyotaMan píše:Naprosto souhlasím TOYOTA se nedá srovnávat s B.M.W. Abych potvrdil co píšu podělím se s tebou o zážitek z pátku 14.1.mison píše:ked som ho mal tak malo 10 rokov.. mas pravdu...toyota sa nemoze srovnavat s kvalitou typu BMW :o)) ten bawor mal zrychlenie ako gt4 a to bol atmosferak 170ps.. s turbom ma vykon aj nepodareny motor. BMW sa da srovnavat len s hondou. Co sa tyka motorov. co poviete na toto: 1033hp BMW M5 turbo. 9,84sec@1/4mile alebo BMW E30 325i 24v turbo with 754+ hp ...
Mám Corollu 1,6 z roku 88 a potkal jsem mladého frajírka, asi jako ty, na dálnici na Brno s BMW 325 tuším, že jí označujete jako E30.
Frajer mně viděl v zrcátku a pořád házel myšky. Nutno dodal na místě spolujezdce seděla evidentně nějaká mladá baba, takže určitě tento styl byl nutný k vytvoření homogenního dojmu. Asi po třetí myšce mně už došla trpělivost a začal jsem ho tlačit. Chvilkama si klepal na čelo, což mně v jeho podání připadalo jako super vtip a velmi mně to v danou situaci rozesmálo. Když se konečně udělalo místo a oba jsme nemuseli držet motor na uzdě, vyletěl jak kráva a myslel že mně ujede když zjistil že mně má pořád v zrcátku a ještě jsem vyhodil blinkr a pustil dálkovky na znak že jsem rychlejší a potřebuji místo.
Tento taktický manévr kupodivu vyšel a on uhnul i když vůbec nemusel a naopak se zařadil za pomalejší auto tudíž musel brzdit. Vše se odehrálo tak na 5km dálnice u Průhonic. Netvrdím že jsem na to předjetí měl, avšak fakt že bezmála o litr a dva válce silnější motor žene uštvaná Corolla, která je 17 let stará byla asi pro něj byla natolik potupná situace, že radši uhnul, aby se ještě neshodil před slečnou v autě. Už slyším ten komentář v jeho autě, škoda že jsem ho nemohl slyšet, asi by mně prasknul žaludek smíchy. :D
Dále bych Tě chtěl z titulu Administrátora tohoto fóra upozornit že nikdo není zde zvědaví na tvé kecy o tom co je a co není lepší. Jsi obtěžují element a narušuješ jinak klidně vzrušenou diskuzi uživatelů vozů TOYOTA, kteří nejsou na tvé nízké příspěvky zvědaví.
Bohužel přístupu takovýchto exotů asi nezabráním a s největší pravděpodobností se tu čas od času vyskytnou a proto doporučuji toto řešení: Protože odstřihnout takového člověka nemá smysl, vrátí se zpět pod jinou přezdívkou, je nejlepší jeho popudlivé příspěvky ani nečíst a hlavně nereagovat. S největší pravděpodobností napíše ještě 1 až 2 kde nás strhá do „naha“ a pak ho to přestane bavit a půjde prudit jinam. Prosím všechny rozumné členy a kteří mají rádi toto fórum, aby již více s tímto exotem ani jiným už nekomunikovali. Styl této rozpravy stejně nemá smysl a akorát ho provokujete k dalším příspěvkům v kterých se naprosto vyžívá. Děkuji!
Za prve, je trochu blbost od Misona tu hanet Toyoty na jejich foru, jde pritom jen o to , ze nemel stesti pri vyberu auta a koupil spatny kus.Lidi kteri si vybrali spatne BMW existuje taky dost.
Samozrejme jak jsem od zacatku cteni prizpevku predpokladal, se to ztrhne v porovnani tech dvou znacek.
Ovsem porovnavate neporovnatelne, BMW muzeme porovnavat spise uz s Lexusem nikoliv s Toyotou.
Jedna se vetsinou i vysoko objemove luxusni limuziny a u Toyot o sporotvni modely a stredni tridu.Mam velmi rad Japonska auta, byl jsem v asii nekolikrat a jak tady zaznelo, to co se pohybuje v Japanu po ulicich, jste v zivote u nas nevideli.Maji nektere jine modelove rady.
Jinak Mison mel pravdu ze na Olymp nejlepsiho vyrobce motoru na svete se skutecne uz v minulosti jasne usadilo BMW a Honda.
To ze Japonci jsou tuneri a vytuni uplne vsechno je dost zname.Takze ze existuje Supra s 1000 konmi me neprekvapi, to uz nema se serii nic spolecneho a vytunit jde skoro vse, potom jde o to jak dlouho ty vydrzi za vyssich tlaku a zatizeni jezdit.
Toyota ma ale zase prvenstvi ve spolehlivosti(kompletni dily), s kterou se BMW rovnat nemuze.
Ale hlavne jste se nechali zbytecne vytocit, kazdy ma nejaky citovy vztah ke svemu autu (vuz prizpevek uz nevim koho, ale psal, ze ma auto za 40 000 a je snim absolutne spokojeny a zadne BMW ho nezajima...
) a toto auto je pro nej vetsinou to nejlepsi.
JInak Misona se musim zastat, protoze to neni typ prudice ktery prijde anonymni na forum a zacne psat " Proc si kupujete takovy sracky jako je TOYOTA" (takovi take existuji, bohuzel) on je tu prihlaseny a vlastni Toyotu GT4 a opravuje ji, vrazi do ni spoustu penez tak proc by nemohl napsat svuj nazor????
Prizpevek vaseho admina me dost zaskocil, bojite se pripustit, ze jsou i jina auta?
Nutne je si uvedomit ze jsme fandove a ne fanatici!
Takze se muzem bavit o vsech autech...na znacce zase tolik nezalezi.
Samozrejme jak jsem od zacatku cteni prizpevku predpokladal, se to ztrhne v porovnani tech dvou znacek.
Ovsem porovnavate neporovnatelne, BMW muzeme porovnavat spise uz s Lexusem nikoliv s Toyotou.
Jedna se vetsinou i vysoko objemove luxusni limuziny a u Toyot o sporotvni modely a stredni tridu.Mam velmi rad Japonska auta, byl jsem v asii nekolikrat a jak tady zaznelo, to co se pohybuje v Japanu po ulicich, jste v zivote u nas nevideli.Maji nektere jine modelove rady.
Jinak Mison mel pravdu ze na Olymp nejlepsiho vyrobce motoru na svete se skutecne uz v minulosti jasne usadilo BMW a Honda.
To ze Japonci jsou tuneri a vytuni uplne vsechno je dost zname.Takze ze existuje Supra s 1000 konmi me neprekvapi, to uz nema se serii nic spolecneho a vytunit jde skoro vse, potom jde o to jak dlouho ty vydrzi za vyssich tlaku a zatizeni jezdit.
Toyota ma ale zase prvenstvi ve spolehlivosti(kompletni dily), s kterou se BMW rovnat nemuze.
Ale hlavne jste se nechali zbytecne vytocit, kazdy ma nejaky citovy vztah ke svemu autu (vuz prizpevek uz nevim koho, ale psal, ze ma auto za 40 000 a je snim absolutne spokojeny a zadne BMW ho nezajima...

JInak Misona se musim zastat, protoze to neni typ prudice ktery prijde anonymni na forum a zacne psat " Proc si kupujete takovy sracky jako je TOYOTA" (takovi take existuji, bohuzel) on je tu prihlaseny a vlastni Toyotu GT4 a opravuje ji, vrazi do ni spoustu penez tak proc by nemohl napsat svuj nazor????
Prizpevek vaseho admina me dost zaskocil, bojite se pripustit, ze jsou i jina auta?
Nutne je si uvedomit ze jsme fandove a ne fanatici!

Takze se muzem bavit o vsech autech...na znacce zase tolik nezalezi.
Naposledy upravil(a) psena dne pát 21.01.2005, 14:09, celkem upraveno 2 x.