K čomu by ste sa priklonili vy?

A čo hovoríte napríklad na túto ponuku ??? https://www.tipcars.com/toyota-auris/ko ... 54603.html - bolo to vraj jazdené ako Taxi, ale vyzerá zaujímavo.
švihák píše:Auris jsou proti Priusu+ o číslo menší boty. A zkus si v takových někam vyjít...
Byvam v Ostrave kazdy vsedni den, ale mam jen Priuse II. Pokud by se nikdo s trojkovym nenasel, i info o na zaklade meho muze byt cenne, nebot ovladani, kufr atd je tuze podobne. Jinako kocarek mame taky a do kufru se nam v pohode vleze;)Jencekgs píše:Zdravim, nejaky cas uz to tu ctu, jelikoz jsem se rozhodl sve stavajici auto vymenit za Prius pravdepodobne III. Nyni mam octavku, ale jelikoz potrebuji kvuli zene automat a ja jezdim do prace na skutru, hledal jsem auto rozumne velikosti pro rodinu s dvouma prckama. Kdyz jsem kupoval oktu, hlavni duvod byla cerna dira misto kufru i pres to ze je to liftback. Jiz tenkrat jsem zvazoval Prius, ale vzhledem k vozeni kocarku to jeste nedopadlo. Ted jiz kluci povyrostli a kocar nevozime. Chtel bych se zeptat, jestli je tu nekdo s Priusem III z Ostavy, kdo by byl ochotny se sejit, pokecat a pripadne auto ke kratke jizde poskytnout. Je moznost se projet i v bazaru, ale je mi to celkem neprijemne. Pokud by se nekdo ochotny nasel, byl bych moc rad.
Zvazoval jsem i Prius+, ale tam jsou ceny dost vys a navic nevim, zda je to uplne vhodne pro zenu na denni jezdeni po meste.
Diky
Honza