Toyota Touch 2 - Auris TS 2017
Re: Toyota Touch 2 - Auris TS 2017
Kde se převážně s autem pohybuješ? Já Praha, úplně bez problémů, což se však dá předpokládat.
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
Tak Praha bez signálu, by byla úplně smutná zkušenost. U mě je to západní a severní čechy
Toyota Auris TS 1,6 Valvematic Trend+ 2018
Nemáš tam pichnutú nejakú čínsku USB nabíjačku? Tie dokážu robiť divy. Niežeby tie kupované v Európe boli vyrobené inde a kvalitatívne lepšie.
Mám tam napájení na TrueCam a usb je zapojený mobil
Skús to vypojiť a keď sa signál magicky zlepší tak máš zdroj svojho rušenia (problému). Snáď to bude takáto banalita.
Potvrzuju, u VW jsem taky porad reklamoval signal radia a pak jsem zjistil, ze je to nabijeckou
RAV4 HSD FWD
Je to daň za lacné a výkonné spínané zdroje v malom priestore kde nikto nerieši filtráciu.
Tak díky za typ a opravdu to dělá napájení kamery. Ráno jsem to šel reklamovat. Passat co jsem měl před Aurisem měl zřejmě lepší radio, tam to nedělalo takovou neplechu.
Zdravím všetkých. Mám starší tlačítkový mobil Alcatel Onetouch D2012, pripájam ho cez Bluetooth - a používam iba na volanie. Nevpustí ma to do kontaktov ani sms (možno to treba len niekde povoliť). Po vytočení čísla už telefonujem s voľnými rukami "hands free", aj prichádzajúce hovory v poriadku (zobrazí číslo).
Čo však prekvapuje, je že register volaných TT2 ukladá čísla bez znaku "+" ako 421... a hovor sa nedá zopakovať, lebo je to neplatné číslo. Riešil už niekto niečo také, alebo musím prejsť na smartphone?
Čo však prekvapuje, je že register volaných TT2 ukladá čísla bez znaku "+" ako 421... a hovor sa nedá zopakovať, lebo je to neplatné číslo. Riešil už niekto niečo také, alebo musím prejsť na smartphone?
Toyota Auris TS 1.6 Valvematic (Active Trend) 2017
Kadel: a jakej si propojoval telefon? Dnes jsem zkousel S6 a nic se nerobrazilo (lg mirrordrive samozrejme stazen)... Mam Yardu 2018 bez navi
S6. Telefon ti zhasnul a napsal, ze je pripojenej pres mirrorlink?
RAV4 HSD FWD
Velikost flash neřešte, alespoň do velikosti 64GB ne.
Co je podstatné, je souborový systém. Ano, Fat32 je nutnost, jelikož na FAT16 už dnes pod Win snad ani nenaformátujete, pokud to neuděláte v příkazovém řádku. Ale stejně tak je nutnost při FAT32 provést "full format", nikoliv jen "rychlé" formátování. Trvá sice dost dlouho, ale to proto, že jde opravdu o fyzické formátování, nikoliv jen o výmaz v "zaváděcí tabulce". Poté mi naprosto spolehlivě čte Kingstone, Sams, SanDisk i "noname" velikosti 16, 32 i 64. Adresáře nebude umět žádná karta - to nemá s typem karty nic společného - to by Toyota musela úplně předělat firmware všech radií.
Co je podstatné, je souborový systém. Ano, Fat32 je nutnost, jelikož na FAT16 už dnes pod Win snad ani nenaformátujete, pokud to neuděláte v příkazovém řádku. Ale stejně tak je nutnost při FAT32 provést "full format", nikoliv jen "rychlé" formátování. Trvá sice dost dlouho, ale to proto, že jde opravdu o fyzické formátování, nikoliv jen o výmaz v "zaváděcí tabulce". Poté mi naprosto spolehlivě čte Kingstone, Sams, SanDisk i "noname" velikosti 16, 32 i 64. Adresáře nebude umět žádná karta - to nemá s typem karty nic společného - to by Toyota musela úplně předělat firmware všech radií.
Já mám iPhone a rad bych jej připojil přes CarPlay, ale to je asi bez sance.
Ma smysl třeba vyměnit radio, které by ukazovala hybridní systém a zároveň
podporovalo CarPlay? Existuje vůbec nějaké?
Ma smysl třeba vyměnit radio, které by ukazovala hybridní systém a zároveň
podporovalo CarPlay? Existuje vůbec nějaké?
Toyota Auris TS HSD
Kia cee'd Sporty Wagon, 1.6 CVVT
Volkswagen Vento, 55kw
Škoda 120 L
Kia cee'd Sporty Wagon, 1.6 CVVT
Volkswagen Vento, 55kw
Škoda 120 L
Da sa na display navigacie nastaviť aktuálnu rýchlosť ?
Lebo tachometer dosť nepresné....
Na malom displeji za volantom áno, displej navigácie - neviem. Tlačítko CAR > Informácie o jazde majú čas jazdy, dojazd, aktuálnu spotrebu. Ja mám na volante aj tlačidlo Obmedzovač rýchlosti a ovláda sa páčkou tempomatu.csilaj píše:Da sa na display navigacie nastaviť aktuálnu rýchlosť ?
Toyota Auris TS 1.6 Valvematic (Active Trend) 2017